Πέμπτη, Νοεμβρίου 21

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΑΛΙΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ – ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΑ… ΟΣΚΑΡ ΜΕ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥ Μ@Λ@Κ@ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ – ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΛ ΠΑΤΣΙΝΟ [ΒΙΝΤΕΟ]

PROSOXI-MAKELEIO
Αναστάτωση και κινητοποίηση των υπηρεσιών προκάλεσε η πληροφορία, για αποβίβαση λαθροεισβολέων με φουσκωτή λέμβο, στην παραλία Καραθώνας στο Ναύπλιο.
Περαστικοί στην δημοφιλή παραλία του Ναυπλίου είδαν το πρωί να αποβιβάζονται γυναικόπαιδα πρόσφυγες από φουσκωτή βάρκα φορώντας πορτοκαλί γιλέκα.
Το γεγονός τους ανησύχησε ιδιαίτερα και ειδοποίησαν το ΛΣ για να τους διασώσεις από την προβλήτα…

Όλο αυτό όμως δεν ήταν παρά μόνο τα γυρίσματα ταινίας για λογαριασμό του Ελληνικού Δημοσίου, η οποία πραγματοποιείται από σκηνοθέτη, τηλεοπτικό συνεργείο και ηθοποιούς που συμμετέχουν, από το τμήμα θεατρικών σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο.
Για τις ανάγκες της ταινίας, επιστρατεύτηκαν Έλληνες κομπάρσοι που πήραν το ρόλο μεταναστών και προσφύγων.
Όπως εξήγησαν οι αρμόδιοι των γυρισμάτων, πρόκειται για ταινία που έχει θέμα τις… «προσφυγικές» ροές, καθώς όλη η Ελλάδα ασχολείται με ροές., ενώ μέχρι να ολοκληρωθεί η ταινία δεν τους επιτρέπεται να πουν περισσότερα. Πάντως εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την αληθοφανή αναπαράσταση που έκαναν για τις ανάγκες των γυρισμάτων…
Κατά τα άλλα, Έλληνα κόψε τις συντάξεις, ζήσε με ένα ξεροκόμματο, δούλεψε μέχρι τα 70. Για τους λάθρο λεφτά υπάρχουν…
Δείτε το βίντεο του argolikeseidhseis.gr:
makeleio.gr