Σάββατο, Νοεμβρίου 16

Μάχη ενάντια στο «μπόλιασμα» μας

Δρ. Απόστολος Κρητικόπουλος
Οι Έλληνες είμαστε από τους πιο αρχαίους λαούς στον κόσμου, με συναρπαστική ιστορία και αδιαμφησβήτητη καταγωγική συνέχεια με τους εξ’αίματος προγόνους μας. Πως έχουμε πετύχει αυτή την πραγματικά εκπληκτική διατήρησή μας και συντήρησή μας ως Έθνος, παρόλο που αριθμητικά είμασταν πάντα σε μη ισχυρή και αριθμητικά μειονεκτική θέση; Το πετύχαμε επειδή πάντα δίναμε τις μάχες μας στον τόπο, χρόνο και τρόπο που επιθυμούσαμε εμείς. Από τον μύθο του Δούρειου Ίππου
όπου οι πρόγονοί μας Αχαιοί κατατρόπωσαν με τέχνασμα τους απόρθητους Τρώες, μέχρι την ναυμαχία της Σαλαμίνας, την μάχη του Μαραθώνα, τα Γαυγάμηλα, το χάνι της Γραβιάς (120 Έλληνες εναντίον 8.000 Οθωμανών όπου και τους κατατροπώσαμε!), τα βουνά της Πίνδου εναντίον των Ιταλών εισβολέων του Άξονα το 1940, σε όλες τις παραπάνω μάχες, εμείς διαλέξαμε τον τόπο, τον χρόνο και τον τρόπο της μάχης. Όχι οι εχθροί μας, αλλά εμείς.
Τα παραπάνω τα θυμήθηκα όταν έμαθα για τον πολιτικό ακτιβισμό από την οργάνωση «Ενωμένοι Μακεδόνες» οι οποίοι διάλεξαν έναν καθόλα νόμιμο τρόπο για να εκδηλώσουν την αντίθεσή τους στην προσπάθεια αριστερών και εθνομηδενιστικών φωνών για να παύσουν συνήθειες και παραδόσεις του ελληνικού λάου, ώστε να βοηθηθεί το «μπόλιασμα» μας από ανατολίτες λαθρομετανάστες οι οποίοι ως Ισλαμιστές νιώθουν άβολα σε μια χριστιανική χώρα όπως η Ελλάδα. Οι «Ενωμένοι Μακεδόνες» διάλεξαν να συνεχίσουν να τρώνε χοιρινό και να πίνουν αλκοόλ μέσω ενός δημόσιου μπάρμπεκιου, κάτι που απαγορεύεται στον Ισλαμικό κόσμο. Μπορεί σε κάποιους να φάνηκε ως ενέργεια κάπως χιουμοριστική, αλλά κατάφεραν με ελάχιστα μέσα να πετύχουν αυτό που επιθυμεί κάθε ακτιβιστής: να προκαλέσει το ενδιαφέρον και την συζήτηση. Ο συριζαίος Γιαννούλης έβγαλε πύρινους λόγους κατά των «τραγικά μειοψηφικών ομάδων που έχουν υστερία, αμόκ, και στρεβλό πατριωτισμό», ενώ όλοι εμείς οι πατριώτες γελάσαμε με την ψυχή μας όταν ο Γενικός Γραμματέας Σύρων Ελλάδος κ.Μπακρί δήλωσε ότι ο Γιαννούλης δεν ξέρει τι λέει, πως ο Σύριζα έχει διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, και πως οι ΜΚΟ παίζουν πολύ βρώμικο παιχνίδι με τους πρόσφυγες. Φαντάζομαι το πρόσωπο του Γιαννούλη όταν είδε στην τηλεόραση τον Σύριο εξελληνισμένο πρόσφυγα με θεσμική θέση κ.Μπακρί, να πίνει μπύρα και να υπερασπίζεται τον Ελληνικό τρόπο ζωής απέναντι σε ξενόφερτους πολύ διαφορετικούς πολιτισμούς.
Συμπέρασμα: ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, αντιδράστε στο «μπόλιασμα» των κοινοτήτων που ζείτε, προστατέψτε την οικογένεια σας, την Ορθοδοξία μας, και τον Ελληνικό τρόπο ζωής με κάθε νόμιμο μέσο.
 righter.gr