Πέμπτη, Νοεμβρίου 21

Το αρχαιότερο Ιατρικό Κέντρο Βελονισμού στη Θεσσαλονίκη

          Ιατρικό Κέντρο Βελονισμού

• Ξεκινήσαμε τον ιατρικό βελονισμό από το Βερολίνο το 1975!
Το εφαρμόζουμε στη Θεσσαλονίκη από το 1981.
Το 1986 εμείς ορίσαμε για πρώτη φορά τους επιστημονικούς όρους του βελονισμού στα ελληνικά και εκδώσαμε το πρώτο βιβλίο βελονισμού στην Ελλάδα το 1987.
• Ξεκινήσαμε το πιλοτικό πρόγραμμα εκμάθησης βελονισμού για γιατρούς το 1983.
Το 1999 αποφασίσαμε πλέον ως Δ.Σ. της Ιατρικής Εταιρίας Βελονισμού Ελλάδας, τη δημιουργία επαγγελματικής σχολής εκμάθησης βελονισμού.

Το 97%των ιατρών εφαρμογής βελονισμού πήρε δίπλωμα από το δικό μας Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Βελονισμού Ελλάδας .
Πέραν του τίτλου «καθηγητής σεμιναρίων ιατρικού βελονισμού», ο κόσμος και η ιατρική κοινότητα μας προσάπτει και τον τίτλο «ο πρώτος διδάξας».
Πρωτοπορίσαμε την περίοδο 1987-1991 με την εισαγωγή του βελονισμού στον αθλητισμό και αξιοποιήσαμε τον βελονισμό στην ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ, ως φυσικό ντοπάρισμα και μέθοδο γρήγορης θεραπείας και επιστροφής στα παιχνίδια. Δηλαδή εκείνη την εποχή ο βελονισμός εφαρμοζόταν στους καλαθοσφαιριστές της  κλάσης του Γκάλη, Γιαννάκη, κτλ. Επομένως εμείς υπήρξαμε πρωτοπόροι στον τομέα αυτό πριν καν σκεφτούν οι Αμερικανοί τη χρήση του βελονισμού στο ΝΒΑ των ΗΠΑ.
Συνεχίζουμε να βάζουμε το λιθαράκι μας στην ανάπτυξη του βελονισμού και των LASER.
Μαζί με τον ορθοπαιδικό χειρουργό και γιατρό εφαρμογής βελονισμού , Ιωάννη Κωνσταντινίδη διατηρούμε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σύγχρονο  και μεγάλο κέντρο βελονισμού. Παρεμπιπτόντως ο Γιάννης Κωνσταντινίδης  σε αντίθεση με τον Ηλία Κωνσταντινίδη έχει  μάτια μόνο  για τον ΠΑΟΚ! Στην ομάδα μας ανήκουν και δύο έμπειρες επιστήμονες της διαιτολογίας και της διατροφής, οι οποίες είναι η ραχοκοκαλιά του Κέντρου μας. Είναι λοιπόν εμφανές, ότι αποτελούμε όλοι μαζί μία δυναμική θεραπευτική ομάδα.
Επίσης εμείς καθιερώσαμε για πρώτη φορά την δωρεάν πρώτη επίσκεψη. Αυτή περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, μελέτη ακτινογραφιών και άλλων εργαστηριακών ευρημάτων, καθώς και δωρεάν διενέργεια ολοκληρωμένης λιπομέτρησης (ανάλυση σώματος) με το μεγαλύτερο δυνατό μηχάνημα. Μετά από αυτή την πρώτη επίσκεψη φεύγετε  το σκέπτεστε και όταν και εάν και όποτε το αποφασίσετε μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε. Εμείς δεν τηλεφωνούμε στα σπίτια!
Ο κάθε ασθενής βρίσκεται σε διαφορετικό οικείο χώρο και ποτέ δεν βιαζόμαστε. Δίνουμε τη δέουσα προσοχή στο μικροπεριβάλλον και το προσωπικό είναι ευγενέστατο. Είμαστε πάντα δίπλα στον ασθενή μας.
Η εμπειρία, η γνώση και η θέλησή μας για τα καλύτερα θεραπευτικά αποτελέσματα είναι η προμετωπίδα μας. Ο πελάτης και ο ασθενής μας είναι για εμάς το «ιερόν ον».
Κάντε χρήση της ευκαιρίας που σας δίνουμε χωρίς ποτέ να γίνετε ασθενής ή πελάτης μας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία σήμερα! Το δικό μας κέρδος θα είναι η κοινωνική προσφορά και η στόχευσή μας για παρατεταμένη ζωή με υγεία και ευτυχία.
Πέραν του site  διατηρούμε facebook, You Tube και Twitter. Θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι για την κοινωνία μας, χωρίς δόλο και υστεροβουλία. Το σύνθημά μας είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά.Τα σημεία βελονισμού είναι συγκεκριμένα και επιστημονικώς τεκμηριωμένα και η θεραπεία μέσω αυτών είναι συνήθως αποτελεσματική σε βάθος χρόνου.


ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Η επιστήμη και η εκλεπτυσμένη τέχνη κάνουν το αδυνάτισμα εφικτό. Έτσι μειώνονται οι κίνδυνοι ζωής και με τη νέα εμφάνιση ισορροπείτε η ψυχή μέσα σε ένα αποδεκτό σώμα. Η ανανέωση και η νεανικότητα είναι πλέον εμφανείς!

Όχι. Το αδυνάτισμα δεν είναι πλέον μία ακριβή υπόθεση!

Οι τιμές διαφοροποιούνται από 10 ευρώ, 16 ευρώ, 28 ευρώ μέχρι 35 ευρώ μέσα από διάφορα οικονομικά πακέτα.

Πως έρχεστε σε επαφή μαζί μας;

Τηλεφωνικά τις ώρες λειτουργίας του κέντρου μας.
Ωράριο: Δευτέρα και Τετάρτη: 13:00 – 20:00
Τρίτη και Πέμπτη: 9:00 – 12:30
Παρασκευή: 11:00 – 18:00

Το πρώτο ραντεβού είναι δωρεάν;

Ναι, γιατί είναι  ραντεβού ενημέρωσης και κοινωνικής προσφοράς.

Η ολοκληρωμένη λιπομέτρηση και η ανάλυση της σύστασης του σώματος προσφέρονται δωρεάν;

Ναι την πρώτη φορά σ’ όλους, είτε γίνουν πελάτες μας κάποια στιγμή, είτε όχι. Εμείς δεν τηλεφωνούμε στα  σπίτια, γιατί είμαστε επιστημονική ομάδα και όχι εμπορική επιχείρηση.

Ποιά είναι η προετοιμασία για τη λιπομέτρηση;

Για να είναι αξιόπιστη η εξέταση που γίνεται με μεγάλο επαγγελματικό αναλυτή σώματος, πρέπει να μην περάσει καμία ουσία από το στόμα τις τελευταίες τέσσερις ώρες πριν το συγκεκριμένο ατομικό ραντεβού. Πλήρης αποφυγή λοιπόν φαγητού, νερού, αλκοόλ, καφέ, τσαγιού, αναψυκτικών και καπνού.

Ποιά είναι η περαιτέρω διαδικασία;

Τα δεδομένα μεταφέρονται από μία διαιτολόγο σε έναν γιατρό. Εκεί μετά από ένα σύντομο ιστορικό αναλύεται η συγκεκριμένη περίπτωση. Δέχεται ερωτήσεις τόσο ο γιατρός, όσο και η επιτετραμμένη διαιτολόγος από την ενδιαφερόμενη ή τον ενδιαφερόμενο, ώστε να λυθούν οι όποιες απορίες. Το περιβάλλον είναι πολιτισμένο και όχι πιεστικό.
Επειδή είμαστε μεγάλο επιστημονικό κέντρο έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε μέχρι πέντε διαφορετικές λύσεις. Μετά το πέρας της συνομιλίας μας η ενδιαφερόμενη/νος φεύγει για το σπίτι του, όπου με ηρεμία αναλύει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της επιστημονικής εργασίας μας. Εάν μας απορρίψει θα μας ξεχάσει για πάντα, ενώ εάν μας ξανατηλεφωνήσει τις επόμενες ημέρες για έναρξη, τότε η ευθύνη είναι όλη δική μας.

Οι αποδείξεις είναι ιατρικές και χωρίς Φ.Π.Α.;

Ναι, γιατί είμαστε γιατροί και οι διαιτολόγοι είναι υπαλληλικό επιστημονικό προσωπικό. Οι αποδείξεις μας (Α.Π.Υ.) μπαίνουν στα ιατρικά έξοδα.

Πως καταφέρνουμε λοιπόν να έχουμε φθηνές τιμές με ταυτόχρονα τόσα υπέρογκα έξοδα;

Αυτό είναι απλό. Αποφασίσαμε να περιορίσουμε στο ελάχιστο τα κέρδη μας, χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα παρεχομένων υπηρεσιών.
Κυκλοφορεί μία κακόβουλη φήμη στη Θεσσαλονίκη για εμάς, που έφτασε στα αυτιά μας: » Είναι οι καλύτεροι, αλλά οι ακριβότεροι «. Αυτό όμως δεν είναι αληθές, γιατί όχι μόνο έχουμε χαμηλές τιμές, αλλά και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Εμείς με το χέρι στη καρδιά σας είπαμε σ’αυτό το κείμενο όλη την αλήθεια. Τώρα εσείς έχετε όλη την ευχέρεια να το διαπιστώσετε. Δηλαδή με ελάχιστα χρήματα μπορείτε πια να αδυνατίσετε! Ελάτε λοιπόν σε ένα ραντεβού ενημέρωσης.
Εμείς και μπορούμε και θέλουμε να σας αδυνατίσουμε. Άλλωστε αυτό το κάνουμε ήδη πολλές δεκαετίες! Δεν «γηράσκουμε» λοιπόν για να πάμε στα σπίτια μας.
Γνωρίζουμε, ότι δεν είμαστε σπουδαίοι, αλλά νοιώθουμε ότι είμαστε χρήσιμοι και θα παραμείνουμε στην πρωτοπορία για να σας λύσουμε το όποιο πρόβλημά σας!
Ευτυχείτε!

http://www.iatrikokentrovelonismou.gr/
Ενημερωτικό Δελτίο Βελονισμού