Τρίτη, Νοεμβρίου 19

Παπάς τα λέει ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ για τους «μετανάστες»: Δεν θα παραδοθούμε, «Ο Χριστός ΔΕΝ δίδαξε το «σφάξε με να αγιάσω» (ΒΙΝΤΕΟ)


Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε έναν ιερέα, ο οποίος μετά από μια μικρή εισαγωγή, τα λέει «χύμα και τσουβαλάτα» για τους «μετανάστες».
Απευθυνόμενος στο κράτος, λέει πως πρώτα πρέπει να κοιτάξει τους Έλληνες και μετά όλους τους υπόλοιπους.

Στη συνέχεια τονίζει πως οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι κατατρεγμένοι αφού έχουν ο καθένας από ένα υπερσύγχρονο τηλέφωνο και εμφανίζονται «φρεσκοξυρισμένοι» και με λεφτά στις τσέπες.
Αυτοί δεν είναι πρόσφυγες λέει χαρακτηριστικά.
Κατόπιν, αναφέρεται στο ότι οι «μετανάστες» όταν φτάνουν στην Ελλάδα σκίζουν το διαβατήριό τους. Πράγματι όλοι ως…δια μαγείας έχουν χάσει τα χαρτιά τους στη θάλασσα ΑΛΛΑ όχι το πανάκριβο κινητό τους!
Τονίζει επίσης, πως οι «μετανάστες» αυτοί, δεν έχουν καμία σχέση με τους πρόσφυγες της Μικράς Ασίας, οι οποίοι έφυγαν από την Ελλάδα και πήγαν στην Ελλάδα και όχι σε κάποια ξένη χώρα.
Όπως λέει, «χρειάζεται διάκριση, δεν πρέπει να κοιμόμαστε με τα τσαρούχια».
Εν συνεχεία, λέει κάτι πολύ σημαντικό: Όλους αυτούς τους τοποθετούν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης σε καίριες θέσεις, στις εισόδους και εξόδους των πόλεων. Μιλάμε για ένα στρατηγικό σχέδιο.
Και συνεχίζει: Στο όνομα της αγάπης δεν θα μας πείσουν να παραδοθούμε, αυτοί (οι «μετανάστες») αύριο θα γίνουν βουλευτές, θα γίνουν υπουργοί και θα σου πούνε «τέρμα η εκκλησίες, τέρμα η χριστιανοσύνη, θα εφαρμόσουμε τη Σαρία».
«Θα σας αρέσει τότε;» ή μήπως θα πεις «ε τι να κάνουμε, στο όνομα της αγάπης τώρα, σφάξε με;» «Έτσι είπε ο Θεός;» , ρωτάει, κάνοντας κατόπιν αναφορά στα λόγια του Χριστού, αν σας διώκουν σε μια πόλη να πηγαίνετε σε άλλη.
«Γιατί εμείς να παραδωθούμε αμαχητί, σε αυτούς που γνωρίζουμε ότι δεν έρχονται με καλό σκοπό εδώ πέρα;», καταλήγει.

el.gr

triklopodia.gr