Σάββατο, Νοεμβρίου 9

Ενώ στην Ελλάδα έρχονται Πακιστανοί, δείτε τι κάνει το Πακιστάν – Όλα έτοιμα !!! (ΦΩΤΟ)


Αποκλειστικό ρεπορτάζ του el.gr
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
Το Πακιστάν ξεκίνησε να εφαρμόζει μια νέα στρατηγική, η οποία θα μετατρέψει το σύστημα χρήσης μετρητών σε ένα σύστημα αχρήματων συναλλαγών, με την στήριξη της, κρατηθείτε, παγκόσμιας τράπεζας.
Ειδικότερα, θα λανσάρει μία εφαρμογή κινητού, στην οποία θα φορτωθούν ένα εκατομμύριο πόντοι πρόσβασης, σε πανεθνικό επίπεδο, τα επόμενα τρία χρόνια.

«Το κόστος των μετρητών είναι τεράστιο στο Πακιστάν», αναφέρει ο διοικητής της Κρατικής Τράπεζας του Πακιστάν, Reza Baqir, πριν ανακοινώσει επίσημα με τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Τράπεζας, David Malpass, την νέα Εθνική Στρατηγική Συστήματος Πληρωμών του Πακιστάν.
Η εν λόγω στρατηγική, όπως διαβάζουμε, ανοίγει τον δρόμο για ένα «μοντέρνο ψηφιακό σύστημα πληρωμών. Θα διευκολύνει τις νέες επιχειρήσεις, τις τράπεζες, τις συναλλαγές και τους ανθρώπους».
Ενώ λοιπόν Πακιστανοί παράνομοι μετανάστες έρχονται στην Ελλάδα για να μείνουν, το Πακιστάν ετοιμάζεται για την Νέα Εποχή αχρήματων συναλλαγών.


«Θα αγοράζεις και θα πουλάς. Θα μπορείς να αποθηκεύεις ευκολότερα χρήματα και να σχεδιάζεις με απλά βήματα το οικονομικό σου μέλλον», υπογραμμίζει ο Baqir.
Η Ευρώπη γίνεται πολυπολιτισμική (μάλιστα το Κράτος του Πακιστάν αρνείται να αποδεχθεί τους παράνομους μετανάστες από εκεί που έχουν «χάσει» τα χαρτιά τους) και το Πακιστάν προσαρμόζεται καλύτερα στην αχρήματη παγκόσμια κοινωνία που «χτίζεται».
Οι ψηφιακές συναλλαγές δεν αποκλείεται αργότερα να γίνονται με ηλεκτρονικά ή βιολογικά εμφυτεύματα. Μία παγκόσμια εξουσία, υπό την «αιγίδα» της Παγκόσμιας Τράπεζα, η οποία, όλως τυχαίως, δίνει δυναμικό παρών» σε αυτό που προωθείται, αυτή την στιγμή στο Πακιστάν, θα μπορεί να παρακολουθεί όλες τις συναλλαγές.
Και αν κάποιος δεν είναι «καλό παιδί», θα σβήνονται αριθμοί ως… «πρόστιμο». Κανείς δεν θα μπορεί να αποθηκεύει χρήματα στο σπίτι, καθώς τα πάντα θα γίνονται «ηλεκτρονικά».
Αυτό επιδιώκεται, αν θα πετύχει ουδείς γνωρίζει.


https://www.thenews.com.pk/
ΦΩΤΟ Pexels
el.gr