Σάββατο, Νοεμβρίου 23

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΥΠΟ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΕΝΑΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ;

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΥΠΟ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΕΝΑΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ.ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΑΤ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΡΛΩΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟς;;;

Στην Iερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών πήγε ο πρεσβευτής – Ύπατος Αρμοστής Πάιατ και συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Σύμφωνα δε με τα καθεστωτικά ΜΜΕ, συζήτησαν και το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα.

Αλήθεια, υπό ποια ιδιότητα συζητά ένας πρέσβης με τον Αρχιεπίσκοπο μιας χώρας για ένα τέτοιο ζήτημα; Προφανώς, όχι με την ιδιότητα του πρεσβευτή, αλλά με αυτήν του Ύπατου Αρμοστή – υπερπρωθυπουργού της χώρας, ο Πάιατ πίεσε τον Αρχιεπίσκοπο να στηρίξει την κατοχική ψευτοκυβέρνηση ανδρεικέλων του Κούλη Μητσοτάκη, βοηθώντας την… ενσωμάτωση των «προσφύγων» στην ελληνική και ορθόδοξη κοινωνία μας!
Και γιατί άραγε καίγονται οι Αμερικανοί (Αμερικανοσιωνιστές για την ακρίβεια…) για τον εποικισμό και την ισλαμοποίηση της χώρας; Διότι, πίσω απ’ όλα όσα γίνονται στον κόσμο, βρίσκονται αυτοί οι διεθνείς σατανάδες!

ethnikismos.net