Δευτέρα, Νοεμβρίου 25

Δεν θέλω ν' ανησυχείτε... Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια η κατάσταση στην Ψωροκώσταινα θα είναι ως εξής:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν θέλω ν' ανησυχείτε...
Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια η κατάσταση στην Ψωροκώσταινα θα είναι ως εξής:
Ο Κούλης θα προσπαθεί να ξεφορτωθεί, όπως μπορεί και όπως του επιτρέψουν, το "σαμάρι" του μεταναστευτικού που του φόρεσε πολύ έντεχνα ο Τσιπρόπουστας.
Θα φτιάχνει χοτ σπότ, θα γυροβολάει τους δύστυχους πρόσφυγες από την μια μεριά της Ελλάδος στην άλλη, για να εξασφαλίσει την συναίνεση αυτής της κωλόφαρας των νοικοκυραίων, ενώ δεν θα μπορεί ούτε στην Τουρκιά να τους επιστρέψει ούτε προς την Ευρώπη να τους στείλει.
Θα κάνει, όμως, διάφορα...


Θα καλεί επενδυτές στο μπουρδελάκι που λέγεται Ελλάς, θα καλεί τους έλληνες που φύγανε να γυρίσουν πίσω, θα αναγγέλει χορήγηση επιδομάτων στους φτωχότερους, θα φτιάξει βιομηχανία νομοθετημάτων για το νοικοκύρεμα και καλά του κράτους και θα προσπαθεί, μ' όποιο τρόπο μπορεί, να πείσει τους νοικοκυραίους ότι κάτι κάνει.
Συνοδοιπόροι του, τα κρατικά μέσα ενημέρωσης και οι άλλοι, που έχουνε πιάσει στασίδι, για την προβολή των πρωτοβουλιών του και για να μην χάσουν την κονόμα.
Απέναντι ο Τσιπρόπουστας και τα τρολάκια του, θα τον χτυπάνε εκεί που πονάει. Στο μεταναστευτικό και που και πού θα λένε και καμιά κουβέντα, για την ακροδεξιά και φιλελέ πολιτική του, που δεν ήτανε σαν τη δική τους.
Συνοδοιπόροι αυτωνών τα κρατικά μέσα ενημέρωσης (κυρίως το ΑΠΕ) που θα προβάλλουν τις μαλακίες τους ισότιμα με τις αρχιδιές του Κούλη, στο όνομα της γαμευθείσης κατά συρροήν δημοκρατίας και της ισότιμης προβολής όλων των απόψεων.
Εκεί, στην μέση, θα πετάγεται που και πού η ξανθομαλούσα Φώφη, να πεί κι' αυτή την μαλακία της ενώ οι ΚΚΕέδες, είτε θα δηλώνουν παρών στις ψηφοφορίες στη Βουλή είτε θα βγάζουν το ΠΑΜΕ να κάνει τις γνωστές και ανώδυνες "παρελάσεις" του στους δρόμους, μέχρι να χτυπηθεί στη ρίζα του ο καπιταλισμός και να έλθει η λαϊκή κυριαρχία, του Αγίου Πούτσου ανήμερα.
Χαλάλι το ξύλο που φάγαμε κάποτε, κραυγάζοντας "Να καεί, να καεί, το μπουρδέλο της Βουλής"
Διαχρονικά επίκαιρο, έτσι λοβοτομημένοι?