Τρίτη, Νοεμβρίου 5

ΚΑΤΡΑΚΟΥΛΗΣ: ΝΕΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ





ΚΑΤΡΑΚΟΥΛΗΣ: ΝΕΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Καλημέρα κορόιδα,
Το ΑL6 κορόιδα έλληνες, έκανε ακριβώς αυτό που κάνω και εγώ αυτή την στιγμή, λαδώθηκε με εκατομμύρια εικονικό χαρτί από τους αόρατους για να σας γεμίσει με μαύρο σπόρο επειδή πρέπει να εξαφανιστείτε από την Ελλάδα.
Αυτό που κατάφερε ο σύντροφος ΑL6 είναι ακατόρθωτο και δεν θα το κατάφερνε ποτέ κανένα δεξιό κόμμα. Μόνο η αριστερά θα μπορούσε να είναι ο Δούρειος Ίππος του ελληνισμού,
πάντα η αριστερά δολοφονούσε αθώους έλληνες πολίτες στα χωριά της Πελοποννήσου αλλά και αλλού για τα ξένα συμφέροντα με τελικό σκοπό την αφάνιση του ελληνισμού και των ελλήνων, τον θάνατο της Ελλάδας. Ο Εμφύλιος ήταν το αποτέλεσμα των μαύρων πίσω από τους δολοφόνους κομμουνιστές.
Η αφεντιά μου όμως δεν πάει πίσω με την Νέα Ισλαμική Δημοκρατία που μεταλάχθηκε από Νέα Δημοκρατία. Σας παρουσιάζω τα σχέδια της Σιών με την απόλυτη πολυπολιτισμικότητα της χώρας σας. Εσείς πεθαίνετε σταδιακά και δεν πολλαπλασιάζεστε, τα παιδιά σας φροντίζουμε να φύγουν από την χώρα για κάπου αλλού. Ο σπόρος των ελλήνων είναι πυρηνική βόμβα για την Σιών, όλοι οι άλλοι επεξεργάζονται εύκολα. Είναι εύκολη λεία, πιο χαζοί και από εσάς για να αποκωδικοποιήσουν την βρωμιά μας. Το τσιπάρισμα τους είναι σιγουράκι, εσείς οι έλληνες είστε το πρόβλημα και το εμπόδιο μας. Γι αυτό θα σας εξισλαμίσουμε μέχρι τον τελευταίο σπόρο σας, όλοι σας θα πολλαπλασιάζεστε με μουσουλμάνους, με τον εκατομμύρια μαύρο σπόρο που δέχεστε καθημερινά. Δεν θα μείνει καθαρός έλληνας και σας το υπόσχομαι!!!
Η Αλλαγή των αυτοχθόνων πληθυσμών συνεπάγεται ενσωμάτωση οθωμανικού σπόρου, κατοικίες, τζαμιά και 5 φορές προσευχές στον μαύρο, αλλά όταν θα το καταλάβατε θα είναι πολύ αργά. Η Νέα Ισλαμική Δημοκρατία θα κάνει τα πάντα για να σας αφανίσει δημοκρατικά εφόσον οι αόρατοι πατάνε στο κουμπί και πληρώνει την χοντρη, όσα θα χρειαστούν και χωρίς κανένα όριο χρηματοδότησης εξισλαμισμού σας. Το Μονοπώλιο εκδοσης χρήματος και της ποσοτικής χαλαρωσης που είναι η επινόηση και η μεγαλύτερη κομπίνα των αόρατων των κεντρικών τραπεζιτών φροντίζει να μην πεινασει κανένας μουσουλμάνος στην χώρα σας. Για εσάς υπάρχουν άλλα σχέδια κορόιδα…
Και για να σας το εξηγήσω καλύτερα, σαν οικονομικός Κατρακούλης γιατί με σπούδαζαν στα πανεπιστήμια τους, και δεν θα το καταλάβετε γιατί το μυαλό σας είναι μπλοκαρισμένο από την καταστρεπτική εκπαίδευση σας από μικρά παιδιά να πιστεύετε και να εμπιστεύεσε τις αρχές και την εξουσία. Ο νους σας ελέγχεται με τους περιοριστικούς νόμους μας που πάντα θα είναι εναντίον σας. Μάθατε να έχετε την απόλυτη σιγουριά ότι η οργανωμένη μαφία πολιτικών εκπροσώπων διοικεί τον τόπο σας για το συλλογικό συμφέρον και δεν βλέπετε το οργανωμένο έγκλημα εναντίον σας. Δεν μπορείτε πλεόν να πληρώσετε το σπιτι σας και το φαγητό σας. Αν είμασταν έλληνες δημοκράτες και λειτουργούσαμε βάσει του ελληνικού πνεύματος, θα γινόταν αυτό; Δεν θα σας ρωτάγαμε αν θέλατε να εξισλαμιστείτε;
Λάβαμε άμεσα τα κατάλληλα μέτρα ψηφίζοντας τον νέο νόμο για το μεταναστατικό πρόβλημα. Το ΑL6 κάνει αντιπολίτευση ενώ εγώ θα σας κυβερνώ σύμφωνα με τις οδηγίες των Σοφών της Σιών μέσα από την Νέα Ισλαμική Δημοκρατία. Μας αρέσουν οι αντιθέσεις, η αντιμαχία και ο διαχωρισμός γιατί το μυαλουδάκι σας καταγράφει διάλογο και υπεράσπιση, ενώ εμείς από την πίσω πόρτα περνάμε όλα τα μέτρα για τον αφανισμό σας.
Ποια η διαφορά μεταξύ του ΑL6 και της Νέας Ισλαμικης Δημοκρατίας;
Απαντήστε μου εσείς…αν μπορείτε;;;
Η συζήτηση του Νομοσχεδίου που έγινε στην Βουλή
ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΟΝΟΓΟΝΕΩΝ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ
Μετά από απόφαση της κυβέρνησης να παραχωρήσει έδαφος και σπίτια στους μετανάστες και μετά από τον νόμο που θέτει προς ψήφιση όπου:
* Κάθε”μετανάστης” θα προηγείται στους καταλόγους του ΟΑΕΔ για εύρεση εργασίας
* Κάθε μετανάστης θα έχει δικαίωμα σύνταξης συμπληρώνοντας 1000 ένσημα (τρία χρόνια εργασίας)
ΚΟΡΑΚΑΣ
ΘΕΟΥ-ΔΩΡΟ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ
ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ
 katohika.gr