ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ, ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ. ΤΟΥΣ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ. 

ΩΡΑΙΟ ΚΛΙΜΑ, ΩΡΑΙΑ ΧΩΡΑ, ΠΑΧΥΛΟ ΕΠΙΔΟΜΑ, ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΕΓΗ ΈΣΤΩ ΣΕ ΣΠΙΤΑΚΙ Ή ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΕΙ, ΌΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΩΝΙΑ, ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. 

ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙ. ΣΤΟΥΣ ΣΟΡΟΣ ΤΙΣ ΜΚΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΛΥ ΚΥΛΑΕΙ. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ . 

Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΧΟΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ, ΕΝΑ ΕΝΔΟΞΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΚΑΖΑΝΙ. ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ, ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ή ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΖΟΠΟΛΤΟΣ Ή ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ Ή ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΠΑΡΑΓΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΕΡΗ ΕΔΩ. 

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΟΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ. ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΦΤΙΑΧΤΟ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ" ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ . ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ. 

ΤΟΥΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΚΕΛ. 

ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΙΟ ΕΙΔΕΧΘΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ. ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΦΑΖΕΙ. 

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ 
"ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ" 
ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ 

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, 
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών  
http://amphiktyon.blogspot.com/ΠΗΓΗ

 /thesecretrealtruth.blogspot.com