Τρίτη, Νοεμβρίου 12

ΡΕΓΚΛΙΝΓΚ: «ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. ΕΙΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΑΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ»

Η  ΑΡΓΗ  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποφάσισε την μόνιμη εγκατάσταση των μωαμεθανών στην Ελλάδα και την αλλοίωση του δημογραφικού προφίλ της  χώρας.
Ρέγκλινγκ: «Έλληνες, σας δανείσαμε 200 δισ.€ - Θα σας παρακολουθούμε για δεκαετίες - θέλουμε τα λεφτά μας πίσω».
Θέλουμε τα λεφτά που σας δανείσαμε πίσω. Για αυτό θα σας παρακολουθούμε στενά για τις επόμενες δεκαετίες».

ΖΑΒΟΣ  ΣΟΡΟΣ  ΚΟΥΛΗΣ:  "ΕΙΜΑΙ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ  ΝΑ  ΒΛΕΠΩ  ΤΗΝ  ΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΜΑΣ  ΝΑ  ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ  ΣΕ  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ".

Ο  Σόρος  Κούλης  ξέρει  καλά  ότι  τα  9/10  των  λαθρομεταναστών  είναι  μουσουλμάνοι  και  μάλιστα  φανατικοί  μουσουλμάνοι.  Δεν  είναι  π.χ.  χριστιανοί  πάμπτωχοι  Αιθίοπες.  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.  Δεν  είναι  βουδιστές  ή  ινδουϊστές.  Ο  Δαλάϊ  Λάμα  καθημερινά  επιτίθεται  στην  λαθρομετανάστευση.  Δεν  είναι  Κινέζοι  αλλά  μουσουλμάνοι  τουρκογενείς  Ουιγούροι  εκ  Κίνας,  που  δεν  εγκαθίστανται  ούτε  στην  Τουρκία,  αλλά  κατευθύνονται  στην  Ελλάδα.  Άρα  να μην  κρυβόμαστε  πίσω  από το  δάχτυλό  μας.  Η  δήλωσή  του  ουσιαστικά  σημαίνει:  "ναι,  το  γνωρίζω  ότι  μόνο μουσουλμάνοι  εποικίζουν την Ελλάδα.  Είμαι  υπερήφανος  που  θα  καταστήσω  την  Ελλάδα  μουσουλμανική".  "Ναι,  είμαι  υπερήφανος  γιατί  κατευθύνω  την  αναίμακτη   αργή  γενοκτονία  του  Ελληνικού  λαού".
      




Αυτό ήταν το μήνυμα για την «ανάπτυξη» που… έρχεται από τον επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου (European Court of Auditors Journal), μιλώντας για την κατάσταση σε μια χώρα που έχει εκχωρήσει άνευ όρων την δημοσιονομική της κυριαρχία στις Βρυξέλλες, με τον Ρέγκλινγκ να μιλά ως "φρούραρχoς" του Βερολίνου.
Ερωτηθείς για το ποια θεωρεί ότι είναι τα τρία σημαντικότερα χρηματοδοτικά/οικονομικά θέματα, που βρίσκονται τώρα στο τραπέζι του ESM, ο Ρέγκλινγκ δήλωσε:
«Το πιο σημαντικό θέμα για τον ΕSM για πολλές δεκαετίες θα είναι να παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ελλάδα.
Ο ΕSM δάνεισε περισσότερα από 200 δισ. ευρώ στην Ελλάδα και θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι η Ελλάδα θα είναι επίσης σε θέση να αποπληρώσει τα δάνεια αυτά».
«Επιπλέον», πρόσθεσε, «βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα, υπάρχει μία σειρά θεμάτων σχετικών με την Οικονομική και Νομισματική Ένωση (ΟΝΕ), όπου πρέπει να βρούμε λύσεις και είναι όλα σε διαφορετικά στάδια, με διαφορετικούς βαθμούς διαφωνιών».
Όπως διευκρίνισε στη συνέχεια, τα θέματα αυτά αφορούν το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Ασφάλισης Καταθέσεων (European Deposit Insurance Scheme, EDIS), ένα δημοσιονομικό μέσο για τη μακροοικονομική σταθεροποίηση και τη ρευστότητα για τη λειτουργία της τραπεζικής ένωσης.
Σε ερώτηση, αν οι εκθέσεις που έχει κάνει το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο, όπως για τα προγράμματα στήριξης κατά τη διάρκεια της ελληνικής κρίσης, βοήθησαν τον ESM, ο Ρέγκλινγκ απάντησε:
«Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα: Ναι, τις κοιτάμε και αρχίσαμε πριν μερικούς μήνες τη δεύτερη αξιολόγηση της εργασίας του ESM που εστιάζει στην Ελλάδα. Εκεί, οι εμπειρογνώμονές μας έχουν κοιτάξει φυσικά όλες τις σχετικές μελέτες και αναλύσεις που έχουν δημοσιευθεί.
Για παράδειγμα, από το ΔΝΤ, αλλά και από το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο.
Για να μάθουμε από αυτές και όχι να τις αντιγράψουμε. Είτε να τις επιβεβαιώσουμε είτε να εκφράσουμε την αντίθεσή μας, όταν δεν συμφωνούμε».



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ