Τετάρτη, Νοεμβρίου 6

Η παγκόσμια δικτατορία ξεκινά από την Ελλάδα !

Μήπως η παγκόσμια δικτατορία ξεκινά από την Ελλάδα;

Ας κάνουμε ένα απλό πείραμα σκέψης: Έστω ότι η Ελλάδα μας έχει ένα έλλειμμα στον προϋπολογισμό της. Έστω ότι διαρκώς δανείζεται για να πληρώσει και πληρώνει τόκους επί τόκων.
Έστω ότι οι πολιτικοί μας παίρνουν μίζες και έχουν καταχραστεί δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Έστω ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι διεφθαρμένοι και τεμπέληδες. Ακόμα ας αποδεχθούμε ότι ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού φοροδιαφεύγει στερώντας τη Κυβέρνηση από έσοδα που θα της
επέτρεπαν να πληρώσει τα δάνεια και τους τόκους των δανείων. Περίπου αυτά μας ΕΙΠΑΝ ότι μας οδήγησαν εδώ... Είμαστε περισσότερο διεφθαρμένοι από τη Γερμανία με την Siemens που λαδώνει τους πάντες, με την Bosch που εξαπατεί κατ’ εξακολούθηση με παράνομο λογισμικό, την VW που λαδώνει βουλευτές και οργανώνει πάρτι με ναρκωτικά και πόρνες; Είμαστε τεμπέληδες όταν είμαστε η 2η χώρα στον κόσμο σε ώρες εργασίας μετά το Μεξικό με την Γερμανία να βρίσκεται στην 72η θέση;;; Γνωρίζετε πόσα Χρωστάει η Γερμανία;;; 8 ΤΡΙΣ!!!

Τώρα ας διαγράψουμε από το μυαλό μας όλα τα προηγούμενα δεδομένα και ας κάνουμε μια νέα υπόθεση: Ας υποθέσουμε ότι τα νούμερα στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους μαγειρεύτηκαν (όπως υποστηρίχτηκε στο παρελθόν) και ότι τα στοιχεία της Κρατικής στατιστικής υπηρεσίας (ΕΛΣΤΑΤ) πειράχτηκαν για αυτά ώστε η χώρα να φανεί ελλειμματική όπως επίσης έχει υποστηριχτεί ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ αλλά ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ!!! Τι έγινε στην χώρα λοιπόν αυτά τα χρόνια του μνημονίου;;;;
Δημιουργήθηκαν μονοπώλια στα Σουπερμάρκετ κλείνοντας πολλές μικρές αλυσίδες και μικρά καταστήματα. Το ίδιο επιχειρήθηκε να γίνει με τα πρατήρια καυσίμων. Έκλεισαν εκατοντάδες χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις: Καταστήματα ρούχων, καλλυντικών, περίπτερα κλπ. Οι ίδιοι οι μνημονιακοί υπουργοί ανεξάρτητα Κυβερνήσεων και κομμάτων δήλωναν ότι «τα μικρά μαγαζιά ΠΡΕΠΕΙ να κλείσουν και χρειαζόμαστε μια-δυο μεγάλες αλυσίδες ΜΟΝΟ!». Στις ψυχιατρικές κλινικές π.χ. με τα μέτρα που πήρε το υπουργείο υγείας πέτυχε να τις οδηγήσει σε πτώχευση με αποτέλεσμα να εξαγοραστούν από συγκεκριμένους επιχειρηματίες. Το ίδιο επιχειρείται να γίνει και με τα φαρμακεία. Το ίδιο προσπαθούν να κάνουν με τα ταξί. Το ίδιο έκαναν με τα φορτηγά και τις μεταφορές.
Ο Εθνικός πλούτος φεύγει από τα χέρια των επαγγελματιών και περνάει στα μονοπώλια!
Αυτά τα χρόνια του μνημονίου, αυτό που άλλαξε ήταν να περάσουν οι επιχειρήσεις στα χέρια ελαχίστων!!! Πέτυχαν να περάσουν μέτρα που περιορίζουν την ελευθερία των πολιτών θεσμοθετώντας σύστημα φακελώματος με την «όλα σε ένα» ταυτότητα. Ο λαός παραχωρεί ευχαρίστως τις ελευθερίες του προκειμένου να έχει «οικονομικά οφέλη» και με τη πρόφαση να «παταχθεί η διαφθορά»!!! Οδηγούμαστε σε μια πρωτόγνωρη δικτατορία χωρίς να το συνειδητοποιούμε. Όσοι υποτάσσονται θα έχουν οικονομικά οφέλη ενώ οι υπόλοιποι θα οδηγούνται σε οικονομική εξουθένωση με βαριούς φόρους. Αυτό μας είπαν ότι θα συμβεί σε όσους δεν κάνουν όλες τις συναλλαγές τους αποκλειστικά με πλαστικό χρήμα.
Ζούμε μια ευφάνταστη Ηλεκτρονική δικτατορία!
Υιοθετούμε τακτικές του Γ΄ Ράιχ: Δεν βλέπουμε τον άνθρωπο σαν άνθρωπο αλλά σαν δαπάνη. Οι συνταξιούχοι, οι καρκινοπαθείς κλπ ασθενείς, οι ανάπηροι δεν είναι παραγωγικές μονάδες αλλά ζημιώνουν το σύστημα. «Οι συνταξιούχοι ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ. Ζουν πολλά χρόνια μετά τη συνταξιοδότησή τους.» μας είχε πει ο κ. Λοβέρδος, μια θέση που υιοθέτησαν και άλλοι υπουργοί και βουλευτές. Παρόμοια θέση εκφράστηκε για τους καρκινοπαθείς και τις θεραπείες που λαμβάνουν. Η μείωση των συντάξεων και η μείωση της δυνατότητας πρόσβασης στην υγεία στους Συνταξιούχους οδήγησε σε μείωση του μέσου όρου ζωής τα χρόνια των μνημονίων.
Παράλληλα η υπογεννητικότητα ενισχύεται με την θέσπιση τεκμηρίων στα παιδιά της κάθε οικογένειας, ενώ παράλληλα αυξήθηκε και η παιδική θνησιμότητα.
Ζούμε Εθνική Γενοκτονία και δεν το συνειδητοποιούμε!
Ο Λαός καλείται να ψηφίσει Κυβερνήσεις, να πει τη γνώμη του σε δημοψηφίσματα αλλά ανεξάρτητα από αυτό η πολιτική γραμμή παραμένει σταθερή. Οι εκλογές δίνουν την ψευδαίσθηση της ελεύθερης επιλογής και αποτελούν την πρόφαση να καταδειχτεί ο λαός συνένοχος με τις εκάστοτε κυβερνητικές αποφάσεις. Στην πραγματικότητα, ΟΛΕΣ οι μνημονιακές Κυβερνήσεις υιοθέτησαν «μνημόνια», νόμους δηλαδή και τροποποιήσεις που τους δόθηκαν από το εξωτερικό, χωρίς καν να της διαβάσουν!!!
Οι Ελληνικές Κυβερνήσεις δεν αποφασίζουν και δεν νομοθετούν, αλλά λειτουργούν ως εκτελεστικά όργανα ξένων δυνάμεων και συμφερόντων.
Δεν έχει σημασία τι σου είπαν ότι είσαι: Δεξιός, Αριστερός...
Δεν έχει σημασία τι ψήφισες, ούτε τι σκέφτεσαι να ψηφίσεις...
Διέγραψε για μια στιγμή ότι σου λένε στις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα. Κοίτα γύρω σου τι συμβαίνει και ποιος πραγματικά επωφελείται από αυτό.
Η κρίση στήθηκε για να στηθούν μονοπώλια.
Η κρίση στήθηκε για να ξεκινήσει η Πανευρωπαϊκή δικτατορία.
Η κρίση στήθηκε για να σε μετατρέψουν σε σκλάβο-τμήμα μια μηχανής που εξυπηρετεί την παράγωγη και να ξεφορτώνονται το άχρηστο τμήμα όταν δεν μπορεί να παράγει πια (συνταξιούχους και ασθενείς)
Μια Παγκόσμια Δικτατορία ξεκινάει από την Ελλάδα.
Μήπως να την τελειώσουμε εμείς εδώ;;;
Ξύπνα και κοίτα γύρω σου... Ξανασκέψου το!
YianisPapadopoulos
Πηγή: olympia.gr