Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Τα ΔΕΞΙΑ ρουσφέτια πάνε σύννεφο.... ---Η σύζυγος του δημοσιογράφου του ΔΟΜ Γιώργου Παπαχρήστου επικεφαλής στον «Άγιο Σάββα»

Η σύζυγος του δημοσιογράφου του ΔΟΜ Γιώργου Παπαχρήστου επικεφαλής στον «Άγιο Σάββα»
Νέα διοικητής στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» διορίστηκε η κυρία Όλγα Μπαλαούρα. Πρόκειται για τη σύζυγο του γνωστού δημοσιογράφου των «ΝΕΩΝ» και μεγαλο-στελέχους του ΔΟΜ (Βαγγέλη Μαρινάκη), Γιώργου Παπαχρήστου.

Προφανώς, ο εν λόγω διορισμός, όπως τελικά και οι περισσότεροι που αφορούν στους νέους διοικητές νοσοκομείων, έχουν την υπογραφή και τη σφραγίδα του ίδιου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και των στενών συνεργατών του στο Μέγαρο Μαξίμου.
Όπως μεταδίδει ο ιστότοπος piperata, όσον αφορά στην κυρία Μπαλαούρα, η οποία ακούγεται πως είναι νηπιαγωγός, και επί υπουργίας Ανδρέα Λοβέρδου διετέλεσε επικεφαλής του Γενικού Νοσοκομείου Θείας Πρόνοιας «Η Παμμακάριστος», ενώ παράλληλα είχε αναλάβει διοικητής και στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα».
Η δε μακρά «επαγγελματική σταδιοδρομία» της, σε διοικήσεις δημόσιων νοσοκομείων, έχει ξεκινήσει -επί ΠΑΣΟΚ- από τη θέση της υποδιοικητού του «Αγ. Όλγα».