Παρασκευή, Νοεμβρίου 15

GEWKWN : ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ 2019-20 : Πάμε σε νέο σχίσμα…..

Διαίρει και βασίλευε……. Τρίβουν τα χέρια τους στο Βατικανό ………………….
Η Ρωμαιοκαθολική ηγεσία έχει υπογράψει συμφωνίες με Ορθόδοξους, Λουθηρανούς, Κόπτες, Μεθοδιστές, Αγγλικανούς και πολλές άλλες θρησκευτικές ομάδες στην προσπάθειά της να ενοποιήσει τον κόσμο και ειδικά την Ευρώπη υπό τον έλεγχό της. Οι πολιτικοεκκλησιαστικές εντάσεις με την Ουκρανία μπορεί να αποτελέσουν εμπόδιο στις προσπάθειες του Βατικανού να “κερδίσει” εκ νέου την Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, αλλά δεν θα σταματήσουν την απορρόφηση
από την Ρώμη άλλων Ανατολικών Ορθόδοξων Εκκλησιών.
Η Ρωμαιοκαθολική πλευρά προσπαθεί να φέρει τον ανατολικό ορθόδοξο κόσμο πίσω στην κυριαρχία της από τη δεκαετία του ’70.
Σε επικίνδυνα μονοπάτια βαδίζει η Ορθόδοξη Εκκλησία. Η απόφαση του Οικουμενικού Πατριαρχείου να χορηγήσει την αυτοκεφαλία της Ουκρανικής Εκκλησίας, φέρνει στα χαρακώματα το Φανάρι και το Πατριαρχείο Μόσχας….. Η Ρωσία κάνει λόγο ανοιχτά πλέον για σχίσμα
Άγιος Κοσμάς:
«Τον Πάπα να καταράσθε, διότι αυτός θα είναι η αιτία».
η Εκκλησία αντιμετώπισε και παραμέρισε πάρα πολλές αιρετικές ομάδες που αποστάτησαν απ’ αυτή. Από τους σύγχρονους αποστάτες, και επομένως προδρόμους του Αντιχρίστου, είναι οι αποκομμένοι από τους Πατέρες της Εκκλησίας Ρωμαιοκαθολικοί, οι υποταγμένοι στο αιρετικό διευθυντήριο του Βατικανού, τους οποίους ξεπέρασαν οι διάφορες προτεσταντικές ομάδες σε αυθαιρεσία, προσθέτοντας αναρίθμητες αιρέσεις, καταργώντας την Παράδοση της Εκκλησίας, τη διδασκαλία των Θεοφόρων Πατέρων, και τη λειτουργική τάξη, και αντικαθιστώντας την με δικά τους επινοήματα.
GEWKWN : από τον Γέροντα μου
‘’ο κόσμος έχει γίνει δύσπιστος επειδή βλέπει αυτήν την στιγμή μια κεφαλη, της εκκλησίας που έχει παρατήσει τον κόσμο μέσα στο σκοτάδι.
Ο λαός δεν έχει πεινάσει για ένα κομμάτι ψωμί, για να είναι ζητιάνοι…… ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ! δεν γίνανε οι ( ορθόδοξοι χριστιανοί )για ελεημοσύνη, δική τους, γι’ αυτό σύντομα……….. ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ.
Όταν βλέπουν μια εκκλησία με τέτοιες αδυναμίες πως θα πιστέψει ο κόσμος ?
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ……….
Κάποτε σας είπα ότι ( αυτοί ) θα αλλάξουν οι ενδυμασίες των ιερέων …ετοιμασθείτε.
Ας είναι οι ποιμένες καλοί μυλωνάδες και να βάλουν το καλλίτερο αγαθό στις πέτρες, για να βγει άριστη ποιοτης από αυτό και αυτοί που θα φάγουν από αυτό να χορτάσουν και να πλουτίσουν ( δηλαδή στην ψυχή και στο μυαλό )
Να βάλουν την δύναμη του σώματος και της ψυχής τους να δουλέψει ο μύλος και όχι μόνον τον αέρα, και αυτό δεν ισχύει μόνον για τους Αγιορείτες, αλλά για όλους τους ποιμένες, και να μη μείνουν οι ίδιοι άδειο τσουβάλι από αλεύρι, αλλά να είναι πάντα γεμάτοι, για να προσφέρουν στο ποίμνιο.
Αν είναι άδειοι, Ο Μεγάλος Αφέντης, θα πάρει το τσουβάλι και θα το κτυπήσει στον τοίχο να το ξεσκονίσει.
Να είναι γεμάτο το τσουβάλι, γεροί και ασήκωτοι με τον Λόγο Του Θεού, γιατί τότε θα είναι καλοί μυλωνάδες και δεν θα μπορεί κανείς να τους κουνήσει
Τρέχουν εν ονόματι του Χριστού αυτήν την ώρα και ευλογούν την καταστροφή.
Με ποιου το δικαίωμα το κάνουν αυτό; Ποιοι είναι αυτοί; Άνοιξαν την ψυχή τους προς τον Ουράνιο Πατέρα;
Τον ρώτησαν αν θέλει την καταστροφή και να χαντακωθούν τόσες αθώες ψυχές…….
Γιατί δεν δοξάζουν Τον Χριστό αλλά ευλογούν τα έργα του σατανά;
Γιατί δεν δοξάζουν Τον Θεό και την ειρήνη;
Ο Χριστός τους έχει αφαιρέσει αυτό το δικαίωμα να ευλογούν την καταστροφή.
Ουαί και αλλοίμονο τους Ο Κύριος έρχεται για να βάλει Νόμο Θεού, στην παρανομία του σατανά.
Τώρα θα βγουν τελείως στην επιφάνεια αυτοί, διότι ήρθε η ώρα τους παιδιά μου, θα είναι όπως ένα καζάνι που βράζει, και έρχεται η ώρα και ξεχειλίζει, έτσι θα είναι αυτοί.
Καθαρισθείτε ΤΩΡΑ, η αποκάλυψη τελείωσε ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ……
Ήρθε πλέον ο καιρός της επιστράτευσης στην Ελλάδα, ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ,
ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ! Ο Χριστός είναι δίπλα σας και σας κρατά στην αγκαλιά του και δεν τον βλέπετε……………….’’

 .triklopodia.gr