Δευτέρα, Νοεμβρίου 4

Η Jennifer Aniston επιστρέφει στη μικρή οθόνη με το «The Morning Show»

Η Jennifer Aniston επιστρέφει στη μικρή οθόνη με το «The Morning Show»
Η Jennifer Aniston  επιστρέφει στη μικρή οθόνη με το «The Morning Show», μια πρωτότυπη σειρά για τη νέα συνδρομητική υπηρεσία βίντεο της Apple Inc's, όπου η ηθοποιός συναντάται ξανά με την «αδελφή» της στα διάσημα Φιλαράκια, Ρις Ουίδερσπουν.

Στη σειρά των 10 επεισοδίων, η Jennifer Aniston υποδύεται μια γνωστή τηλεοπτική δημοσιογράφο σε μια πρωινή εκπομπή, της οποίας ο συμπαρουσιαστής, τον οποίο υποδύεται ο Στιβ Καρέλ, απολύεται έπειτα από τις κατηγορίες σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση.
«Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για ένα δίλημμα τηλεόρασης VS κινηματογραφικής ταινίας» απάντησε η Aniston σε ερώτηση που της έθεσαν δημοσιογράφοι στην προβολή του «The Morning Show» στο Λονδίνο, για τους λόγους για τους οποίους επέλεξε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση.
«Ο λόγος ήταν η σειρά… μου αρέσει πολύ να παρακολουθώ πρωινά talk show και το να μαθαίνω πράγματα για τον κόσμο πίσω από αυτά είναι απλά συναρπαστικό… είναι το πλέον ικανοποιητικό πράγμα που έχω κάνει εδώ και χρόνια».
Η σειρά «The Morning Show» εξετάζει θέματα που πρόβαλε το κίνημα #MeToo, το οποίο τράβηξε την προσοχή στο φαινόμενο της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης των γυναικών στους τομείς της ψυχαγωγίας, του επιχειρείν και της πολιτικής, όπως και στον ηλικιακό ρατσισμό.
«Δεν έχω απαραίτητα νιώσει ότι ο ηλικιακός ρατσισμός με έχει επηρεάσει κι ο λόγος είναι ότι νιώθω πως εργάζομαι περισσότερο απ’ όσο έχω ποτέ εργαστεί» σημείωσε η 50χρονη ηθοποιός.
Η βραβευθείσα με Όσκαρ Ρις Ουίδερσπουν υποδύεται μια νεαρή ρεπόρτερ. Μαζί με την ηθοποιό συμμετέχουν στην παραγωγή της σειράς.
«Είναι διαφορετικά τώρα. Έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία. Έχουμε μεγαλύτερη σοφία. Κι έχουμε μάθε πολλά» είπε η Ουίδερσπουν στους δημοσιογράφους, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το γεγονός ότι συνεργάζεται και πάλι με την Άνιστον. Η Apple TV+ κάνει πρεμιέρα σήμερα Παρασκευή.
Πηγή: govastileto.gr