Σάββατο, Νοεμβρίου 9

Δημοσιογράφοι μας ανακοινώνουν: “Ήλθαν για να μείνουν”! Τα ΜΜΕ στο άρμα της “προοδευτικής”, Left Liberal, παγκοσμιοποίησης!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ...
Αριστερίστικη ατζέντα στα μέσα
Ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο για τον τρόπο με τον οποίο τα ΜΜΕ αντιμετωπίζουν το ζήτημα του μεταναστευτικού έκανε η σελίδα Ελληνική Λογική με αφορμή μια τηλεοπτική εκπομπή που έγινε προχθές.
Ένα απόσπασμα από την προχθεσινή (5/11/2019) ενημερωτική εκπομπή One Direct στις 18:00, στο One TV. Αφού γλίτωσε η τηλεόραση από σπάσιμο, ένιωσα την ανάγκη να σας μεταφέρω την αθλιότητα που παρακολούθησα. Οι δύο δημοσιογράφοι από την αρχή της
εκπομπής τους ειρωνεύονταν και χυδαιολογούσαν εναντίον των τοπικών κοινωνιών που αντιστέκονται στη μαζική λαθρομετανάστευση.


Περίμενα υπομονετικά ένα ψήγμα λογικής, μια πινελιά αντικειμενικότητας αλλά τίποτα. Μετά την ειρωνική περιγραφή ενός περιστατικού στη Νάουσα, αναφέρθηκαν στην γελοιότητα της δήλωσης του Γιαννούλη. Και φυσικά αυτό που βρήκαν γελοίο δεν ήταν η δήλωση του Γιαννούλη, την οποία υποστήριξαν ένθερμα, αλλά η κρεατοφαγία έξω από το Hot Spot. Και εκεί που περίμενα έστω μια καταδίκη αντίστοιχων γελοιοτήτων κρεατοφαγίας έξω από εκκλησίες τις Μ. Παρασκευές, τίποτα. Από την αρχή έως το τέλος η ρητορική τους ήταν μισελληνική και άκρως φιλομεταναστευτική.
Και ο γκριζομάλλης, απομίμηση δημοσιογράφου, κλείνει με το καταπληκτικό: “Είναι ευθύνη της κυβέρνησης, πάνω και πέρα από όλα, να καταστήσει σαφές, ότι οι άνθρωποι που έρχονται τώρα εδώ, έρχονται για να μείνουν, δεν έρχονται για να φύγουν. Πρέπει να μάθουμε ότι θα συμβιώσουμε με αυτούς τους ανθρώπους και πρέπει η Ελληνική κυβέρνηση να εκπαιδεύσει την κοινωνία σε αυτή την αλήθεια, σε αυτή την πραγματικότητα”.
Καταλάβατε κυρίες και κύριοι; Το συγκεκριμένο μέσο υποδεικνύει στην κυβέρνηση ότι πρέπει να “εκπαιδεύσει” τον Ελληνικό λαό ώστε να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της μαζικής λαθρομετανάστευσης. Και αυτό είναι ένα κανάλι του οποίου ιδιοκτήτης είναι ο Μαρινάκης, φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη, και κινείται ιδεολογικά Αριστερότερα και από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ζέχνει στην κυριολεξία η διεθνής πολιτική ατζέντα που εξυπηρετείται, πάνω ακόμα και από την Ελληνική κυβέρνηση. Είναι πολλά τα λεφτά φίλτατοι. Αυτό για να μην αναφέρουμε ότι από εκεί που οι διάφοροι “προοδευτικοί” μας πότιζαν τα μυαλά με ισχυρισμούς όπως “ήρθαν εδώ ως περαστικοί, θέλουν να πάνε στην Δυτική Ευρώπη”, “ένα πιάτο φαϊ ζητάνε και μετά θα φύγουν”, “είναι προσωρινό και θα σταματήσουν οι ροές…” τώρα αποδεικνύεται ότι το βαρέλι δεν έχει πάτο και άρχισαν τα “ήρθαν για να μείνουν και πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτό”, “η μαζική μετανάστευση δεν μπορεί να εμποδιστεί και πρέπει να εκπαιδευτούμε με αυτή την πραγματικότητα”.
Το επόμενο βήμα είναι να μας πουν ότι “πρέπει να αποδεχτούμε την αντικατάσταση μας και τι να κάνουμε, ο Ελληνισμός θα συνεχίσει μέσω αυτών”….ουπς…έχει ειπωθεί ΚΑΙ αυτό: “…να μεταδώσουμε κάποιες πολύ σημαντικές αξίες μας στους ανθρώπους που θα μας διαδεχθούν στον τόπο αυτό, είτε συνδεόμαστε γονιδιακά μαζί τους είτε όχι.” (Απόσπασμα από άρθρο του Καλύβα στις 03/11/2019 στην Καθημερινή). Όποιος συνεχίζει και κλείνει τα μάτια στην καταστροφή που έρχεται, είναι υπόλογος γι αυτό. Η ανάγκη συσπείρωσης και δράσης είναι πιο σημαντική από ποτέ.
Υ.Γ.: Αντιεξουσιαστές, όταν βλέπετε ότι οι απόψεις και η ρητορική σας ταυτίζεται ΠΛΗΡΩΣ με αυτές, ολόκληρης της Δυτικής διεθνιστικής αφρόκρεμας ΜΜΕ, επιχειρηματιών, πολιτικών, τραπεζιτών, προέδρων υπερεθνικών οργανισμών κτλ. πόσο αντιεξουσιαστές νιώθετε;