Η 71η απονομή των γερμανικών βραβείων BAMBI πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Baden Baden της Γερμανίας με μεγάλη επιτυχία. Ο λαμπερός αυτός θεσμός των βραβείων ξεκίνησε το 1948 και τιμά ανθρώπους από το χώρο των τεχνών, της πολιτικής,
του αθλητισμού και όχι μόνο. Κάθε νικητής παραλαμβάνει ένα χρυσό βραβείο σε σχήμα ελαφιού. Το κόκκινο χαλί και για το 2019 γέμισε με εξέχουσες προσωπικότητες, ανάμεσα στις οποίες και η χολιγουντιανή ηθοποιός Naomi Watts.
Στα 51 της χρόνια η σταρ εμφανίστηκε πιο όμορφη από ποτέ. Έφτασε στο Festspielhaus φορώντας μια ρομαντική δημιουργία, ένα δαντελένιο φόρεμα σε κρεμ απόχρωση από τον οίκο Dior, το οποίο συνδύασε άψογα με nude γόβες οι οποίες είχαν στο πλάι έναν μεγάλο φιόγκο. Η κομψή στιλιστική της επιλογή συμπληρώθηκε από ένα clutch bag που σε πουδρέ μπλε απόχρωση, αλλά εκείνο που έκλεψε αναμφίβολα τις εντυπώσεις ήταν το beauty look που προτίμησε η σταρ για την επίσημη εμφάνισή της στα βραβεία αυτά.

Getty Images
Οι άνθρωποι που επιμελήθηκαν τα μαλλιά της ηθοποιού επέλεξαν ένα wavy χτένισμα το οποίο εφάρμοσαν σε κοντό καρέ κούρεμα. Το χρώμα των μαλλιών της ήταν αυτό με το οποίο την έχουμε συνηθίσει, το χρυσό – ξανθό. Όσο για το μακιγιάζ της αυτό διατηρήθηκε σε πολύ ουδέτερους τόνους σε όλο το πρόσωπο, με εξαίρεση ένα σημείο: τα χείλη της Naomi Watts που ήταν «ντυμένα» με ένα φλογερό, έντονο κόκκινο κραγιόν κάνοντάς τα ακαταμάχητα sexy σε μια από τις πιο σημαντικές γιορτές για τη Γερμανία.

Getty Images