Τετάρτη, Νοεμβρίου 20

Nigel Farage : μαφία και γκάγκστερς η Ευρωπαϊκή Ένωση (Βίντεο)

Με την ευκαιρία των επερχόμενων εκλογών στη Μ. Βρετανάι όπου αναμένεται να σαρώσουν οι υποστηρικτές του Brexit, ανατρέχουμε σε μια συζήτηση στο ευρωκοινοβούλιο την Τετάρτη, 5 Απριλίου 2019 σχετικά με τις «κόκκινες» γραμμές που θα επικρατήσουν στην διαπραγμάτευση για το ίδια θέμα.Η συζήτησε κατέληξε σε χάος όταν ο  ηγέτης του  κόμματος UKIP και τώρα Brexit της
Βρετανίας Νάιτζελ Φάρατζ, χαρακτήρισε την Eυρωπαϊκή Ένωση «μαφία» και «γκάνγκστερς», ενώ φορούσε κάλτσες στα χρώματα της βρετανικής σημαίας.
«Είναι απαράδεκτο» παρενέβη ο  πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι. Αλλά ο Φάρατζ συνέχισε απτόητος «Αυτό που θέλω να πω είναι “Θεέ μου σε ευχαριστώ, φεύγουμε». Συμπεριφέρεστε σαν την Μαφία, πιστεύετε ότι είμαστε όμηροι. Δεν είμαστε, είμαστε ελεύθεροι να φύγουμε…», είπε χαρακτηριστικά ο Φάρατζ.«Αγαπητέ Φάρατζ, σας εγγυώμαι ότι μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε, αλλά όταν μιλάμε για την Μαφία και λέτε ότι ένα κοινοβούλιο συμπεριφέρεται σαν την Μαφία κι αυτό με αφορά, αυτό είναι απαράδεκτο», δήλωσε ο Ταγιάνι.
«Οκ, εντάξει. Καταλαβαίνω, καταλαβαίνω κύριε πρόεδρε. Καταλαβαίνω τις εθνικές ευαισθησίες. Θα χρησιμοποιήσω λοιπόν τον όρο γκάνγκστερς, για να πω ότι έτσι μας συμπεριφέρεστε. Μας απευθύνατε ένα αίτημα για λύτρα», πρόσθεσε ο Φάρατζ. Αλλά δε θα τα πάρετε.
Και τελικά, παρ’ όλη τη λυσσαλέα μάχη που έδωσε το παγκόσμιο κατεστημένο, η Μ. Βρετανία κουνάει το μαντήλι στους ¨γκάγκστερς της Ευρώπης της Γερμανίας και της Νέας Τάξης.


https://odosdrachmis.gr/?p=17176