Τετάρτη, Νοεμβρίου 6

Σπάνια επίσκεψη του Μπραντ Πιτ στην «πατρίδα» του: Η τρυφερή αγκαλιά με τους γονείς του (Photos)

Σπάνια επίσκεψη του Μπραντ Πιτ στην «πατρίδα» του: Η τρυφερή αγκαλιά με τους γονείς του (Photos) - Media
O Μπραντ Πιτ αγκάλιασε τους γονείς του σε τοπικό αεροδρόμιο το Σάββατο μετά από τριήμερη διαμονή στη γενέτειρά του, στο Σπρίνγκφιλντ του Μισούρι, όπου έτρωγε σπιτικά γεύματα και γιόρτασε τα γενέθλια του αδελφού του.
Ο ηθοποιός αγκάλιασε την αγαπημένη του μητέρα, την 79χρονη Τζέιν και στον 78χρονο πατέρα του Γουίλιαμ, πριν να τους αποχαιρετήσει και επιβιβαστεί σε ιδιωτικό τζετ με μια κιθάρα καθώς επέστρεφε στο Λος Άντζελες.


Ο σταρ γεννήθηκε στο Shawnee της Οκλαχόμα πριν μετακομίσει στο Μισούρι ως παιδί, πέταξε στο Midwest την περασμένη Τετάρτη.
Κατά την άφιξή του, ο ηθοποιός κατευθύνθηκε στο πατρικό του, στο σπίτι που έκτισε ο πατέρας του το 2005.

Αντί να επιλέξει να φάει σε κοντινά εστιατόρια, όπου οι ντόπιοι λένε ότι επιλέγει συνήθως και πηγαίνει μεταμφιεσμένος, απόλαυσε για τρεις μέρες τα σπιτικά μαγειρεμένα γεύματα της μητέρας του με την αδερφή του Τζούλι, τον αδελφό του Ντουγκ και τις ανιψές και τους ανιψιούς.
Πηγές δήλωσαν στη Daily Mail ότι η οικογένεια που περνά ώρες κάθε βράδυ καθισμένη γύρω από το τραπέζι, πριν από ανάψουν φωτιά στο τζάκι, ενώ ο Μπραντ είναι πιθανό να διασκεδάζει την οικογένειά του παίζοντας κιθάρα, παρά την παραδοχή ότι «παίζει απαίσια».

Ο Μπραντ έχει εκφράσει προηγουμένως την αγάπη του για την πατρίδα του, όταν δήλωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό GQ Magazine το 2017 ότι μεγάλωσε περικυκλωμένος από χωράφια καλαμποκιού και μερικές φορές ταξίδευε για να δει τα εκπληκτικά όρη Ozark από κοντά.

«Μεγάλωσα σε σπηλιές. Είχαμε πολλές σπηλιές, φανταστικά σπήλαια», πρόσθεσε.





topontiki.gr