Πέμπτη, Δεκεμβρίου 19

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΡΩΤΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ… «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΩΝ»: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 100.000 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΤΟ 2020 ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΛΕΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ !

ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΩΣΕΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !

Ενώ στο εσωτερικό η κυβέρνηση των Κούληδων μιλάει για «μέτρα αποτροπής» έλευσης νέων λαθρομεταναστών, «κλειστά κέντρα», επικείμενο «σφράγισμα» του Έβρου, «απελάσεις» και άλλα τινά, στο εξωτερικό λέει την αλήθεια. Αν όχι ολόκληρη, τουλάχιστον τη…
μισή!
Σύμφωνα, λοιπόν, με δηλώσεις στον όμιλο γερμανικών ΜΜΕ Funke Mediengruppe ενός εκ των πλέον αρμοδίων περί της λαθρομετανάστευσης κυβερνητικών στελεχών, του ειδικού γραμματέα πρώτης υποδοχής «προσφύγων και μεταναστών» της κυβέρνησης των… «εθνικοφρόνων», Μάνου Λογοθέτη: «Η κατάσταση είναι ξεκάθαρα πιο κρίσιμη συγκριτικά με το 2015. Προβλέπουμε ότι περίπου 100.000 αιτούντες άσυλο θα καταφθάσουν στα νησιά της από την Τουρκία μέσα στο 2020».
Και ποια θα είναι η αντίδραση της κυβέρνησης των πάλαι ποτέ… λαθρομεταναστευτοφάγων της… «εθνικοφρόνου»; Όπως δήλωσε ο Λογοθέτης, οι Κούληδες θέλουν να απελάσουν τους 10.000 από τους 100.000 που αναμένεται να πλακώσουν στην Ελλάδα. Δηλαδή, το 1/10! Και για να λέει ένα υπεύθυνο κυβερνητικό στέλεχος για 100.000, βάλτε άλλους τόσους για να είστε μέσα!
Πατριώτες ψηφοφόροι που ψηφίσατε την Νουδούλα για να… διώξει τους λαθρομετανάστες κι αφήσατε εκτός βουλής την Χρυσή Αυγή, περαστικά σας!
ethnikismos.net
 .triklopodia.gr