ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ -(ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ 100 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ)

1
Ο κάθε Χρυσοχοΐδης, ο κάθε πολιτικός που λαμβάνει αυτές τις αποφάσεις, θα στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο και όχι στα 307 που θα πηγαίνουν τα “μεταναστόπουλα”, θα ζεί στο περίφρακτο και φυλασσόμενο σπίτι του και θα πηγαίνει ακόμη και σούπερ μάρκετ με πλήθος αστυνομικών να τον φυλούν. Ενώ εμείς οι υπόλοιποι θα πρέπει να βιώνουμε στο πετσί μας τις συνέπειες της… πολυπολιτισμικότητας!


Νέα απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη  Μιχάλης Χρυσοχοΐδη θα επιτρέπει σε αλλοδαπούς υπηκόους τρίτων χωρών που διαμένουν ή διέμεναν στη χώρα μας, για όλο το 2020 να πηγαινοέρχονται ελεύθερα στην Ελλάδα.
Μάλιστα η απόφαση αυτή δεν αφορά μόνο όσους αλλοδαπούς έχει χορηγηθεί άδεια παραμονής αλλά και σε όσους βρίσκεται σε εκκρεμότητα και έφυγαν από τη χώρα το 2019.
Με λίγα λόγια όσοι έφυγαν και το… μετάνιωσαν θα μπορούν να επιστρέψουν σαν να μην τρέχει τίποτα.
Κι αν τελικά απορριφθεί η αίτησή τους; Θα τους ψάχνουμε για να τους απελάσουμε..
Αναλυτικά η απόφαση:
Με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και με σκοπό την διευκόλυνση των αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών που υπάγονται στις ρυθμίσεις των άρθρων 8 και 9 του Ν.4251/2014, επιτρέπεται κατά το χρονικό διάστημα από 01-01-2020 μέχρι 31-12-2020, η έξοδος και επανείσοδος τους στην Ελλάδα, εφόσον έχουν αναχωρήσει από την χώρα μας εντός του προαναφερόμενου χρονικού διαστήματος, είναι κάτοχοι ισχύοντος διαβατηρίου ή άλλου ταξιδιωτικού εγγράφου, αναγνωρισμένου από τη χώρα μας, και:
Βεβαίωσης κατάθεσης ότι έχουν καταθέσει όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για αρχική χορήγηση ή ανανέωση άδειας διαμονής, βάσει των σχετικών διατάξεων του άρθρου 8 παρ. 7 και άρθρου 9 παρ. 4 του Ν. 4251/2014 ή Ειδικής Βεβαίωσης νόμιμης διαμονής, βάσει των διατάξεων του άρθρου 25 του Ν. 4251/2014
Κατά την χρονική διάρκεια ισχύος της απόφασης αυτής, παρέχεται η δυνατότητα σε όλους τους αλλοδαπούς υπηκόους τρίτων χωρών να επισκεφθούν την χώρα τους και να επανέλθουν περισσότερες από μία φορές.
Επιπλέον επιτρέπεται η επανείσοδός τους στην Ελλάδα, εφόσον έχουν αναχωρήσει από την χώρα μας εντός του έτους 2019, για να επισκεφθούν την πατρίδα τους, είναι κάτοχοι των ανωτέρω εγγράφων και δεν έχει εκδοθεί εν τω μεταξύ απορριπτική ή ανακλητική απόφαση επί της αιτήσεώς τους για χορήγηση ή ανανέωση άδειας διαμονής.
Σημειώνεται ότι, η δυνατότητα εξόδου και επανεισόδου δεν παρέχεται στους κατόχους ειδικής βεβαίωσης νόμιμης διαμονής, η οποία τους χορηγήθηκε σύμφωνα με το άρθρο 25 παρ. 5 του Ν.4251/2014.makeleio.gr