ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: "ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ", ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΑΛΕΠΟΥ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΣΤΟ 13 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΟΡΟΚΡΑΤΙΑΣ; ΜΗΠΩΣ: "ΟΧΙ ΤΟ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ" ΖΩΑ. ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΖΩΑ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΦΑΝΕΡΑ".

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ  ΜΑΣ  ΠΕΡΙΟΧΗ,  ΚΑΤΩ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΚΡΗΤΗ,  ΣΤΗΝ  ΑΟΖ  ΠΟΥ  ΑΝΑΚΗΡΥΞΑΜΕ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΛΙΒΥΗ.  ΔΕΝ  ΘΑ  ΜΑΣ  ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ  ΟΙ  ΚΗΠΟΥΡΟΙ  ΤΟΥ  ΣΟΡΟΣ  ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Το (ανύπαρκτο) ιδεολογικό πλαίσιο της ΝΔ και της κυβερνητικής πολιτικής με εκτενείς αναφορές στη σύζευξη αρχών  της  μασονίας,  πολιτικού φιλελευθερισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης παρουσίασε στην ομιλία του ο Σόρος Μητσοτάκης, στο 13ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που ξεκίνησε προχθες τις εργασίες του.
Σε όλες τις ομιλίες του ο βρωμερός Σόρος επαναλαμβάνει συνεχώς ότι "το μεταναστευτικό ήρθε για να μείνει".
Και κανένας από τα γνωστά ζώα της Νέας Δημοκρατίας δεν τον ρωτάει: "πρόεδρε, τι εννοείς μ' αυτό;"


ΧΘΕΣ: «Τα νησιά ανακουφίζονται, με βάση ένα οργανωμένο σχέδιο διασποράς προσφύγων στην ενδοχώρα. Κλείνουμε τις δομές της ντροπής, ξεκινώντας με το Βαθύ στη Σάμο. Και κατασκευάζουμε νέα κλειστά κέντρα. Πρέπει να πω, όμως, ότι το πρόβλημα αυτό ήλθε για να μείνει. Γι’ αυτό και όλοι πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, μοιραζόμενοι αναλογικά ένα βάρος που σηκώνει η χώρα.
Εδώ θα δοκιμαστεί η υπευθυνότητα κι η ανθρωπιά της κοινωνίας μας» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο Κούλης αντί να πει: "ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ  ΜΕΙΝΟΥΝ. ΝΑΙ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΩ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΖΩΑ", λέει μαλακά στα ζώα ότι "το μεταναστευτικό θα μείνει" λες και θα παραμείνει κάποιο θεωρητικό θέμα.
Το 1974 κ Καραμανλής είπε: "ανήκομεν εις την Δύσιν". Το 1996 ο Σημίτης το αναθεώρησε: "ανήκομεν εις την Τουρκίαν". Σήμερα επεκτάθηκε από τον Μητσοτάκη: "Ζώα, δεν γεννοβολάτε. Ψοφήστε. Θα φέρω καρπερές μουσουλμάνες και θα σας αντικαταστήσω. Το μεταναστευτικό ήρθε για να μείνει"

ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.... ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ.

ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΡΜΠΑΝ ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 44%. ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 33% ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 23%. Ο ΟΥΓΓΡΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΞΑΝΑΑΝΘΙΖΕΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΥΣΣΑΞΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ.

Σταυροφόρος: Σερβική σκούπα μάζεψε απο ξενοδοχεία, σπίτια και δρόμους λάθρομετανάστες, τους επιβίβασε σε 8 πούλμαν και τους απέλασε συνοδεία μεγάλης αστυνομικής δύναμης, στα Σκόπια.
Στην συνέχεια, όπως όλοι καταλάβατε, όλοι αυτοί θα απελαθούν απ τα Σκόπια στην χαβούζα χωρίς σύνορα. Στην χώρα του Κούλη και του Προδότη...


Διελύθη κι ἀργοπεθαίνει ἡ Σάμος. 

ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ.

Ὁδοιπορικὸ στὴν Σάμο ποὺ «βουλιάζει» ἀπὸ τὶς μεταναστευτικὲς ῥοές. Αὐτὸ ποὺ συμβαίνει στὸ νησὶ δὲν ὑπάρχει πουθενὰ ἀλλοῦ, καθὼς πρόσφυγες καὶ μετανάστες ἔχουν σχεδὸν ξεπεράση τὸν ἐντόπιο πληθυσμό. Σύμφωνα μὲ τὸ οδοιπορικὸ καὶ τὴν ἔρευνα τοῦ Open, στὴν πόλη τῆς Σάμου προσπαθοῦν νὰ συμβιώσουν 8.000 μόνιμοι κάτοικοι μὲ 8.000 πρόσφυγες καὶ μετανάστες.
Μία συμβίωσις δύσκολη, ὅπου ἀρκεῖ μία σπίθα γιὰ νὰ ἀκολουθήσῃ ἡ ἔκρηξις.
«Ὅλη αὐτὴ ἡ κατάστασις δὲν εὐνοεῖ κανέναν. Οἱ ἄνθρωποι αὐτοὶ ζοῦν σὲ ἄθλιες συνθῆκες. Ἡ κατάστασις τώρα πιὰ εἶναι καταστροφική. Μία πόλις στὴν οὐσία ἔχει διαλυθῆ καὶ κινδυνεύει ὁ κοινωνικὸς ἱστός. Ἡ Σάμος καὶ οἱ κάτοικοί της ποὺ τὸ 2015 ἔτρεξαν νὰ βοηθήσουν ὅλους αὐτοὺς τοὺς ἀνθρώπους, τώρα πιὰ νοιώθουν ἀσφυξία»…

…δηλώνει στὴν κάμερα τοῦ Open ἡ ἀντιδήμαρχος Σάμου.

Μόργκαν Χρῆστος, Φιλονόη


ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ. ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.


Από τον Μητσοτάκη ανακοινώθηκε συνάντηση Μητσοτάκη - Τραμπ. Λίγο αργότερα ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει γεύμα εργασίας Ν.Τραμπ με Κ.Μητσοτάκη και άλλους επτά ηγέτες αλλά όχι διμερή συνάντηση.
Ανώτερος αξιωματούχος του Λευκού Οίκου δήλωσε ότι ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα έχει γεύμα εργασίας με "εκπροσώπους" της Εσθονίας, της Ελλάδας, της Λετονίας, της Πολωνίας, της Ρουμανίας, της Λιθουανίας, της Βουλγαρίας και του Ηνωμένου Βασιλείου στις 4 Δεκεμβρίου 2019.
Το γεύμα θα πραγματοποιηθεί μετά τη Σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ και την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Δεν προβλέπεται διμερής συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό πλην της συνάντησης στο γεύμα εργασίας.
Διμερείς συναντήσεις ο κ. Τραμπ θα έχει μόνο με τους ηγέτες της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Δανίας και της Ιταλίας. Ακόμα και η Δανία είναι πιο σημαντική για τους Αμερικάνους. Ο Τράμπ έχει δεί δύο φορές τον Ερντογάν.
Μετά απ' αυτό ο Κούλης, με στρατηγική ψυχραιμία, ανακοίνωσε ότι θα δει τον Τραμπ στις 7 Ιανουαρίου.


Μία προδοτική κυβέρνηση που νοιάζεται μόνο για την καλοπέραση μερικών πλούσιων οικογενειών στην Ελλάδα. Για χάρη του χρήματος ξεπούλησαν την Μακεδονία και τώρα ξεπουλούν την ΑΟΖ. "Πρέπει να δώσουμε λίγη γη για ασφάλεια", όπως είχε πει ο Γιωργακης Παπανδρέου.Την εσχάτη προδοσία την έχουν ωραιοποιήσει και θα την πουν συνδιαχείριση.

Εν τω μεταξύ ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ προδότης της Μακεδονίας Ευάγγελος Αποστολάκης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή.
«Στην Ελλάδα πρέπει να σοβαρευτούμε. Κάνω έκκληση όλες οι πολιτικές δυνάμεις να μαζευτούν και να κάτσουν στο τραπέζι και να δουν τα εθνικά θέματα με συνεννόηση. Πρέπει να είμαστε παίχτες». Ο προδότης της Μακεδονίας ναύαρχος, τρομάρα μας, Αποστολάκης εξέφρασε μία γενικότερη αντίληψη που επικρατεί στην ελληνική εξωτερική πολιτική πως με την αμφισβήτηση της Κρήτης, η Τουρκία εισβάλει στον πυρήνα της ελληνικής κυριαρχίας και πιέζει ασφυκτικά την Ελλάδα, οδηγώντας τα πράγματα προς πολεμική σύγκρουση.
Όσον αφορά για το αν υπάρχει πιθανότητα «ατύχημα» στο Αιγαίο (δηλαδή θερμό επεισόδιο που θα οδηγήσει σε πόλεμο) ,όπως άλλωστε είπε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε ότι «υπάρχει πάντα η ανησυχία για ένα ατύχημα στο Αιγαίο. Υπάρχει πάντα πιθανότητα για ατύχημα. Οι ένοπλες δυνάμεις μας είναι ισχυρές».

Για το μεταναστευτικό ο κ. Αποστολάκης υπογράμμισε ότι «το σχέδιο που έχει εκπονήσει η κυβέρνηση για το προσφυγικό δεν βλέπω να είναι αποτελεσματικό. Δεν μπορούν να γίνουν κλειστές δομές. Δεν μπορείς να φυλακίζεις γυναίκες και παιδιά. Δεν μπορούν να σταθούν οι κλειστές δομές».
ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία προσβάλλει βάναυσα την αρχή του ανθρωπισμού».

«Η Τουρκία ακολουθεί τον ολισθηρό δρόμο της διεθνούς περιθωριοποίησης και απαξίωσής της», τόνισε σήμερα από την Πάτρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, σε δηλώσεις που έκανε μετά την λιτάνευση της Τίμιας Κάρας του Αγίου Ανδρέα.
Όπως είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, «εμείς, οι Έλληνες, είμαστε αποφασισμένοι να υπηρετούμε τον άνθρωπο, τον κάθε άνθρωπο, πέρα και έξω από τα επιμέρους διακριτικά του χαρακτηριστικά». (Εδώ μιλάει για τους αγαπημένους του λαθρομετανάστες).
«Και με τον τρόπο αυτό», συνέχισε, «θα δίνουμε την απάντηση που πρέπει σ’ εκείνους, όπως η Τουρκία, οι οποίοι προσβάλλουν βάναυσα τον χειμαζόμενο άνθρωπο και την αρχή του ανθρωπισμού, κατά προκλητική παράβαση κάθε έννοιας του Διεθνούς και του Ευρωπαϊκού Δικαίου».
«Και έτσι», επεσήμανε ο Προκόπης Παυλόπουλος, «θα οδηγούμε την πατρίδα μας, την Ελλάδα, στον δρόμο της καταξίωσής της, τόσο στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής μας οικογένειας όσο και στο πλαίσιο της διεθνούς κοινότητας εν γένει, αφήνοντας την Τουρκία ν’ ακολουθεί τον ολισθηρό δρόμο της διεθνούς περιθωριοποίησης και απαξίωσής της».
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕ ΑΟΖ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΜΕ ΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΟΗΕ. ΑΡΠΑΖΕΙ 104.000 Τ.Χ. ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΟΥΛΗ. ΙΣΩΣ ΑΡΓΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ. Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ Κυριάκος Μητσοτάκης παρακαλάει τον Ντόναλντ Τραμπ για συνάντηση στον Λευκό Οίκο, όπου θα ξεπουλήσει την Μεσόγειο, την Κύπρο και το Αιγαίο. 


Σύμφωνα με την “Καθημερινή” ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στον Λευκό Οίκο στις 7 Ιανουαρίου 2020 και αυτή είναι μια από τις πιθανές ημερομηνίες της συνάντησης, εκτός αν ο απρόβλεπτος Τραμπ αισθανθεί αναγούλα με την σκέψη ότι θα συναντήσει πρόσωπο που σιχαίνεται.
Ο Μητσοτάκης του διαμήνυσε ότι θα έχει προηγηθεί συνάντησή του με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και θα είναι πολύ προετοιμασμένος για το ξεπούλημα.
Άλλωστε, για προεργασία, έβαλε τον αναπληρωτή Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Θάνος Ντόκο, να ομολογήσει διπλωματικά το ξεπούλημα πριν μια βδομάδα στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων: “Στα ενεργειακά, η «διπλωματία των κανονιοφόρων» δεν συμβάλλει στην εύρεση λύσης, ούτε αρμόζει ως συμπεριφορά σε μια χώρα μέλος του ΝΑΤΟ και υποψήφια για ένταξη στην ΕΕ. Θεωρώ, παρόλα αυτά, ότι υπάρχουν δυνατότητες συνεννόησης σε θέματα εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων, καθώς στο τραπέζι παραμένει και η ελληνοκυπριακή δέσμευση για δημιουργία Ταμείου Υδρογονανθράκων προς όφελος και των δύο κοινοτήτων.
Οι διπλωμάτες και οι δικηγόροι μπορούν να συμβάλλουν στην εύρεση λύσης, εφόσον υπάρχει πολιτική βούληση. Ακόμη και ιδέες περί συνεκμετάλλευσης (kazan-kazan) μπορούν να συζητηθούν”.

ΤΟ  ΔΑΙΜΟΝΙΟ  ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ  ΣΧΕΔΙΟ  ΤΟΥ  ΚΟΥΛΗ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ  ΤΩΝ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.  
ΦιλονόηΓιὰ νὰ μάθετε νὰ διαβάζετε τὸ τί πραγματικὰ ἐννοοῦν:

Κλείνουμε τὴν μία Μόρια καὶ ἀνοίγουμε ἄλλες πέντε.


 1200 νέες προσλήψεις ἀχρήστων νεοδημοκρατέζων 
(«βᾶλε τον κάπου, ὁπουδήποτε, δὲν κάνει γιὰ πουθενά»).

 Δημιουργία ἑνιαίου φορέος βολέματος «ἀρίστων» νεοδημοκρατέζων σὲ θέσεις προέδρων, ἀντιπροέδρων καὶ συμβούλων ποὺ θὰ τσεπώνουν τετραψήφιες μισθάρες.

 Πεντακόσια γλειφτράκια δικηγοράκια ἀφισοκολλητὲς τῆς ΔΑΠ νουδουφουκοῦ εὑρίσκουν δουλίτσα.

 Ἀναδιανομὴ τῆς πίττας καὶ ἐμπόδια στοὺς ἀνταγωνιστὲς μηκυοτζῆδες γιὰ καλλίτερο πλασάρισμα νεοδημοκρατέζων μηκυοτζήδων.

 Ὑπερτιμολογημένη ἀγορὰ δέκα σκαφῶν μὲ τελικὸ κόστος 300% τοῦ ἀρχικοῦ προϋπολογισμοῦ.ΕΝΑΣ ΑΔΟΚΙΜΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ; Ή ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΣ ΣΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ; ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «ΑΔΟΚΙΜΗ». ΜΙΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ: «ΑΔΟΚΙΜΗ», (ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΘΕΙ). ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ. ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ «ΔΟΚΙΜΗ» ΔΕΝΔΙΑ;
ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΧΑΑΡΕΤΖ»: «Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΔΑΜ ΣΙΦ, ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥ ΙΑΚΩΒ ΣΙΦ, ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ». ΣΥΣΤΑΣΗ "ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ": ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ. ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. 

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΑΝΑΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ. 

ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. 


«Ο Μητσοτάκης αναλαμβάνει προσωπικά δράση στους λαθρομετανάστες. Κανένα προσφυγόπουλο μόνο του».
Όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει με τα λεγόμενα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα».
Δεν μπορεί να μην το γνωρίζει ο «πρωθυπουργός» του Σόρος.
Οι οικογένειες των μωαμεθανών με τις 3 γυναίκες και τα 20 παιδιά ξεχωρίζουν ένα δραστήριο μικρό (μερικές φορές το «προσφυγόπουλο» είναι μαντράχαλος 25 χρονών), και όπως είναι κατάλληλα δασκαλεμένοι από τους υπαλλήλους του Σόρος και τους πληρωμένους δικηγόρους κλπ το ξαποστέλνουν στην Ελλάδα. Οι νόμοι του Σόρος εδώ προβλέπουν ότι πρέπει σύντομα να γίνει η συνένωση της οικογένειας. Έτσι γρήγορα καταφθάνει ο μουσουλμάνος με τις τρεις γυναίκες και τα άλλα 19 παιδιά για την «συνένωση» μέσα στην Ελλάδα.
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ είναι αγανακτισμένος μέχρι θανάτου με τον Κούλη, που θέλει να μας αντικαταστήσει. Έτσι οι σύμβουλοι του Σόρος και η πρεσβεία τον προέτρεψαν να κάνει μία κίνηση, να χτυπήσει στον συναισθηματικό τομέα για «τα καημένα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα». Νομίζει ο ηλίθιος ότι οι Έλληνες τρώνε κουτόχορτο. Νομίζει ότι δεν καταλαβαίνουν που το πάει.ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2019/12/13.html