Μητσοτάκης:Ανακοίνωσε σε ποιους θα δώσει κοινωνικό μέρισμα- Κόβει το τελευταίο ΕΚΑΣ 15 ευρώ από τους χαμηλοσυνταξιούχους Έλληνες και τα δίνει σε πολύτεκνους, ποιοι είναι οι πολύτεκνοι; Μουσαλμάνες με 5-6 παιδιά και οι ρομά σ' αυτές τις οικογένειες θα δώσει τον ιδρώτα των Ελλήνων ο Κούλης

Μητσοτάκης: Επίσημη ανακοίνωση για κοινωνικό μέρισμα πριν από τα Χριστούγεννα - Πόσοι και ποιοι οι δικαιούχοι
Από το βήμα του συνεδρίου της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ανακοινώσεις για το κοινωνικό μέρισμα. Πόσοι οι δικαιούχοι και πότε θα καταβληθεί - στοχευμένη η κατεύθυνση σημείωσε ο πρωθυπουργός.
Κοινωνικό μέρισμα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα του συνεδρίου της ΝΔ. Ο ίδιος επισήμανε ότι η κυβέρνηση μείωσε ΕΝΦΙΑ, έδωσε επίδομα θέρμανσης νωρίς και μειώνει την προκαταβολή του φόρου κατα 50%.

«Σήμερα ανακοινώνω ότι περίπου 200.000 νοικοκυριά των πιο αδύναμων θα λάβουν έκτακτη ενίσχυση που θα δοθεί πριν τα Χριστούγεννα» και πρόσθεσε:
«Και με κατεύθυνση προς εκείνους τους συμπολίτες μας, που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη.
Τους πιο αδύναμους από τους μακροχρόνια άνεργους, τις πολύτεκνες οικογένειες, και μια κατηγορία για την οποία νοιάζομαι ιδιαίτερα, τις οικογένειες με εξαρτώμενα τέκνα ΑΜΕΑ!
Ανακοινώσεις θα γίνουν από το Υπουργείο Οικονομικών στο τέλος της εβδομάδας. Έτσι αποδεικνύουμε έμπρακτα την κοινωνική μας ευαισθησία».