Πέμπτη, Δεκεμβρίου 19

ΜΕ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΟΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ, ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ-ΕΡΗΜΗΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ- ΤΟΝ ΣΤ.ΧΙΟ ΑΠΟ ΤΟ «ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ» ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΤΑ «ΜΠΑΛΑΚΙΑ» ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΣΤΟ «ΕΦΕΤΕΙΟ» ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ Τ’ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 200 ΤΣΕΠΕΣ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…

mpelogiannis
Δεν αντέχει οιασδήποτε κριτικής, η βρωμερή μεθοδολογία που ασκούν, χωρίς φραγμό , τα κομματόσκυλα ενός συγκεκριμένου «γκρουπούσκουλου» της ΕΣΗΕΑ , που εκπροσωπεί -υποτίθεται-τα επαγγελματικά συμφέροντα των ανεξάρτητων Ελλήνων δημοσιογράφων που δίνουν από το υστέρημά τους, για να έχουν ένα σωματείο και ένα ασφαλιστικό ταμείο, που εδώ και χρόνια έχει απεμπολίσει την υποχρέωση για αγώνα κατά της εξουσίας, οποιουδήποτε κόμματος και χρωματισμού.

Αντιθέτως αυτά τα ελεειενά υποκείμενα, τα ανδρείκελα του παρακράτους , τα οποία θα κατονομαστούν όταν έρθει η ώρα για να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη και θα παρακαλάνε να τους λυπηθούμε, όταν δικαστικός κλητήρας- με το ίδιο νόμισμα- θα τους παίρνει τα σπίτια από τις αγωγές και τις μηνύσεις που θα τους κάνουμε, χωρίς καν να ακούσουν την άποψη του δημοσιογράφου, Στέφανου Χίου, ερήμην του και κατά παράβαση κάθε έννοιας δικαίου και δεοντολογίας, τον διέγραψαν με την ποινή της οριστικής διαγραφής. Υπάρχει βεβαίως και το «Εφετείο» και εκεί θα ακουστούν και θα γίνουν πολλά.
Βγήκαν μετά από αυτή την «διαρροή» της απόφασης, που την έδωσαν οι ίδιοι στα σκύβαλα του κομμουνιστοσυμμοριτισμού, κατά παράβαση κάθε αρχής και διάταξης περί προσωπικών δεδομένων, να την διαφημίσουν για να δημιουργήσουν τις γνωστές εντυπώσεις της κομμουνιστικής προπαγάνδας του Στάλιν.
Τους ενημερώνουμε, ότι ο αγώνας συνεχίζεται. Εδώ τους φάγαμε στη μάπα τόσα χρόνια, στις αποφάσεις του καμπινέ, θα μασήσουμε; 
Διαβάστε και το email που απέστειλαν στον δημοσιογράφο, για να φρίξετε.
«Kύριε Συνάδελφε,
Επειδή πολλές φορές γίνονται διαρροές αποφάσεων και οι συνάδελφοι που τους αφορούν, δυστυχώς, ενημερώνονται από δημοσιεύματα τρίτων, θεωρούμε αναγκαίο να σας πληροφορήσουμε ότι :
Η υπόθεσή σας εξεδικάσθη και εκρίθη ότι υπάρχει παραβίαση της δεοντολογίας, σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Επιβλήθηκε κατά πλειοψηφία η ποινή της οριστικής διαγραφής. Μετά την καθαρογραφή της απόφασης θα σας κοινοποιηθεί επίσημο αντίγραφο, ώστε να έχετε τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμείτε, να ασκήσετε το δικαίωμα της έφεσης.
Για το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος
Γιάννης Π. Αποστολόπουλος»
Το συγκεκριμένο χουντικό και φασιστικό παραλήρημα εντάσσεται σε μια πρωτοφανή δίωξη από φράξια προσώπων και θεσμικών οργάνων που κινούνται στα σκοτεινά πλαίσια της παρανομίας, κάτι που επισύρει πολυετείς ποινές φυλάκισης. Πέραν αυτού, ο αγώνας είναι και «ιδεολογικός». Επίσης τα ίδια πρόσωπα απειλούν εργαζόμενους της εφημερίδος ότι θα τους απολύσουν γιατί εργάζονται νομίμως στην εφημερίδα μας. Τους απαντάμε
ΓΙΑ ΤΟΛΜΗΣΤΕ
Και από τώρα και στο εξής αρχίζει το μεγάλό πάρτι από το οποίο ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ