Κυριακή, Δεκεμβρίου 1

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις - Δεκέμβριος 2019: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Δεκέμβριος 2019: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου; | tlife.gr

Με τι κέφια έρχονται τα Χριστούγεννα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τον τελευταίο μήνα του χρόνου;
ΚΡΙΟΣ
Μετά από αρκετή ταλαιπωρία επιτέλους κατέφθασε και ο τελευταίος μήνας του χρόνου που ήδη αρχίζει να δείχνει σημάδια βελτίωσης και να δίνει υποσχέσεις για τη νέα χρονιά
που έρχεται.  Ο Δίας στις 2/12 κάνει το πέρασμά του στον Αιγόκερο, όπου και θα παραμείνει έως και τις 19/12/2010 υποσχόμενος πολλά για την επαγγελματική σου πορεία και καριέρα. Επωφελήσου από την εύνοιά του και επιδίωξε αλλαγές και ανοίγματα, προβολή και βελτίωση της δημόσιας εικόνας σου. Η Ηλιακή έκλειψη λίγο πριν τη λήξη του έτους στις 26/12 στον Αιγόκερο φέρνει και δημιουργεί πολλές σημαντικές ανακατατάξεις στον τομέα των εργασιακών σου. Ουσιαστικά είναι σαν να σε προετοιμάζει για τη δυναμική χρονιά που έρχεται. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Τοξότη από τις 9 έως τις 16/12 επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου σε ταξίδια, σπουδές και επέκταση,  ενώ σε κάνει πιο επικοινωνιακή, πιο χαρούμενη και πιο δημιουργική.  Η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων και συγκεκριμένα στις 12/12,  ενισχύει ακόμα περισσότερο την επικοινωνία σου. Δείξε μια συμβιβαστική διάθεση απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και δώσε του στη ζωή σου το χώρο και το χρόνο που χρειάζεται. Καιρός να μάθεις να κάνεις κι εσύ κάποιες υποχωρήσεις στη σχέση σας και να μην τα θέλεις όλα δικά σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη κοινωνικότητά σου φέρνει πολλές ευκαιρίες στο δρόμο σου. Κάνε τις σωστές επιλογές και δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα. Ο καιρός της δικαίωσής σου πλέον είναι πολύ κοντά.
Αν θέλεις να μάθεις αναλυτικά πως θα σε επηρεάσει το πέρασμα του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερου κάλεσε στο 901 901 5133.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο τελευταίος μήνας του χρόνου έρχεται για να σε αποζημιώσει για τα όποια δεινά πέρασες αυτήν τη χρονιά και να σε προετοιμάσει για τα καλύτερα που έρχονται. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν στιγμές πίεσης, καθώς φαίνεται να υποχρεώνεσαι να πάρεις αποφάσεις που ενδεχομένως δεν είσαι απόλυτα έτοιμη. Εμπιστεύσου τη διαίσθηση, τις ικανότητες και την εμπειρία σου.  Σκέψου θετικά και δεν θα χάσεις να είσαι βέβαιη. Ο Δίας στον Αιγόκερο στις 2/12 δίνει νόημα στη ζωή σου, σε ενθαρρύνει και σου δίνει νέες ευκαιρίες. Ο Ουρανός στο ζώδιό σου φέρνει αλλαγές και ο Πλούτωνας με τη σειρά του σε βοηθά να υλοποιήσεις τις ιδέες σου. Στα αισθηματικά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερου έως τις 20/12 ευνοεί τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τον πλησιάσεις περισσότερο και να κατανοήσεις τις ανάγκες του. Εσύ που είσαι μόνη,  ο Άρης απέναντί σου δεν σου αφήνει περιθώρια για μεγάλους έρωτες,  όμως μπορείς να απολαύσεις το φλερτ και τις νέες γνωριμίες. Να περάσεις όμορφα τις μέρες των εορτών,  επιλέγοντας απλά παρτενέρ για να σε συνοδεύουν στις εμφανίσεις σου. Ο μήνας ξεκινά αισιόδοξα με τα οικονομικά σου να βρίσκονται σε διαρκή άνοδο. Πρόσεξε μόνο την περίοδο της Πανσελήνου που μπορεί είτε να σε εκμεταλλευτούν, είτε να ξοδέψεις χρήματα που θα μετανιώσεις.
Για μια πιο προσωπική και εμπεριστατωμένη πρόβλεψη βασισμένη αποκλειστικά στο δικό σου γενέθλιο χάρτη κάλεσε στο 901 901 5133.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο τελευταίος μήνας του χρόνου σε ωθεί να κλείσεις παλιά κεφάλαια, να απαλλαγείς απ’ τα δυσάρεστα του παρελθόντος και να κάνεις καινούρια ξεκινήματα στη ζωή σου. Ο Δίας στον Αιγόκερο από τις 2/12 έως τις 19/12/2020, σου δίνει όλη του την εύνοια στον τομέα των οικονομικών σου, μιας και η αλήθεια είναι πως σε αυτόν τον τομέα ταλαιπωρήθηκες πάρα πολύ. Καιρός λοιπόν να πάρεις τα πάνω σου, να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου και να βάλεις και μια δραχμή στην άκρη. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις με τα οικονομικά,  είναι η περίοδος της Πανσελήνου στις 12/12 που έχεις την τάση να ξοδεύεις ασύστολα. Οι ώρες που θα πρέπει να αφιερώσεις στα εργασιακά είναι πολλές καθώς οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται ιδιαίτερα την περίοδο που ο Άρης απ’ το δεύτερο δεκαήμερο του Σκορπιού από τις 5 έως και τις 20/12,  φέρνει ευκαιρίες και νέα καθήκοντα. Γύρω στα τέλη του μήνα κοντά στις γιορτές θα πρέπει να είσαι προσεκτική με νέες προτάσεις και να αποφύγεις τις επιπολαιότητες. Έχεις τη δυνατότητα να περάσεις ιδιαίτερα όμορφα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Να οργανώσεις ένα ταξιδάκι τις μέρες των εορτών, να κάνετε κοινούς φίλους και να φροντίσετε ο ένας τον άλλον. Την περίοδο βέβαια της Πανσελήνου πρόσεξε λίγο την κυκλοθυμία σου και μη δημιουργείς εντάσεις με το παραμικρό. Εσύ που είσαι μόνη, αντί να σε πληγώνει τόσο το άδειο μαξιλάρι δίπλα σου προτίμησε να διασκεδάσεις, να γεμίσεις το πρόγραμμά σου και να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου έστω και με κάποιες περιστασιακές καταστάσεις.
Αν θέλεις να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερωτική σου ζωή κάλεσε στο 901 9015133.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευχάριστος και δημιουργικός προβλέπεται για σένα ο τελευταίος μήνας του χρόνου, μιας και φέρνει πολλές ανακατατάξεις και ευχάριστες αλλαγές. Ο Δίας από τις 2/12 κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου στον 7ο οίκο σου δίνοντάς σου την εύνοιά του στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Η εξωστρέφειά σου σε κάνει δημοφιλή και την καρδιά της παρέας όπου κι αν βρεθείς. Νέοι άνθρωποι εισβάλλουν στη ζωή σου τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Από τις 9 έως τις 16/12 διαπραγματεύσου έξυπνα νέες προτάσεις στα εργασιακά, χωρίς συναισθηματισμούς και απλά με βάση τα συμφέροντά σου και μόνο. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου έχει τα πάνω και τα κάτω της, μιας και γίνεσαι -ίσως από προσωπικές ανασφάλειες-  καχύποπτη και γκρινιάρα. Ιδιαίτερα θα πρέπει να προσέξεις τις μέρες της Πανσελήνου στις 12/12 που από τη μια  έχεις τις κλειστές σου κι από την άλλη το μυαλό σου φτιάχνει σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Εσύ που είσαι μόνη, να είσαι βέβαιη πως ο έρωτας που θα εισβάλλει στη ζωή σου θα σε κάνει να ξεχάσεις το παρελθόν και να διαπιστώσεις πως το παιδί μέσα σου συνεχίζει να υπάρχει, να χαίρεται και να διασκεδάζει. Αν και η οικονομική σου κατάσταση δείχνει σημάδια ανάκαμψης, δεν θα πρέπει να χαλάς αλόγιστα χρήματα. Απόφυγε στολισμένες βιτρίνες καλού κακού που σε ξεμυαλίζουν.
Μάθε τι εκπλήξεις σου προετοιμάζει για τη συναισθηματική σου ζωή το πλανητικό σκηνικό καλώντας στο 901 901 5133.

ΛΕΩΝ
Ο γιορτινός τελευταίος μήνας του χρόνου που όλα γύρω σου είναι στολισμένα και χαρούμενα,  φαίνεται να μην έχει τη δυνατότητα να σε αποσπάσουν απ’ τις πρακτικές υποχρεώσεις σου. Φυσικά μιας και ο Δίας κινείται στον 6ο οίκο σου η καθημερινότητά σου γίνεται πιο απαιτητική, πιεστική και αγχώδης. Η ταλαιπωρία σου βέβαια πιάνει τόπο κι αυτό θα πρέπει να το ομολογήσουμε. Νέες ευκαιρίες και νέες κατευθύνσεις στα εργασιακά σε κρατούν σε εγρήγορση μέχρι και τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς. Η Πανσέληνος στις 12/12 στο ζώδιο των Διδύμων σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνική κι αυτό δεν θα πρέπει να το παραβλέψεις, ιδιαίτερα εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερου και η αποχώρηση του Δία από τον Τοξότη,  φέρνει σημαντικές αλλαγές για τη συναισθηματική σου ζωή. Το έχεις βάλει πείσμα να βρεις το άλλο σου μισό και γι’ αυτό και δεν θα περάσεις τις γιορτές μόνη σου. Τώρα το που θα καταλήξει όλο αυτό θα το δούμε στην πορεία. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση ή ένα γάμο καλά θα κάνεις να προσέξεις και να αποφύγεις τις εντάσεις. Χρονιάρες μέρες είναι κρίμα να χαλάσεις τη διάθεση σου αφού ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού ρίχνει το δηλητηριάκι του. Όλο το υπόλοιπο διάστημα βέβαια μπορείς να απολαύσεις τη σχέση σου, να προσθέσεις δραστηριότητες στην καθημερινότητά σας  και να περάσετε όμορφα. Ασχολήσου περισσότερο με τη φυσική σου κατάσταση, τη διατροφή και την εμφάνισή σου. Η γενναιοδωρία σου μπορεί να δημιουργήσει σοβαρότατο πρόβλημα στο πορτοφόλι σου εάν δεν προσέξεις.
Για να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα γνωριμία που έρχεται για να καλύψει τα συναισθηματικά σου κενά κάλεσε στο 901 901 5133.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου έρχεται να κλείσει παλιές πληγές και παλιά κεφάλαια μιας και φαίνεσαι αποφασισμένη να δώσεις ένα οριστικό τέλος στις όποιες προβληματικές καταστάσεις. Ο έρωτας βέβαια είναι αυτός που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου, μιας και η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον 5ο οίκο σου. Όχι βέβαια ότι θα παραμελήσεις και τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου μιας και φημίζεσαι για την τακτικότητα και υπευθυνότητά σου, αλλά όπως και να το κάνουμε θα ψάξεις τρόπους να βελτιώσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και να προσθέσεις και τη μαγεία που απαιτείται. Μέσα από το έντονο φλερτ και τις φιλοφρονήσεις που λαμβάνεις εσύ που είσαι μόνη, όλο και κάτι θα αξίζει τον κόπο να σε συναρπάσει και να τηρεί τις προϋποθέσεις σου. Την περίοδο της Πανσελήνου μόνο πρόσεξε που μπλέκεις,  μιας και υπάρχει έντονο παρασκήνιο και παγίδες γύρω σου. Στα επαγγελματικά αυτόν το μήνα τόλμησε το καινούριο και διαφορετικό. Μπορείς να κάνεις θαύματα, να αναδειχτείς, να επεκτείνεις και να προβάλεις τις άπειρες ικανότητές σου. Οικονομικές υποθέσεις σου μην τις αναθέτεις στα χέρια τρίτων αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Για να μάθεις τι εκπλήξεις φέρνει και κρύβει το πέρασμα της Αφροδίτης στο Αιγόκερο κάλεσε στο 901 901 5133.

ΖΥΓΟΣ
Ο Δεκέμβριος εκτός απ’ το ότι είναι ένας εορταστικός μήνας γενικότερα, είναι και ένας μήνας εκκαθαρίσεων για εσένα σε θέματα που αφορούν στην προσωπική σου ζωή. Είναι ευκαιρία να λύσεις τα ερωτικά θέματά σου αλλά και τα οικογενειακά. Ο Δίας από τις 2/12 έως και τις 19/12/2020 μετακινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου και λειτουργεί ευνοϊκά για σένα, μιας και μεγαλώνει την ανάγκη σου για ασφάλεια και συναισθηματική σταθερότητα. Ανακαινίσεις του σπιτιού, αγοροπωλησίες και θέματα περιουσιακά να θυμάσαι πως μπορούν να διεκπεραιωθούν με μεγαλύτερη επιτυχία. Το αίσθημα ευθύνης και προσδοκιών σου στα εργασιακά αυξάνεται μετά απ’ τα όσα πέρασες το προηγούμενο διάστημα με τον Άρη να παραμένει στο Σκορπιό μέχρι και τις 3/1/2020. Ήρθε ο καιρός να κλείσεις παλιά κεφάλαια και εργασιακές εκκρεμότητες και να κάνεις μια καινούρια αρχή στη ζωή σου με σταθερότερες βάσεις και πολύ πιο κοντά στα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Η Ηλιακή έκλειψη στις 26/12 στο ζώδιο του Αιγόκερου  σε προδιαθέτει για νέα ξεκινήματα και αλλαγές, κατάστρωση σχεδίων που εξυπηρετούν τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Καιρός να απαλλαγείς από ερωτικούς προβληματισμούς και να ξεκαθαρίσεις τι χρειάζεσαι κι αν το λαμβάνεις αυτό απ’ τον ερωτικό σύντροφό σου. Αν ναι έχει καλώς αν όχι θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ο μήνας εμπεριέχει φουλ διασκέδαση, προτάσεις, φλερτ και ατελείωτους θαυμαστές. Αρκέσου σε αυτά και μη γυρνάς στο παρελθόν,  μιας και το πιθανότερο είναι να σε πληγώσει για μια ακόμα φορά.
Τι εκπλήξεις, δώρα και ανατροπές σου φέρνει το πέρασμα του Δία στον Αιγόκερο; Κάλεσε στο 901 901 5133 για να μάθεις τα πάντα με λεπτομέρεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλωσόρισε το  νέο μήνα με χαμόγελο και αισιοδοξία,  μιας και ο Άρης κινείται στο δικό σου ζώδιο μέχρι και τις 3/1 δίνοντάς σου τη δυνατότητα να προβάλεις τη δύναμη και ισχύ σου. Να διεκδικήσεις με πάθος τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θυμήσου πως το τρίγωνο Δία – Ουρανού σηματοδοτεί μια νέα εποχή που συμπεριλαμβάνει νέους ανθρώπους, νέα ενδιαφέροντα και νέες δραστηριότητες. Ήρθε η στιγμή που ανακαλύπτεις άγνωστες πτυχές του εαυτού σου και άγνωστα νέα ταλέντα σου. Αξιοποίησε το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο στα εργασιακά και υπερασπίσου τις ιδέες σου. Πρόβαλε τις ικανότητές σου και απόκτησε ισχυρούς συμμάχους. Η ηλιακή έκλειψη του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 26/12 με μια άκρως θετική γωνία Κρόνου – Ουρανού, σε οδηγεί σε νέα μονοπάτια και εμπειρίες που χρειάζονται τόλμη, θάρρος και ίσως και θράσος. Τις πρώτες μέρες του μήνα μέχρι τουλάχιστον τις 9/12 που ο Ερμής παραμένει στο δικό σου ζώδιο, πάρε πρωτοβουλίες και ενίσχυσε το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Κάνε του μια έκπληξη, οργάνωσε ένα ταξίδι και αναζωπύρωσε το πάθος στη σχέση σας. Τις μέρες των εορτών αν και σου φαίνεται λίγο πιεστικό, τις περνάς με αγαπημένα οικογενειακά σου πρόσωπα, καθώς νιώθεις την ανάγκη να καλύψεις τα κενά που έχεις δημιουργήσει με την απουσία και τις σκοτούρες  σου. Εσύ που είσαι μόνη,  το φλερτ δεν λείπει από τη ζωή και την καθημερινότητά σου. Το θέμα είναι να ασχοληθείς με ανθρώπους που πραγματικά αξίζουν τον κόπο και όχι να αναλώνεσαι συναισθηματικά. Διακυμάνσεις σημειώνονται στα οικονομικά, μιας και ο μήνας σε παρασύρει σε έξοδα.
Τι εκπλήξεις σου επιφυλάσσει ο Άρης στο δικό σου ζώδιο; Κάλεσε στο 901 901 5133 για να μη σου ξεφύγει τίποτα ανεκμετάλλευτο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλωσόρισε το μήνα δεχόμενη ακόμα την επιρροή της νέας Σελήνης στα τέλη του προηγούμενου μήνα στο δικό σου ζώδιο και  η οποία σηματοδότησε μια νέα περίοδο στη ζωή σου. Μέσα από τις ανασφάλειες που σε διακατέχουν σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο το πείσμα σου για βελτίωση σε αυτούς τους τομείς της ζωής σου που θεωρείς ότι νοσούν, η δύναμη σου για βελτίωση τους μεγαλώνει. Διεκδικείς πιο δυναμικά πλέον την επιτυχία, την αναγνώριση και την ενίσχυση των οικονομικών σου. Αρκετά κουραστικός προβλέπεται ο μήνας σου στα εργασιακά. Οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις σου μεγαλώνουν, καθώς και η ανάγκη σου να γίνεις πιο παραγωγική και αποτελεσματική. Δεν φοβάσαι να αναλάβεις νέα καθήκοντα μέσα από μια φάση βέβαια έντασης, κυρίως το διάστημα της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων στις 12/12. Νιώθεις κουρασμένη ψυχικά και σωματικά απ’ όλη αυτή την προσπάθεια και τη συγκέντρωση στα προσωπικά θέματά σου,  που παραμελείς τον ερωτικό σύντροφό σου. Ο Δίας εγκαταλείπει το ζώδιό σου και μετακινείται στον Αιγόκερο φροντίζοντας να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να ισορροπήσεις συναισθηματικά και οικονομικά. Μάθε να ζητάς αυτά που έχεις ανάγκη απ’ τον ερωτικό σύντροφό σου και να μην προσπαθείς ή επιθυμείς να εκπληρώσει τις ανάγκες σου μυρίζοντας τα δάχτυλά του. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε ερωτικές συναντήσεις, μηνύματα και εμπειρίες μέχρι να σκοντάψεις πάνω στο μεγάλο έρωτα που η αλήθεια είναι ότι προβλέπεται αυτόν το μήνα.
Ο στόχος των επαγγελματικών φιλοδοξιών σου δεν είναι άπιαστο όνειρο, αρκεί να μάθεις πως και πότε πρέπει να δράσεις. Κάλεσε στο 901 901 5133 και μάθε κάθε κρίσιμη ημερομηνία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Υποδέξου ευχάριστα και αισιόδοξα το μήνα των εορτών και τον τελευταίο του έτους, μιας και με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι της 20/12 η γοητεία, η πειθώ και η γοητεία σου βρίσκονται στα ύψη. Με το Δία να βρίσκεται στο ζώδιό σου από τις 2/12 μέχρι και το τέλος του 2020 είναι γεγονός πως η ψυχολογία σου εκτοξεύεται στα ύψη. Οι ευκαιρίες που θα έρθουν στη ζωή σου αυτό το διάστημα είναι μοναδικές κι αν τις εκμεταλλευτείς ανάλογα θα καταφέρεις όχι μόνο να βελτιώσεις, αλλά και να αλλάξεις ριζικά τη ζωή σου. Η Πανσέληνος του μήνα σου υπενθυμίζει πως θα πρέπει να προσέξεις τον εαυτό σου, την υγεία σου, να επαναφέρεις τις διατροφικές συνήθειές σου, να γραφτείς σε ένα γυμναστήριο, να ανανεώσεις την ντουλάπα σου και γενικότερα τον εαυτό σου. Πάθος, έρωτας, ρομαντισμός απ’ όλα έχει ο μπαχτσές για τη συναισθηματική σου ζωή αυτόν το μήνα. Γι’ αυτό μη μένεις άπραγη και κάνε ό,τι περνά απ’ το χέρι σου προκειμένου να βελτιώσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Οργάνωσε το πρόγραμμα για τις γιορτές, κάνε του μια έκπληξη και κλείσε και ένα ταξίδι έστω και αστραπή για τις γιορτινές μέρες. Εσύ που είσαι μόνη, προβλέπεται να περνάς τα πιο ερωτικά σου Χριστούγεννα, μιας και ένας κεραυνοβόλος έρωτας θα σου πάρει τα μυαλά. Η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται ουσιαστικά απ’ τις 20/12 δίνοντάς σου τη δυνατότητα να κάνεις και τις ατασθαλίες σου.
Πως θα αναγνωρίσεις τον κεραυνοβόλο έρωτα; Πως θα πρέπει να διαχειριστείς την κατάσταση;  Κάλεσε στο 901901 5133 για να σου πω τον τρόπο και να αποφύγεις το άγχος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο νέος μήνας και ουσιαστικά ο τελευταίος του χρόνου, έρχεται για να σε αποζημιώσει για τις θυσίες, τους κόπους αλλά και την ταλαιπωρία που πέρασες. Με τον Άρη να επηρεάζει το 10ο οίκο σου και κατά συνέπεια τα εργασιακά και θέματα καριέρας σου, μετρίασε την ανάγκη σου για διάκριση και επιβλητικότητα και μη διώχνεις από κοντά σου ισχυρούς συμμάχους. Τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου χρειάζονται προσπάθεια, μεθοδικότητα, ψυχραιμία και κυρίως συμμάχους -να το θυμάσαι αυτό. Από τις 3 έως και τις 9/12 καλό θα ήταν να φρόντιζες τη διεκπεραίωση των εργασιακών σου εκκρεμοτήτων και λεπτομερειών, μιας και το επόμενο διάστημα οι υποχρεώσεις σου αν εξαιρέσεις το διάστημα των γιορτών, αυξάνονται κατακόρυφα. Ο Δίας μετακινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 2/12 δίνοντάς σου τη δυνατότητα να απαλλαγείς από παλιές πληγές και να ενισχύσεις την ψυχολογία σου. Είναι βέβαιο πως οι δυσκολίες δεν λείπουν όμως έχεις τη δύναμη και το σθένος να τις αντιμετωπίσεις αποτελεσματικότερα και ευκολότερα. Μετά τις 20/12 η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο όπου και σου υπόσχεται πολλά για τη συναισθηματική σου ζωή. Δείχνεις άνευ όρων τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και φαίνεσαι αποφασισμένη να τον κατακτήσεις και να τον μαγέψεις. Εσύ που είσαι μόνη, μια ενδοσκόπηση του παρελθόντος σου δημιουργεί την ανάγκη συγχώρεσης. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να γυρίσεις στον πρώην σου. Σημαίνει πως μπορείς να κλείσεις τις πληγές σου και να προχωρήσεις μπροστά. Το σίγουρο είναι πως τις μέρες των γιορτών αποκλείεται να είσαι μόνη και παραπονεμένη. Έστω και περιστασιακά μπορείς να περάσεις super!
Τι εκπλήξεις φέρνει το πέρασμα της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο; Αν θέλεις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες κάλεσε στο 901 901 5133.

ΙΧΘΕΙΣ
Με τον Άρη να παραμένει στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τις 3/1, βάζεις σε προτεραιότητα την προσωπική σου εξέλιξη, βελτίωση, αλλά και φροντίδα. Θα θελήσεις να αυξήσεις και να ενισχύσεις τα εφόδιά σου στα εργασιακά,  έτσι ώστε να μπορείς να διεκδικήσεις με περισσότερο θάρρος και πίστη στον εαυτό σου τα μεγαλεπήβολα σχέδια σου. Δεν αποκλείεται να θελήσεις να αυξήσεις τις γνώσεις ή ακόμα  και τις σπουδές σου. Σπουδαία βοήθεια, στήριξη και ικανοποίηση λαμβάνεις από τη νέα  θέση του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερου για όλη την υπόλοιπη χρονιά, βλέποντας τα σχέδιά σου να προοδεύουν και να εξελίσσονται. Η ηλιακή έκλειψη του μήνα στον 11ο οίκο σου σε βοηθά να εργαστείς συλλογικά, να κάνεις συμμάχους και να κρατήσεις ότι πραγματικά νιώθεις να αποδίδει στα εργασιακά σου. Να κρατήσεις τους πραγματικούς φίλους σου και να απαλλαγείς από οτιδήποτε σε βαραίνει και σε κρατά στάσιμη. Θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις έντονα την ανάγκη της ανεξαρτησίας και ελευθερίας κι αυτό μπορεί να σε φέρει σε ρήξη με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πρόσεξε μη χαλάσεις το εορταστικό κλίμα για το τίποτα. Ουσιαστική σχέση σημαίνει πως ο σύντροφος σου δε σου στερεί τον αέρα αλλά στον παρέχει κιόλας. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το μήνα σου, κάνε τα ψώνια σου, τα μποτέ σου και φρέσκαρε – ανανέωσε την εμφάνισή σου. Δεν φαντάζεσαι πόσες συναρπαστικές γνωριμίες θα προκύψουν στη ζωή σου απ’ το πουθενά.
Ο Άρης στο Σκορπιό επιφυλάσσει συναρπαστικές ευκαιρίες.  Αν θέλεις να μάθεις το πότε και το πως κάλεσε στο 901901 5133.tlife.gr