Κυριακή, Δεκεμβρίου 8

Σ' αυτή την Ελλάδα ζούμε εν έτη 2019 με κυβέρνηση Μητσοτάκη !--Κατάρρευση: Παράνομοι μετανάστες λεηλατούν ξενοδοχεία στην Σάμο & βάζουν φωτιά σε ποιμνιοστάσιο στον Έβρο…

Αυτή είναι η πολυπολιτισμική κοινωνία που οραματίζεται η ΝΔ και ο κύριος Μητσοτάκης;
Τραγικές καταστάσεις βιώνει η Σάμος, όπου η συσσώρευσε χιλιάδων λαθρομεταναστών-εποίκων έχει οδηγ΄σηει όχι μόνο σε έκρυθμες καταστάσεις κα ιεπεισόδια, αλλά και σε φαινόμενα κοινού ποινικού δικαίου.


Τον γύρο του ελληνικού ίντερνετ κάνουν τις τελευταίες ώρες φωτογραφίες λαθρομεταναστών, “κατατρεγμένων και αναξιοπαθούντων”, οι οποίοι έχουν κυριολεκτικά ρημάξει σπίτια του νησιού!

Αυτή είναι η πολυπολιτισμική κοινωνία που οραματίζεται η ΝΔ και ο κύριος Μητσοτάκης;

ΣΑΜΟΣ.
ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΑΝΟΊΓΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΆ ΣΠΊΤΙΑ.
ΟΙ ΚΆΤΟΙΚΟΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΆΘΟΝΤΑΙ ΑΠΑΘΕΣΤΑΤΟΙ.

ΜΕΊΝΕΤΕ ΑΠΑΘΕΣΤΑΤΟΙ ΔΕ ΣΑΣ ΛΥΠΆΜΑΙ.






Παρανάλωμα του πυρός έγινε ποιμνιοστάσιο στο χωριό Ρούσσα του ορεινού όγκου Σουφλίου, από φωτιά που έβαλαν, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, παράνομοι μετανάστες προκειμένου να ζεσταθούν από το υπερβολικό κρύο που επικρατεί στην περιοχή όπως αναφέρει το evros-news.gr

Η πυρκαγιά έγινε αντιληπτή από κατοίκους του χωριού, οι οποίοι έτρεξαν και με πυροσβεστήρες προσπάθησαν να την ελέγξουν και να την σβήσουν, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική του Σουφλίου η οποία έφτασε λίγο αργότερα με οχήματα και πυροσβέστες αλλά ήδη είχαν καταφέρει οι κάτοικοι να τη σβήσουν.

Προκάλεσε όμως σημαντικές καταστροφές στο ποιμνιοστάσιο και ευτυχώς στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπήρχαν ζώα, αλλά βρισκόταν σε διπλανό χώρο, γιατί θα είχαν καεί.

Είναι η δεύτερη φορά που στο συγκεκριμένο ποιμνιοστάσιο το οποίο βρίσκεται λίγο έξω από το χωριό Ρούσσα προκαλείται πυρκαγιά, αφού και πριν λίγες μέρες έγινε κάτι παρόμοιο, αλλά και τότε πρόλαβαν οι κάτοικοι του χωριού και ο ιδιοκτήτης πολύ γρηγορότερα να την σβήσουν, χωρίς να προκαλέσει τις σημαντικές καταστροφές που υπήρξαν απόψε.

Το νέο αυτό κρούσμα, που ήρθε να προστεθεί στη φωτιά η οποία προκλήθηκε πριν λίγο καιρό πάλι από παράνομους μετανάστες σε σπίτι το οποίο βρίσκεται λίγο έξω από το χωριό και ήταν ένα παραδοσιακά χτισμένο, έχει θορυβήσει ακόμα περισσότερο τους κατοίκους της Ρούσσας και των άλλων ορεινών χωριών.

Είναι έντονα αναστατωμένοι και ζητούν να ληφθούν μέτρα, γιατί καθημερινά περνούν εκατοντάδες λαθρομετανάστες από την περιοχή τους και η κατάσταση έχει γίνει ανεξέλεγκτη.http://www.ksipnistere.com/2019/12/blog-post_51.html