Σάββατο, Δεκεμβρίου 28

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΉΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΉΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
http://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.com/2019/12/21-21.html
Επί «χούντας» 21ης Απριλίου, δια νόμου, όλοι ανεξαιρέτως οι αστυνομικοί έφεραν στις δύο επωμίδες της στολής τους με ευδιάκριτα μεταλλικά στοιχεία τον κωδικό τους αριθμό με τον οποίο κάθε πολίτης μπορούσε να τους εντοπίσει σε περίπτωση παραβάσεως καθήκοντος..
Επίσης, επί «χούντας» 21ης Απριλίου, δια νόμου, κανένας αστυνομικός δεν οπλοφορούσε είτε με υπηρεσιακό είτε με ιδιωτικό όπλο, ήταν απαγορευμένη η χρήση χημικών όπλων και στις διαδηλώσεις, σε πολύ σοβαρές περιπτώσει εχρησιμοποιείτο ένα ειδικό όχημα-αντλία νερού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την διάλυση των ταραχοποιών.

Όλα τα παραπάνω καταργήθηκαν μετά την επάνοδο του μητραλοία Κωνσταντίνου Καραμανλή ο οποίος διέταξε την εξαφάνιση από τις επωμίδες του κωδικού αριθμού των αστυνομικών και τους εξόπλισε με πυροβόλα όπλα, ενώ καθιέρωσε και την χρήση χημικών όπλων κατά των διαδηλωτών, μέσα στο ευρύτερο πλαίσιό του της εγκαθιδρύσεως ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ κάτι που κατάφερε, επιστρατεύοντας την δημοσιογραφική αλητεία που τον στήριξε!

Στη μεταπολιτευτική, πραγματική, ΧΟΥΝΤΑ αφού θρηνήσαμε χιλιάδες θύματα αστυνομικής βίας σε αμέτρητες περιπτώσεως συγκρούσεως λαού και κράτους, φτάσαμε σήμερα να αναγκάζεται η ΕΛ.ΑΣ. να επαναφέρει το Απριλιανό μέτρο της υποχρεωτικής εμφανίσεως των στοιχείων κάθε αστυνομικού επί των στολών τους, με την μορφή κωδικού αριθμού! Αυτό έστω κι αν οι αστυνομικοί-κρατικοί πραιτωριανοί της μεταπολιτεύσεως εξακολουθούν να παραμένουν πάνοπλοι στρέφοντας τις κάννες των πυροβόλων τους στους Πολίτες!

Η στρατιωτική «χούντα» της 21ης Απριλίου, για άλλη μια φορά, εμφανίζεται πολύ ανθρωπιστικότερη της πραγματικής ΧΟΥΝΤΑΣ της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας και η Ιστορία δικαιώνει τους Συνταγματάρχες ακόμη μια φορά!