Υπεξαίρεση 233 δις και Μνημόνια

Η τραπεζική απάτη από την υπεξαίρεση των 233 δις έως το σχέδιο: "Hercules"
Η μεγαλύτερη υπεξαίρεση που έχει γίνει ποτέ στα ανθρώπινα χρονικά.
Η υπεξαίρεση αποκαλύφτηκε από τον Γιώργο Σαρρή ο οποίος για να ακυρώσει διαταγή πληρωμής εναντίον του, έφτιαξε ένα δικόγραφο με όλα τα στοιχεία της υπεξαίρεσης, πρόσφυγε στην δικαιοσύνη, δικαιώθηκε με την Πρωτόδικη απόφαση 2343/2016 η οποία σήμερα είναι τελεσίδικη και νόμος του κράτους σύμφωνα με τον νόμο. Χρονικό απάτης, απόλυτα ηχητικά:

https://www.youtube.com/watch?v=Lk-c-nGm4lA και https://www.youtube.com/watch?v=6yuvi_SIS3Y
Μετά μας έφεραν τα Μνημόνια και διέλυσαν την Ελληνική Εθνική οικονομία για να καλύψουν την υπεξαίρεση και σήμερα αντικαθιστούν τον Ελληνικό πληθυσμό για να μην μπουν ποτέ στην φυλακή. Το τέλειο έγκλημα !

Προτεινομένη δράση ομαδικής αγωγής/μήνυσης

Βάση της απόφασης 2343/2016 αποδεικνύεται η υπεξαίρεση των τραπεζών και όποιος βρεθεί να ισχυριστεί το αντίθετο ψεύδεται ασύστολα η εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα.
Τα στοιχεία της υπεξαίρεσης δόθηκαν από Γ. Σαρρή με επίσημο τρόπο (πρωτοκόλληση η email) σε όλα τα κόμματα εντός και εκτός βουλής όπως ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΛΑΕ, ΕΠΑΜ κλπ., στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Παυλόπουλο, στους δικηγορικούς συλλόγους όπως Αθηνών κλπ., σε σωματεία και οργανώσεις, σε εισαγγελείς και σε θεσμούς.
Για παράδειγμα εάν ένα κόμμα η μια ομάδα δικηγόρων είχε κάνει την υπεξαίρεση/εσχάτη προδοσία σημαία, σήμερα θα είχαν μπει ΟΛΟΙ φυλακή, θα είχε αποκατασταθεί η ΕΝΝΟΜΗ τάξη και γενικά δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα.
Δυστυχώς ΚΑΝΕΙΣ από τους παραπάνω δεν έπραξε τα αυτονόητα με αποτέλεσμα η ΠΑΤΡΙΔΑ μας να βρίσκεται το 2019 στα τελικά στάδια της ΑΦΑΝΙΣΗΣ ως ΕΘΝΟΣ και ως ΛΑΟΣ.
Επίσης αυτόματα συνεπάγεται εκ του αποτελέσματος ότι ΟΛΟΙ οι κυβερνώντες και μη, είναι μια και ΑΔΙΑΡΕΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ με μοναδικό σκοπό την ΤΕΛΙΚΗ εξαφάνιση των ΕΛΛΗΝΩΝ σε όλα τα επίπεδα. Με άλλα λόγια χάνουμε ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ εκτός και αν εμείς κάνουμε κάτι για αυτό.
Προτείνουμε σε ΟΛΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ σύμφωνα με τον σύνταγμα και τους νόμους
  • Να γίνουν απανωτές και μαζικά χιλιάδες αγωγές και μηνύσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ώστε να επέλθει η νομιμότητα στην χώρα, να πάρουμε πίσω τα κλεμμένα, να αποζημιωθούμε και να μπουν ΟΛΟΙ οι ένοχοι στην φυλακή
Στόχος μας είναι να
  • Aφυπνίσουμε όλους τους Έλληνες πολίτες στο εσωτερικό και εξωτερικό σχετικά με την υπεξαίρεση και την δόλια μεθόδευση της καταστροφής της Ελληνικής οικονομίας (εσχάτη προδοσία, δεν παραγράφεται)
  • Oργανώσουμε τον κόσμο κάτω από τους νόμους και τις αυτονόητες δράσεις
  • Επανέλθει η Έννομη τάξη στην πατρίδα μας
Εργαλεία υλοποιήσεως στόχου:
  • Πανελλήνια Ένωση Καταναλωτών ΩΜΕΓΑ
  • ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ διότι όλοι έχουν δικαίωμα να κάνουν ΑΓΩΓΗ/ΜΗΝΥΣΗ λόγω ΑΠΑΤΗΣ και ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και συμμετοχή

Τηλ: +302592041501, +302511104118, +302105447987
Email: isonomia120@gmail.com
ΦΒ: https://www.facebook.com/groups/UNION.OMEGA/
Εγγραφή: https://drive.google.com/open?id=10u8ZuLPZiVSzgmTbRI1qAPh0LPCIdBXY

 https://a120.org

 Επίσης στο "Εθνικής Ομοψυχίας" αυτό είναι μόνο όταν υπογράφει κάποιος
εναντίον του αδίκου.

Αυτό γίνεται μόνο όταν είναι με την υπογραφή του περασμένο από ΚΕΠ
ενεργός ενάντια στους εχθρούς μας που είναι οι τραπεζίτες και η λοιπή
συμμορία ...

a120.org

δείξτε λοιπόν ότι συναινείτε στα συμφέροντά μας ως Ελληνικού Λαού με την
υπογραφή σας.

Περιμένω να εγγραφείτε ΟΛΟΙ.

Για τα συμφέροντα ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Δ.Κ.

 https://a120.org