Σάββατο, Δεκεμβρίου 21

Ανουάρ Μπάκρι: Διακινητές και ΜΚΟ είναι συγκοινωνούντα δοχεία και γκάνγκστερ

Συγκλονιστικά είναι όσα είπε ο κύριος Μπάκρι στον Γιώργο Τράγκα σχετικά με τον περίεργο και ύποπτο ρόλο των ΜΚΟ
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από το γ.γ. του συνδέσμου Σύρων στον Γιώργο Τράγκα σχετικά με τον περίεργο και ύποπτο ρόλο των ΜΚΟ. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «Το μεταναστευτικό είναι μια μπίζνα δισεκατομμυρίων. Η Ελλάδα σήμερα εκτός από τον τουρισμό και τη ναυτιλία που ήταν οι βαριές της βιομηχανίες τώρα έχει προστεθεί και το προσφυγικό».

Χαρακτήρισε, μάλιστα, τις ΜΚΟ ως γκάνγκστερ που κολυμπάνε στο χρήμα αναφέροντας ότι διακινητές και ΜΚΟ είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Ο κ. Μπάκρι είπε ότι το καλοκαίρι μίλησε με τον κύριο Χρυσοχοΐδη που τον ρώτησε τι πρέπει να γίνει και του απάντησε πρέπει να κλείσετε τα σύνορα. Του είπε μάλιστα όπως ανέφερε στον Γ. Τράγκα ότι πρέπει να ακολουθηθεί το ίδιο μοντέλο που υπήρχε επί Σαμαρά και το λιμενικό έκανε σωστά τη δουλειά του.
Ο κ. Μπάκρι χαρακτήρισε μάλιστα την ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ ως “ύπατη αρπαχτία” η οποία για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι να κάνει πάρκινγκ ανθρώπων την Ελλάδα προκειμένου να πλουτίζουν οι ΜΚΟ και η Ελλάδα να παίρνει ψυχούλα.
Ενισχύοντας την άποψή του ότι το μεταναστευτικό είναι τρόπος πλουτισμού για πολλούς ο κ. Μπάκρι ανέφερε ότι περίπου 200.000 Έλληνες ζουν από το μεταναστευτικό και επέρριψε ευθύνες στον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μουζάλα που τον χαρακτήρισε γεννήτορα του εγκλήματος που επέτρεψε στις ΜΚΟ να κάνουν κουμάντο.
Ανέφερε δε ότι σε πολλές δομές δεν αφήνουν ούτε υπουργούς να μπουν σε καταυλισμούς γιατί τον έλεγχο τον έχουν οι ΜΚΟ. Επικαλέστηκε μάλιστα τη μαρτυρία του υπουργού κ. Παναγιωτόπουλου που το είχε πει στη Βουλή.
Επίσης ο κ. Μπάκρι αποκάλυψε ότι ενώ οι ΜΚΟ χρεώνουν 17€ τη μερίδα φαγητού την αγοράζουν από προμηθευτές 1,5€.
Αναφορικά με την ταρίφα που χρειάζεται κάποιος Σύρος για να φτάσει στην Ελλάδα είπε τα εξής «Από τη Συρία για να περάσεις στην Τουρκία ο τοπικός διακινητής παίρνει 500€ το κεφάλι. Στη συνέχεια, για να περάσει από τα παράλια της Τουρκίας στη Μυτιλήνη οι διακινητές ζητούν από 1.200 έως 1.500€ το άτομο.
Από το νησί για να φτάσει στον Πειραιά ο πρόσφυγας θέλει άλλα 1.500€. Στη συνέχεια για να φτάσει στη Γερμανία με πτήση από το Ελευθέριος Βενιζέλος όπου θα του ετοιμάσουν τα χαρτιά θέλει άλλα 5.000€».
Γιατί όπως επισήμανε ο κ. Μπάκρι κανένας μετανάστης ή πρόσφυγας δε θέλει να μείνει στην Ελλάδα καθώς θέλουν να πάνε στη Γερμανία. και η Ελλάδα αποτελεί τράνζιτ.
Ωστόσο, όπως είπε υπάρχει και η άλλη μέθοδος όπου λένε στους πρόσφυγες – μετανάστες «για να μην περιμένεις 3 και 4 χρόνια από την αίτηση ασύλου δώσε τώρα 7.500€ ώστε σε ένα μήνα να είναι έτοιμο το διαβατήριό σου για να μπορείς να φύγεις νόμιμα από την Ελλάδα».
Και όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Μπάκρι ο δρόμος είναι πολύ μακρύς για όσους μπαίνουν στη διαδικασία ειδικά από τους Σύρους να βλέπουν την Ευρώπη ως γη της επαγγελίας.
Έχω μαζέψει στοιχεία και καταθέσεις και κάποια στιγμή θα τους «κάψω» όλους αυτούς που πλουτίζουν εις βάρος των ταλαιπωρημένων ανθρώπων και εις βάρος του ελληνικού δημοσίου.
Ο κ. Μπάκρι εξάλλου χαρακτήρισε αστειότητες και λαϊκισμό όσα είπε ο βουλευτής του Σύριζα κ. Γιαννούλης για ποινικά κολάσιμα τα μπάρμπεκιου και το τσίκνισμα από χοιρινό κοντά σε καταυλισμό που μένουν μουσουλμάνοι. Ποινικά κολάσιμο είναι αυτό που έφτιαξαν στη Μόρια ο Μπουζάλας και οι άλλοι.
crashonline.gr

 triklopodia.gr/