Δευτέρα, Δεκεμβρίου 23

Η ΨΟΦΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Της Λέττας Καλαμαρά 

Χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μας ενημέρωσε σήμερα ότι "η χώρας μας μπαίνει σε μία τροχιά διατηρήσιμης ανάπτυξης...". Φυσικά δεν την προσδιόρισε σε εμάς τους "ιθαγενείς", τους Έλληνες που δεν εγκατέλειψαν τη χώρα ακόμα και συμβιώνουν με τους χιλιάδες Αφρικανούς και Ασιάτες πελάτες του διεθνούς οργανωμένου
εγκλήματος. Ένα κύκλωμα  που λειτουργεί ανενόχλητο και στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη με σκοπό να τη διαλύσει τελικά. Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας ακολούθησε και επιβεβαίωσε τον εφιάλτη της φτώχειας για το 2020 και 2021 με αναιμικούς ρυθμούς ανάπτυξης της τάξεως του 2% και κάτι παραπάνω.

Δημόσια έργα αυτοκινητόδρομων που θα πληρώνουν οι Έλληνες φορολογουμένους εσαεί, δημόσια παιδεία που μαστίζεται από ιδιωτικά φροντιστήρια για πτυχία Πανεπιστημίων ανύπαρκτων στην παγκόσμια κατάταξη, δημόσια υγεία που απελπισμένα ψάχνει την ιδιωτική σύμπραξη για να παρέχει στοιχειώδες επίπεδο περίθαλψης, ανεργία εφιάλτη για τους νέους και μισθούς και μελλοντικές συντάξεις δουλείας για τους Έλληνες, το 2020, το 2021 και πάντα.

Ανενεργή Άμυνα των Εξοπλιστικών και των Προμηθειών αποκλειστικά,  από το πλέονασμα της φτώχειας των Ελλήνων χωρίς αντίκρισμα, διάλυση...


 του κοινωνικού και εθνικού ιστού από τους απρόσκλητους παράνομους μετανάστες, πλήρη άγνοια και αδιαφορία της προάσπισης της Εθνικής Άμυνας και καμία απάντηση της στρατιωτικής ηγεσίας στο κάλεσμα-πρόκληση του κ.Παναγιωτόπουλου για την ανάγκη αύξησης της θητείας, συνθέτουν το παζλ. Γιατί τόση σιωπή, τελικά; Για τη διατήρηση μίας αδειανής καρέκλας με τον Αϊ Βασίλη; Στοχευμένες και υποκινούμενες προσλήψεις με κακό σκοπό σε επίλεκτες καταστάσεις. Ας έλθουν οι τολμηροί και εντός και εκτός και επί τα αυτά.

Τιμές λιανικής πλιάτσικο των Ευρωπαίων που μειώνουν τις συσκευασίες για να ξεγελάσουν τους ιθαγενείς και τιμές βενζίνης φουσκωμένες απο αδυσώπητη φορολογία εις βάρος των οικογενειών, απογειώνουν τη φτώχεια. Μονοπώλια και καρτέλ παντού και μπαράζ αθωωτικών δικών σε εγκλήματα πρόκληση του λαϊκού αισθήματος.

Αυτή την Ελλάδα παρέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τον πολιτικό της κακιάς ώρας Αλέξη Τσίπρα, μετά από αγώνες λίγων και την ψήφο του λαού, αυτή την Ελλάδα διατηρεί και το 2020 και 2021 με "διατηρήσιμη ανάπτυξη" απροσδιόριστου βαθμού. Για την Αυλή του και τους πεινασμένους Έλληνες τραγούδια και χορούς το 2021. Το Νταούλι του Τσίπρα σήκωσε ο Μητσοτάκης και ανυπομονεί να το βαρέσει για τους ιθαγενείς.

Ερωτώνται λοιπόν οι κ.κ. Μητσοτάκης και Στουρνάρας, γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί να πετύχει ανάπτυξη 5%; Μήπως γιατί υποσχέθηκαν το λιγότερο δυνατό στους δανειστές μας για την αιώνια φτώχεια μας και αντάλλαγμα να κατέχουν τα δημόσια αξιώματα εναλλάξ. Μήπως γιατί πρέπει να απομακρύνουν την εθνική νομενκλατούρα  που παρασιτεί εις βάρος του λαού επί δεκαετίες για να έρθει η ευημερία των πολλών; Την επικοινωνιακή φτώχεια του κ. Μητσοτάκη έρχονται να καλύψουν οι γνωστοί-άγνωστοι που βανδαλίζουν για να πλήξουν τον Χρυσοχοϊδη, λίγο μετά τα χτυπήματα σε Διαματάρη-Στεφανή από το βαθύ Κράτος. Οι τελευταίοι όλοι τους εμπόδια στα επακόλουθα που έχουν σχεδιάσει αλλοεθνείς και πρέπει να απομακρυνθούν πριν αρχίσουν οι κρίσεις στον πυρήνα του Κράτους. Μία έντεχνη επικοινωνιακή καταιγίδα αποπροσανατολισμού των εθνικών θεμάτων και της κοινωνικής φτώχειας στα κανάλια του ουρανού.

Μαζί και το κλείσιμο όποιου Μέσου Ενημέρωσης και  εφημερίδας αντιστέκεται στις εντολές της Μαντάμ "Ο" και αγωνίζεται να διατηρήσει την μακραίωνη ιστορία της. Απόσυρση και της κρατικής χρηματοδότησης για να μην υπάρχει ο ελάχιστος αέρας αναπνοής με προσχήματα ενόψει των Χριστουγέννων της άθεης Αθήνας. Φυσικά για τις αλυσίδες των δισεκατομμυρίων ευρώ-χρεών η τράπεζα "δολοφόνος" είναι τυφλή. Τα όμορφα μαγαζιά όμορφα καίγονται από την εποχή του Μινιόν εξάλλου. Μαζί και οι ηγέτες τους για την αντικατάστασή τους από καρικατούρες επενδυτές.

Λοιπόν, το παραμύθι πρέπει να σταματήσει πριν να είναι αργά για τη χώρα. Αν ο Κυριάκος μετά το βράδυ της 7ης Ιουλίου 2019 άλλαξε και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς γινόμενος ένας ακόμα αυλικός της Μαντάμ "Ο", αν φοβήθηκε τις ταυτόχρονες δικαστικές διώξεις Τραμπ και Νεντανάχιου,  αν σκιάζεται τις κραυγές του Ταγίπ, του αγαπημένου παιδιού της παγκόσμια σκόνης στη γειτονιά μας, οφείλει να το πει ενώπιον του  λαού που τον εξέλεξε. Η Ελλάδα χρειάζεται γενναίους πολιτικούς ηγέτες που θα τηρούν τον προεκλογικό τους λόγο. Χρειάζεται έναν δικαστή του Αλέξη Τσίπρα για τη διαγραφή των συνεπειών των  πολιτικών του εγκλημάτων στη Μακεδονία και το σκοτεινό 2015.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είτε θα είναι με τον λαό είτε με εκείνους που ελέγχουν το διεθνές οργανωμένο έγκλημα και διακινούν το εμπόρευμά τους εντός της χώρας από την ημέρα που άνοιξε τις πύλες ο Αλέξη Τσίπρας για να διαλύσει κάθε εθνική συνοχή. Και με τους δύο δεν γίνεται να είναι. Ούτε είναι τόσο καλός ηθοποιός ούτε είναι τόσο αφελείς οι Έλληνες όσο πιστεύουν οι αλλοδαποί των κολλεγίων και τα ντόπια τσιράκια τους.

Αυτά προς το παρόν και το μέλλον μέχρι να αποφασίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ποιον είναι τελικά για να δούμε την πορεία του στην εξουσία, πριν τελειώσει η Ελλάδα..ksipnistere.com