Τρίτη, Δεκεμβρίου 24

ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ; ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΌΤΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΘΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΩΣ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!

 Οι πολιτικοί απατεώνες, αυτοί που έφεραν τη χώρα σε αυτό το χάλι, αυτοί που ξεπούλησαν τη Μακεδονία και τώρα είναι πρόθυμοι να πάνε σε συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους (αρκεί να θυμηθούμε τον Σημίτη που αναγνώρισε τα "ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο" ή τον

Κοτζιά με το "μην είμαστε μοναχοφάηδες" ή τη "συνέργια" με την Τουρκία για την οποία μίλησε ο κ. Δένδας), δεν λένε για μια ακόμη φορά την αλήθεια στον λαό. Και αυτό προκειμένου να κουκουλώσουν ακόμη ένα κυφορούμενο έγκλημά τους. Το μεγαλύτερο!
Η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου σημαίνει ότι τα τουρκικά πλοία θα αλωνίζουν σε όλο το Αιγαίο ελεύθερα. Και όταν λέμε Αιγαίο εννοούμε 6 ναυτικά μίλα από τον Πειραιά και μετά! Δηλαδ'ή λίγο πιο έξω από το λιμάνι του Πειραιά θα βολτάρουν τα τουρκικά πλοία, ενώ η χώρα μας δεν θα μπορεί να προβναίνει στην παραμικρή γεώτρηση αν δεν πάρει την άδεια από την Τουρκία! Η Τουρκία δηκλ. θα έχει λόγο για το τι γίνεται στα όρια του Πειραιά, τουθ λιμανιού της Θεσσαλονίκης και πάει λέγοντας. Διότι όλα αυτά τα σημεία αποτελούν μέρος του συμπλέγματος του Αιγαίου! Και θα τα έχουμε μισά-μισά με τους Τούρξκους. Με άλλα λόγια η χώρα μας θα έχει απωλέσει την κυριαρχία της, για να οδηγηθούμε μετά από λίγα χρόνια (με την ίδια πολιτική υποτέλειας), στην πλήρη υποδούλωση από τους Τούρκους!
 /indobserver.gr