Τρίτη, Δεκεμβρίου 17

Η Τουρκική απειλή προ των Πυλών - Άρθρο Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Και το επικίνδυνο παραμύθι της "ελληνοτουρκικής φιλίας"

"Με τα ρούχα αιματωμένα
Ξέρω ότι έβγαινες κρυφά

Να γυρεύης εις τα ξένα
Άλλα χέρια δυνατά.

Μοναχή το δρόμο επήρες,
Εξανάλθες μοναχή

Δεν είν' εύκολες οι θύρες,
Εάν η χρεία τες κουρταλή." 


Διονύσιος Σολωμός 

Επίκαιροι οι στίχοι του Εθνικού μας ποιητού από τον Ύμνον εις την Ελευθερία. Η Ελλάδα είτε αναζητά συμμάχους, είτε πιστεύει ότι έχει συμμάχους, παρασυρμένη από την προπαγάνδα και τα
ψεύδη πληρωμένων κονδυλοφόρων. Οι σύμμαχοι αυτοί δεν υπάρχουν και δεν πρόκειται να σώσουν την Πατρίδα μας από την τουρκική απειλή, η οποία συνεχώς και κλιμακώνεται! Η Ελλάδα του κράτους των Αθηνών ή άλλως εάν θέλετε το ψευτορωμαίικο είτε με ΣΥΡΙΖΑ, είτε με Νέα Δημοκρατία συνεχίζει την πολιτική ενός προτεκτοράτους, ελπίζοντας ότι αυτό θα την σώσει απέναντι στον Αττίλα που απειλεί το Έθνος μας!

Περιφερειακή δύναμη η Τουρκία!

Έχουμε κουραστεί τα τελευταία τριάντα χρόνια, από τον πρώτο πόλεμο του Κόλπου μέχρι σήμερα, να ακούμε διάφορους πράκτορες και "πρακτοράκια", που παριστάνουν τους ειδήμονες περί των γεωπολιτικών και τους στρατηγικούς αναλυτές να μας λένε ότι η Τουρκία διαλύεται, ότι οι ΗΠΑ θα κτυπήσουν την Τουρκία, άλλοτε ότι η Ρωσία θα κτυπήσει την Τουρκία, ότι το Ισραήλ έχει σχεδόν σχέσεις πολέμου με την Τουρκία και άλλα πολλά, τα οποία δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με την πραγματικότητα.

Η Τουρκία σήμερα έχει καταστεί μία ισχυρή περιφερειακή δύναμη της περιοχής μας, έχοντας στην ηγεσία της έναν άνθρωπο, τον Ερντογάν, ο οποίος ακολουθεί μία παρορμητική πολιτική, από την οποία μέχρι σήμερα έχει δικαιωθεί! Ασκεί χωρίς αμφιβολία πολιτική εθνική και έχει κατορθώσει να έχει ουσιαστικά καλές σχέσεις και με την Ρωσία και με τις ΗΠΑ!

Ο εξοπλισμός των Ενόπλων Δυνάμεών της προχωρεί συνεχώς και διαθέτει συστήματα οπλικά, με τα οποία μπορεί να πλήξει την Ελλάδα σε τέτοιο βαθμό ώστε να την φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση να αντιδράσει. Το κράτος των Αθηνών όμως, απέναντι σε αυτή την πολιτική αντιδρά σπασμωδικά, έχοντας προσδέσει τόσο επί ΣΥΡΙΖΑ, όσο και επί Νέας Δημοκρατίας την Πατρίδα μας στο άρμα των ΗΠΑ, δείχνοντας όχι φιλικές διαθέσεις προς την μεγάλη δύναμη της περιοχής μας, την Ρσσία, και αυτό όταν υπήρχαν τα δεδομένα καλύτερων σίγουρα σχέσεων με την Μόσχα! Φαίνεται όμως πως για τους υποτακτικούς της ξενοκρατίας, που έχουν τον άχαρο ρόλο να παριστάνουν τους κυβερνήτες της Ελλάδος, τους περισσεύει ισχύς ώστε να έχουμε αντίπαλο και την Ρωσία!

Επιγραμματικά, η Τουρκία αυτή τη στιγμή θα διαθέτει όπως όλα δείχνουν και το πανίσχυρο πυραυλικό σύστημα της Ρωσίας S-400, αλλά πολύ πιθανόν και F-35 από τις ΗΠΑ και επί πλέον αναβαθμίζει συνεχώς τις σχέσεις της με το Πακιστάν, το οποίο είναι πυρηνική δύναμη και όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα πρόκειται σκάφη του Πολεμικού του Ναυτικού να λάβουν μέρος σε κοινή άσκηση με την Τουρκία στο Αιγαίο!

Ταυτόχρονα δημιουργεί ένα εσωτερικό μέτωπο στην Πατρίδα μας με τις εκατοντάδες χιλιάδες των μουσουλμάνων, που οι περισσότεροι από αυτούς ανήκουν σε έθνη φιλικά προς την Τουρκία, ένα εσωτερικό μέτωπο, που κανείς δεν ξέρει τον ρόλο που θα παίξει στην περίπτωση μιας συρράξεως Τουρκίας-Ελλάδος.

Έχουμε συμμάχους; 

Ήταν το 2007 όταν η Ελλάδα θέλησε να προχωρήσει σε μια πολύπλευρη συνεργασία με την Ρωσία. Αναφέρομαι στον αγωγό Πύργου (Μπουργκάς)-Αλεξανδρουπόλεως και στην προμήθεια από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις 450 αμφιβίων τεθωρακισμένων αρμάτων μεταφοράς προσωπικού ΒΜΡ-3, τα οποία θα εγκαθίσταντο στο Βόρειο Έβρο, στα αδύνατο σημείο της τουρκικής αμυντικής γραμμής!

Η συνέχεια γνωστή… Ο Καραμανλής έπεσε, όπως έπεσε, ο αγωγός δεν έγινε ποτέ και η παραγγελία των αρμάτων ακυρώθηκε και άρχισε η εποχή του Τζωρτζ Παπανδρέου, του Σαμαρά και των μνημονίων… Αμέσως μετά πήραν την σκυτάλη οι εθνοπροδότες που κατευθύνουν τα ΜΜΕ και άρχισαν τα μυθεύματα περί δήθεν εχθρότητος σε σημείο ότι βρίσκονται σχεδόν σε παραμονές πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Τουρκίας και κάποια μεγάλα λόγια για μία συμμαχία Ελλάδος - ΗΠΑ- Ισραήλ, η οποία και θα μας προστάτευε από την Τουρκία.

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ημέρες από την επίσκεψη κλιμακίου υπουργών της Νέας Δημοκρατίας στις ΗΠΑ, προκειμένου να λάβουν μέρος σε Διεθνές Συνέδριο, στο οποίο μίλησε ο Νίκολας Μπερνς, πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, μέλος της Τριμερούς και σημαντικός παράγων της αμερικανικής πολιτικής. Ο  Νίκολας Μπερνς, ο οποίος κατάμουτρα είπε στους υπουργούς της Ν.Δ.:  «Λυπάμαι που το λέω, αλλά αν η Ελλάδα χρειαστεί την στήριξη των ΗΠΑ σε ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία, δεν νομίζω ότι θα την έχει από τον πρόεδρο Τράμπ».

Χρεώνει ο Νίκολας Μπερνς την μη στήριξη των ΗΠΑ, στον Τραμπ! Φυσικά αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ο Τραμπ έφταιγε όταν το 1974 οι ΗΠΑ άφηναν τον Αττίλα να σφαγιάσει τον Ελληνισμό στην Κύπρο; Ο Τραμπ έφταιγε το 1996 με τα Ίμια, όταν άρχισε η πολιτική των "γκρίζων ζωνών" στο Αιγαίο με τις ευλογίες των ΗΠΑ; Είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται οι ΗΠΑ να παρέμβουν υπέρ της Ελλάδος ενάντια στην τουρκική απειλή.

Όμως, και ο άλλος "σύμμαχος" τα ίδια λέει…  Σε πρόσφατη συνέντευξη του νέου Ισραηλινού πρέσβη Yossi Amrani στην εφημερίδα Καθημερινή και στο ερώτημα για το τι θα έκανε το Ισραήλ σε περίπτωση πολεμικής εμπλοκής μας με την Τουρκία η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: ″Σύμφωνα με την Ισραηλινή εμπειρία δεν πρέπει να αναθέτεις σε κανέναν άλλον τα εθνικά συμφέροντα ή την εθνική άμυνα σου".

Ζήτημα ζωής και θανάτου για το Έθνος μας μία Εθνική Στρατηγική

Η Πατρίδα μας ευρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη θέση, από την οποία δεν είναι δυνατόν να την σώσει αυτό το άθλιο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο που εξουσιάζει την χώρα και το οποίο αποτελείται από μία συνάθροιση στενών προσωπικών συμφερόντων και ούτε ίχνος εθνικής πολιτικής.

Κίνδυνοι εσωτερικοί και εξωτερικοί απειλούν την Πατρίδα μας και δεν λυσσομανάει στην χώρα ένας αγέρας ζωογόνος, ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ικανό να εμπνεύσει το Γένος μας σε αυτή την δύσκολη περίσταση να αντισταθεί ενάντια στους εχθρούς της, να κτίσει το κάστρο της Εθνικής Άμυνας και να εξασφαλίσει την επιβίωση και ένα καλύτερο μέλλον για τον Ελληνισμό.

Είναι γεγονός ότι η Ρωσία ενισχύει συνεχώς τις σχέσεις της με την Τουρκία του Ερντογάν, όμως αυτό ας ελπίζουμε ότι δεν θα διαρκέσει για πολύ και επιπλέον ας αντιληφθούμε ότι η Ρωσσία θα δει διαφορετικά την Ελλάδα, εάν πάψει να είναι προτεκτοράτο και γίνει και πάλι Ελεύθερο κράτος!

Στην "ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ", σε βιβλίο το οποίο εγράφη στην δεκαετία του 1990 ο αείμνηστος καθηγητής Παναγιώτης Κονδύλης γράφει για το γεωπολιτικό μέλλον της Ελλάδος: "Ο μεγαλύτερος μελλοντικός κίνδυνος για την Τουρκία - και η μεγαλύτερη ελπίδα για την Ελλάδα - έγκειται στο ενδεχόμενο της ανάδυσης ∆υνάμεων ικανών να συναγωνισθούν την αμερικανο-τουρκική επιρροή τόσο στον Καύκασο και στην Κεντρική Ασία όσο και στα Βαλκάνια. Μονάχα μια ισχυρή εθνικιστική και επεκτατική Ρωσία θα μπορούσε να αποτελέσει δραστικό φραγμό των τουρκικών φιλοδοξιών στα Βαλκάνια και στην Ανατολή (όπου επίσης θα ενεργοποιούνταν ο παλαιός αντιτουρκικός άξονας Ρωσίας καί Ιράν)."

Ζήτημα ζωής και θανάτου, λοιπόν, για την Πατρίδα μας η χάραξη μιας Εθνικής Στρατηγικής για μια Ελλάδα ελεύθερη και κυρίαρχη. Για να υπάρξει όμως Εθνική Στρατηγική απαιτείται, είναι ανάγκη σκληρή, που επιβάλλουν οι δύσκολοι καιροί μία Εθνική πολιτική αλλαγή. ΑΝΑΓΚΗ για μία διαφορετική πολιτική ηγεσία, ΗΓΕΣΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ενάντια στους ξενόδουλους εντολοδόχους είτε μαρξιστές, είτε φιλελεύθερους που ξεπουλούν την Πατρίδα μας.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Απόψεις







Απόψεις





ράνομους μετανάστες, κλείσιμο του καταυλισμού της ΒΙΑΛ και απεγκλωβισμό αλλοδαπών από το νησί και την χώρα».

Σημειώνεται ότι εκείνη την ώρα θα διεξάγεται η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στο κτίριο της Περιφέρειας στη Χίο.


Από "Στόχο"

FEATURE
Η Ελλάδα παραδίδεται στην Τουρκία από τους Γερμανούς ;
Nov 26th 2019, 10:00


Η μαζική εισβολή αποκλειστικώς Μουσουλμάνων δήθεν προσφύγων, μας οδηγεί ολοταχώς σε μια μουσουλμανική κοινωνία και όχι σε πολυπολιτισμική κοινωνία.

Γράφει ο Θεόδωρος Κατσανέβας

Η εγκατάλειψη της Ελλάδας στις ορέξεις του Ερντογκάν με την επιθετικότητα του "Σουλτάνου" να μεγιστοποιείται σε όλα τα μέτωπα και η μαζική εισβολή από τα ανατολικά σύνορα Μουσουλμάνων εποίκων, εγείρει εύλογες εικασίες ότι, η Ελλάδα προορίζεται στο να μεταβληθεί σε Τουρκική αποικία με συνδιαχειριστή τη Γερμανία. Έτσι θα δικαιωθεί και ο Οζάλ που έλεγε ότι "δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να στείλουμε μερικά εκατομμύρια Μουσουλμάνους και να τελειώνουμε μαζί τους".

Οι Γερμανοί που κάνουν κουμάντο στην Ευρώπη, είχαν και έχουν άριστες σχέσεις με την Τουρκία και μια τέτοια προοπτική φαίνεται πως βολεύει τις επιδιώξεις τους. Οι Έλληνες δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμος λαός. Η χώρα μας ποτέ δεν  υπήρξε σύμμαχος της Γερμανίας και τα αισθήματα των Ελλήνων απέναντί της ήταν και είναι ιδιαίτερα αρνητικά.

Η παράδοση της Ελλάδας στην Τουρκία και μάλιστα χωρίς να πέσει ούτε μια ντουφεκιά, μπορεί να ηρεμήσει το γειτονικό μας "θηρίο" και η Ευρώπη της Γερμανίας να εξασφαλίσει έτσι την ένταξή Τουρκίας και Ελλάδας μαζί στον κύκλο συμφερόντων της απομακρύνοντάς την από τη Ρωσία αλλά και τις ΗΠΑ. Βολική είναι επίσης η προοπτική της μετατροπής της Ελλάδας σε αποθήκη Μουσουλμάνων μεταναστών, και η επιβολή της αρχής του "διαίρει και βασίλευε".  

Το τραγικό είναι ότι, η πολιτική ηγεσία της χώρας μας, κυβέρνηση και αντιπολίτευση, δεν έχουν αντιληφθεί ή αδιαφορούν για τον επερχόμενο κίνδυνο της Ισλαμοποίησης και Τουρκοποίησης της χώρας που γένησε τον δυτικό πολιτιμό και που υπάρχει ακόμα ύστερα από μια πολύπαθη διαδρομή 3.000 χρόνων. Ο εθνομηδενισμός της "αριστεράς" συναντιέται με τον νεοταξίτικο κοσμοπολιτισμό της κυβερνώσας "δεξιάς". Και οι δυο τους δέχονται τη μαζική εισβολή Μουσουλμάνων εποίκων στο όνομα των ανθρώπινων δικαιωμάτων και της δημιουργία μιας δήθεν πολυπολιτισμικής κοινωνίας.

Όμως, τα ανθρώπινα δικαιώματα με επίκληση των οποίων συντελείται  ο Μουσουλμανικός εποικισμός, είναι τα πρώτα που θα καταργηθούν όταν επικρατήσουν οι εισβολείς. Η πολυπολιτισμική κοινωνία, στην οποία ομνύουν πρωθυπουργός και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ανόητη ουτοπία. Η πολυπολιτισμική κοινωνία αποτελείται από Χριστιανούς,Ορθόδοξους, Καθολικούς, Προτεστάντες, Μουσουλμάνους, Αλεβίτες, Ινδουιστές, Βουδιστές, Χιλιαστές, άθεους κλπ. Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε αποκλειστικά με Μουσουλμάνους εισβολείς που φυσικά δεν είναι πρόσφυγες αφού σχεδόν όλοι τους πλέον, προέρχονται από χώρες όπου δεν υπάρχουν πόλεμοι ή εμφύλιοι.