Δευτέρα, Δεκεμβρίου 9

ΝΑ ΓΙΑΤΙ οι ΗΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να πούν ΟΧΙ στην Τουρκία: Ελέχονται οι ίδιες από την…ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ!!!


ΝΑ ΓΙΑΤΙ οι ΗΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να πούν ΟΧΙ στην Τουρκία: Ελέχονται κρυφά οι ίδιες από την…ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ!!!
ΝΑ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ, Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ…ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ…!!!
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ, ΔΗΛΑΔΗ, ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ Ή ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ…CIA…!!!
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ο Ερντογάν κι οι Τούρκοι κουνάνε το δάκτυκο στον Τράμπ και τους Αμερικανούς!!!…

ΝΑ ΓΙΑΤΙ η Τουρκία ήταν…είναι….και ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ και άλλων συμμάχνω τους στην Μέση Ανατολή…!!!…
ΝΑ ΓΙΑΤΙ το αμερικανικό Κογκρέσο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να αναγνωρίσει τις γενοκτονίες των Αρμενίων, Ελλήνων, κτλ…!!!
ΙΔΟΥ οι δεσμοί μεγάλων Αμερικανών και μη πολικών ηγετών με την…ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΚΔΟΣΙΝ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ…!!!
και…
ΝΑ ΓΙΑΤΙ περνά το δικό του ο…«ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ»…!!!
και τέλος….
ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η…ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ…ΤΟΥΡΚΟΥΣ και τις ΜΗΧΝΟΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ….!!!




-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

Οι πληροφορίες μας προέρονται ως επι το πλείστον από το κορυφαίο βιβλίο «Οι Γραμμές Αίματος των Ιλλουμινάτι» (The Blood Lines of the Illuminati) του γνωστού Χριστιανού λογίου και ιστορικού Fritz Springmeier που είναι ένας από τους μεγαλύτερους συγγραφείς και ιστορικούς που έχουν βγάλει εδώ και παραπάνω από 100 χρόνια τα καλύτερα έργα για την Νέα Τάξη Πραγμάτων, τους Σιωνιστάς Εβραίους, τα αποκρυφιστικά σέκτα, τους Ιλλουμινάτι (Ιλλουμινάτι, Πεφωτισμένοι) και όχι μόνο! Και ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ, γιατί το ακόλουθο βιβλίον μόνο «θεωρίες συνωμοσίας» ΔΕΝ προωθεί, αλλά ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να εξηγηθούν αλλιώς, ιδιαίτερα από τα ΜΜΕ ή την κυβέρνηση, κτλ!  Κι όμως, όταν πατήσετε τον σύνδεσμον του εν λόγω βιβλίου, θα δείτε πως έχει αρχειοθετηθεί στον επίσημον ιστότοπον της….CIA (του οποίου η διεύθυνη URL είναι Cia.gov) …!!!

Εδώ το αρχικό λινκ >> https://www.cia.gov/library/abbottabad-compound/FC/FC2F5371043C48FDD95AEDE7B8A49624_Springmeier.-.Bloodlines.of.the.Illuminati.R.pdf


Ξεκινάμε το άρθρο μας με ένα φρικιαστικότατο βίντεο που τράβηξε εν κρυπτώ κάποιος Μασόνος την ώρα που ήταν σε εξέλιξη μια εντελώς…ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΑ ΘΥΣΙΑΣΕΩΣ ΤΡΑΓΟΥ, του οποίου το αίμα το…ΕΠΙΝΑΝ. Και ΠΟΥ έγινε αυτό -παρακαλάω;; Μα στην…ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ…!!!….

Η περιοχή που είναι τώρα γνωστή ως Τουρκία έπαιξε σημαντικό ρόλο στις Μυστηριώδεις Θρησκείες. Η χρήση ναρκωτικών για τη δημιουργία «θρησκευτικών» εμπειριών αναπτύχθηκε σε μια καλά ανεπτυγμένη τέχνη από διάφορες αποκρυφιστικές ομάδες μυστηριωδών θρησκειών στην περιοχή της Τουρκίας.
Το Τάγμα των «Assassins» (δηλαδή, το Τάγμα των Δολοφόνων) από όπου παίρνουμε τη λέξη…χασίς ήλεγχαν περιοχές της Τουρκίας και του Λιβάνου κατά τη μεσαιωνική εποχή. Χρησιμοποιούσαν ναρκωτικά για να κερδίσουν την υπακοή των νεοσυλλέκων τους.
Μερικές από τις πιο ισχυρές μορφές των Illuminati (Ιλλουμινάτι, στα Ελληνικά Πεφωτισμένοι) ήταν Τούρκοι.
Η στοά της Μεγάλης Ανατολής (The Grand Orient) είχε μερικές ισχυρές μορφές στην Τουρκία. Για παράδειγμα, στο Τεκτονικό Συνέδριο όλων των στοών της Μεγάλης Ανατολής (που είναι ευρωπαϊκός Τεκτονισμός – αν και αρκετοί Αμερικανοί Πρόεδροι ήταν μέλη του Ευρωπαϊκού Τεκτονισμού), προσήλθε ο Bou Achmed από την Τουρκία. Εκπρόσωπος της Μεγάλης Στοάς της Ασίας ήταν ο Sebeyck-Kadir από την Ασία. Ο Bou Achmed διαδραμάτισε μεγάλο ρόλο στις αποφάσεις της στοάς της Μεγάλης Ανατολής.

Εκτός από αυτό, επιτρέψτε μου να εξηγήσω ένα παράδειγμα της δύναμης της στοάς της Μεγάλης Ανατολής της Αμερικής (η στοά, δηαλδή των ΤΟΥΡΚΩΝ, ιδρυμένη ΕΝΤΟΣ των ΗΠΑ). Η στοά της Μεγάλης Ανατολής ήταν αρχικά ισχυρή στη Λουιζιάνα, αλλά εξαπλώθηκε σε πολλές άλλες περιοχές των ΗΠΑ. Ο Γκάρφιλντ (Garfield), ένας πολύ ισχυρός άνδρας στην Μεγάλη Ανατολή, κατάφερε να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ επειδή η πολιτική διαδικασία έφθασε σε αδιέξοδο στη σύνοδο και οι Τέκτονες τον πρότειναν ως υποψήφιο…συμβιβασμού.
Παρ᾽όλο που ο Γκάρφιλντ ήταν ένας εξαιρετικά ισχυρός Μασόνος, κι ήταν και ίσως ο νεότερος στρατηγός του αμερικανικού στρατού κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου, διέταξαν την δολοφονία του δια πυροβολισμού οι…ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ αφού είχε υπηρετήσει περίπου ένα χρόνο στην εξουσία ως πρόεδρος. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο Γκάρφιλντ συμμετείχε στα σατανικά καναβαλιστικά τελετουργικά της ελίτ της Ουάσινγκτον που εγίνοντο τότε ίνα αποκτήσουν οι ελιτιστές την πνευματικήν δύναμιν του εσθιομένου!!!
Το Grand Orient (η Μεγάλη Ανατολή, δηλαδή) του Ελευθεροτεκτονισμού, συνδέεται και με άλλα τάγματα του Τεκτονισμού, που ονομάζονται επίσης Ροδοσταυριανοί. Ο Πάπας Ιωάννης ΧΧΙΙΙ εντάχθηκε σε μια ομάδα Ροδοσταυριανών που είχε δεσμούς με τον Ευρωπαϊκό Τεκτονισμό όταν ο ίδιος ευρίσκετο στην… Τουρκία.
Ενώ ο μυστικός Ελευθεροτεκτονισμός της στοάς της Μεγάλης Ανατολής ήταν πολύ ισχυρός στην Τουρκία, παρά τον μικρό αριθμό του, ο τακτικός Αμερικανός Τεκτονισμός χορήγησε μια άδεια σε μια μασονική στοά να λειτουργήσει στη…Σμύρνη, τον Μάιο του 1863.
Εντούτοις, είναι ενδιαφέρον ότι από όλες τις τουρκικές πόλεις, η Σμύρνη ήταν σίγουρα το καλύτερο μέρος για τους Μασόνους για να αποκτήσουν νεοσυλλέκτους, νεο-μυημένους για τον Τεκτονισμό.
Άνδρες όπως ο Αχμέντ Πασάς (Achmed Pasha) και πολλά από τα άλλα μέλη των Πασάδων ήταν ηγέτες στον Τεκτονισμό και τους Illuminati. Ο Achmed Pasha ήταν σατανιστής και είχε ένα μεγάλο χαρέμι.
Ο Μεχμέτ Ταλάτ Πασάς (1872-1921) ήταν Τέκτων (Μασόνος) και μέρος της τουρκικής επανάστασης του 1908. Ήταν ο ηγέτης των Νεότουρκων, οι οποίοι αποτελούσαν ένα κοινό σχέδιο των Σουφών και των Φραγκιστών Σατανιστών. (Ο τύπος του σατανισμού που ηγούντο η οικογένια των Φράγκων είχε δεσμούς με την Τουρκία εδώ και εκατοντάδες χρόνια κι ήταν…ΕΒΡΑΙΟΙ.) Ο Μεχμέτ Ταλάτ Πασάς ήταν ο Μεγάλος Δάσκαλος της Μεγάλης Ανατολής της Τουρκίας. Κατείχε την πολιτική θέση στην Τουρκία του μεγάλου Vizier (Βεζίρη, που ήταν ένας υψηλόβαθμος πολιτικός σύμβουλος ή υπουργός) της Τουρκίας (1917-18).
Ένας άλλος Τούρκος Πασάς ήταν μέρος του τουρκικού βασιλείου που έτρεχε στην Αίγυπτο όταν η Αίγυπτος ήταν αμόμη μέρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Το όνομά του ήταν ο Khedive Ismail Pasha και ήταν ο Μεγάλος Δάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Αιγύπτου. Ήταν αυτός ο Τούρκος, ο Khedive Ismail Pasha, ο οποίος έδωσε το περίφημο ObelIsk στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Οβελίσκος ονομάστηκε βελόνα της Κλεοπάτρας και αρχικά ανεγέρθηκε στην πόλη του ήλιου, την Ηλιόπολη, περίπου το 1500 π.Χ. Ο Οβελίσκος είναι μια αναπαράσταση ενός ανθρώπινου πέους, επειδή η λατρεία του ήλιου, η λατρεία της αναγέννησης (σεξ) και η λατρεία του Θεού του ήλιου, του Σατανά, ήταν όλα δεμένα μεταξύ τους.

Τα φαλλικά σύμβολα της «φεμινίστριας»…ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ

Στο άρθρο μου που δημοσίευσα πριν 6 μήνες με τίτλο «Χριστόδουλος: Παιδιά μου να αγαπάτε το Χριστό και τη Πατρίδα μας! Η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα!», και μιας και μιλάμε εδώ για…πέη και φαλλικά σύμβολα των Μασόνων, ανέφερα τα εξής…ΦΡΙΚΤΑ όσον αφορά τα σύμβολα τα…ΜΑΣΟΝΙΚΑ πάνω από τον τάφο της Μελίνας της..ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ. Διαβάστε τώρα και…ΦΡΙΞΤΕ….

Προχθές βρέθηκα στον τάφο του αείμνηστου Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου με αφορμή του θανάτου του Μεγάλου Αλεξάνδρου καθώς και του ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας από τον Τσίπρα και τη κυβέρνηση (10 Ιουν. 2018).

«Παιδιά μου να αγαπάτε το Χριστο και τη Πατρίδα σας!» είχε πει κάποτε Χριστόδουλος και αυτή την ρήση την βλέπουε πάνω στον τάφο του προς υπενθύμησιν του πώς πρέπει ΟΛΟΙ εμείς οι Έλληνες να…ΜΑΧΟΜΕΘΑ ΥΠΕΡ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΩΣ & ΠΑΤΡΙΔΟΣ!!! Ήταν επίσης ο Χριστόδουλος που είχε πει ότι…«Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΜΑΣ…!!!

Δείτε τώρα τα παρακάτω βίντεο….


…ΜΑΧΟΜΕΘΑ ΥΠΕΡ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΩΣ & ΠΑΤΡΙΔΟΣ!!! Ήταν επίσης ο Χριστόδουλος που είχε πει ότι…«Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΜΑΣ…!!!

Δείτε τώρα τα παρακάτω βίντεο….


Δείτε τώρα τις φωτογραφίες…






Δεν μπόρεσα επίσης παρα να παρατηρήσω τους ταφους μερικών….ΑΛΛΩΝ «μεγάλων Ελλήνων», όπως της Μελίνας της Μερκούρης και του Ανδρέα του Παπανδρέου. Προσεξτε όμως τι είχα διαπιστώσει μεταξύ των δύο τάφων αυτών…

Πάνω από τον τάφο της κας Μερκούρης βλέπουμε ένα σύμβουλο των…ΜΑΣΟΝΩΝ. Πιο συγκεκριμένα, παρατηρούμε ένα σύμβουλο…ΦΑΛΛΙΚΟ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ. Και τούτο ολοφάνερον εστίν. ΜΑΛΛΙΣΤΑ.

Δείτε επίσης το ΜΕΓΕΘΟΣ του τάφου της Μερκούρης εν συγκρίσει με εκείνον του Χριστόδουλου. ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ. Γι᾽αυτό όταν ρωτήσαμε μερικούς γέροντες συνταξιούχους εδώ εν ταις Αθήναις που εγνώριζον καλά το ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ η κα Μελίνα, είπον ότι το ήξεραν ότι ήταν…ΜΑΣΟΝΑ αυτή μαζί με τον…ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ. Ήταν ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ που την είχε αναβάσει ψηλά!!!

ΝΑΙ, αυτή η «κυρία» που υποτίθεται ότι ηταν «εναντίον» των «κακών» σωβινιστών ανδρών, της Χούντας. κτλ, θάφτηκε με τον…Π**ΛΟ πάνω από τον ίδιο της τον τάφο…!!! Τον π••λο τον πήρε δηλ….ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ…ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!




Το φαλλικο σύμβουλο επι των ταφών Μασόνων είναι ένα πασίγνωστο θέμα για τους ίδιους τους Μασόνους…



ΔΗΛΑΔΗ, ακόμη κι η…ΜΕΛΙΝΑ Η…ΜΕΡΚΟΥΡΗ είναι όλο επηρεασμένη από την ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ!!!
Εδώ κλείνει η παρένθεσις για την Μερκούρη και…ΦΑΛΛΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑ —άκου ΦΑΛΛΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ μιας υποτιθέμενης…«ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑΣ»!– και συνεχίζουμε τώρα με το άρθρο μας….
Οι μασονίτες βοήθησαν στην μεταφορά του οβελίσκου και την αφοσίωσή του όταν έφτασε στη Νέα Υόρκη. Μεγάλοι οβελίσκοι έχουν ανεγερθεί από τους Μασόνους στη Νέα Υόρκη, στην Ουάσιγκτον, στο Παρίσι, στο Βατικανό και στο Λονδίνο…ΠΑΝΤΟΥ!!!
Δείτε τώρα τις εξής εικόνες που μιλάνε από μόνες τους…



ΔΗΛΑΔΗ, κάθε πρωί, όταν ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ξυπνά, μπορεί να κοιτάξει έξω από το παράθυρο και να δει τον μασονικό οβελίσκο και να του υπενθυμιστεί ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ελέγχουν την Αμερική!!!
Οι Illuminati της Ευρώπης μέσω της Βρετανικής Εταιρείας Ανατολικών Ινδιών (The British East India Company) κατέλαβαν τον έλεγχο από τους Μεγάλους Μογγόλους του εμπορίου οπίου κατά τον 18ο και 19ο αιώνα. Οι άνθρωποι που συνδέονται με τη Βρετανική Εταιρεία Ανατολικών Ινδιών ήταν υπεύθυνοι για τη δημιουργία της Εταιρείας των Φαμπιανών (the Fabian Society) μιας μεγάλης μυστικής οργανώσεως.
Οι Illuminati, οι οποίοι εδρεύουν στο Λονδίνο από τον 19ο αιώνα, επέτρεψαν στον John Jacob Astor, αρχής γενομένης γύρω στο 1815, να χειριστεί μια επιχείρηση λαθρεμπορίου οπίου. Εκτός από τα πλοία του Astor που παραλάμβαναν τον υδράργυρον και τον δάνειζαν στο Γιβραλτάρ, και το σίδηρο και τον χάλυβα από τη Βόρεια Ευρώπη, τα πλοία του έπαιρναν το όπιον στη Σμύρνη της Τουρκίας. Στη συνέχεια, το όπιο επωλείτο στην Κίνα.
Η οικογένεια Ωνάση ήταν μία από τις τρεις πρώτες εμπορικές οικογένειες στη Σμύρνη. Ο Σωκράτης Ωνάσης μέχρι το 1922 «έτρεχε» σιωπηλά μια τραπεζική επιχείρηση (ή επιχείρηση ξεπλήματος μαύρου χρήματος;;;) από το σπίτι τους, η οποία είχε πολλά χρήματα που έμειναν από ισχυρούς Τούρκους.
Θα μπορούσε ο πατέρας του Σωκράτης να συμμετείχε σε μια μυστική επιχείρηση οπίου με τους Illuminati, η οποία ξεκίνησαν περίπου το 1815 με την οικογένεια Astor στη Σμύρνη της Τουρκίας; Γνωρίζουμε μετα βεβαιότητος ότι είχε ισχυρούς βρετανούς, Ιταλούς και Τούρκους φίλους πριν συνελήφθη ο ίδιος το 1922 και ότι αυτοί οι φίλοι του έσωσαν τη ζωή από τη θανατική ποινή.
Περίπου το 1925-26, ο γιος του Αριστοτέλης Ωνάσης, ο οποίος ήταν από τη Σμύρνη, άρχισε να εισάγει κρυφά το όπιον στην Αργεντινή από την Τουρκία υπό την κάλυψιν και την μεταμφίεσιν της εισαγωγής «καπνού». Η στοά της Μεγάλης Ανατολής της Ιταλίας που ιδρύθη από τον Εβραίο Ελευροτέκτονο Emannuele Carass, ίδρυσε δύο μυστικές στοές στη Θεσσαλονίκη (όταν ήταν ακόμα υπό… τουρκικό έλεγχο) γύρω στις αρχές του 20ου αιώνα.

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ…ΣΗΜΕΡΑ;;; Ω ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ…

Διαβάστε το άρθρο μας με τίτλο «Ο Τράμπ αφήνει Τούρκους ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ να αλωνίζουν στις ΗΠΑ & περιμένετε να πειράξει την Τουρκία για το Κουρδικό;;;» και θα καταλάβετε πως οι Τούρκοι –και οι ΔΗΘΕΝ «εχθροί» τους οι Εβραίοι, οι Ισραηλινοί- ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ όσον αφορά τις σχέσεις ΗΠΑ και Τουρκίας!!! Δηλαδή, πριν δύο χρόνια, ο πρόεδρος Τράμπ έδωσε ΣΥΧΩΡΟΧΑΡΤΙ σε ένα περιβόητο μέλος της κυβέρνησης Μπους που διευκόλυνε τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ δραστηριότητες…ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ!!! ΔΗΛΑΔΗ, αντί αυτός ο άνθρωπος να καθέται ΦΥΛΑΚΗ για το υπόλοιο της ζωής τους, του έδωσε ΧΑΡΙΝ ο Τράμπ διότι ο ίδιος τυχαίνει να είναι…ΥΠΟΧΡΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ λόγω της μεγάλης…ΜΠΙΖΝΑ που κάνει εκεί….ΠΑΡΑΝΟΜΑ….σε συνεργασία με την οικογένεια…ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!
Και δεν είναι μόνο οι επιχειρηματικές σχέσεις Τράμπ και Ερντογάν, ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΕΓΛΑΗ ΑΝΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΣΤΗΝ…ΤΟΥΡΚΙΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ???!!! Και το γεγονός πως η ίδια η CIA έχει το προαναφερθέν βιβίλιον αρχειοθετημένο στον επίσημο ιστότοπον της…ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τώρα τα ακόλουθα βίντεο που είναι μόνο στα Αγγλικά. Το πρώτο είναι ένα ντοκυμαντέρ για ακριβώς το ίδιο θέμα περι της τουρκικής εκδοχής της Μασονίας και στο δεύτερο μιλάει ο ίδιος ο κο Fritz Springmeier για το προαναφερθέν βιβλίον του. Το δε τρίτο πραγματεύεται με τη μυστική οργάνωση των…ΝΤΟΜΕΔΩΝ που ήταν ΟΛΟΙ…ΚΡΥΠΤΟ-ΕΒΡΑΙΟΙ που έτυχε να είναι ΑΥΤΟΙ που διοργάνωσαν τις σφαγές των ΕΛΛΗΝΩΝ και ΑΡΜΕΝΙΩΝ, κτλ…!!!

Ancient Turkey and Knights Templar ✪ Military History Channel HD