Κυριακή, Δεκεμβρίου 22

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη
Oικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασού.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ένας καβγάς που είχε ένα ζευγάρι, όπλισε το χέρι του άνδρα και συζύγου, με αποτέλεσμα να πυροβολήσει και να σκοτώσει την ίδια του τη γυναίκα.
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 1.30 τα ξημερώματα  στο σπίτι της
οικογένειας, στην οδό Ηροδότου στην περιοχή της  Νέας Αλικαρνασού στο Ηράκλειο όταν το ζευγάρι επέστρεψε στην οικία του έπειτα από διασκέδαση. Νωρίτερα και οι δύο βρίσκονταν σε ταβέρνα με φίλους και τίποτα δεν προμήνυε την τραγική κατάληξη.
Ξαφνικά ξεκίνησε ένας καβγάς, που αποδίδεται ενδεχομένως και σε ζήλεια από την πλευρά του άνδρα.
Ο 54χρονος σύζυγος, υδραυλικός στο επάγγελμα και εισοδηματίας, έβγαλε κυνηγετική καραμπίνα και με δύο σφαίρες έκοψε το νήμα της ζωής της άτυχης 33χρονης γυναίκας του με την οποία είχαν αποκτήσει ένα 4χρονο παιδάκι. Mάλιστα, όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ο δράστης πυροβόλησε το θύμα σχεδόν εξ' επαφής.
Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς, περίπου στις 2.30 τα ξημερώματα, ο άνδρας έφυγε από το σπίτι, ενώ κατόπιν διαπραγματεύσεων με την Αστυνομία, περίπου μία ώρα αργότερα παραδόθηκε. Στον χώρο του εγκλήματος έφτασαν και αστυνομικοί του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Το κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου. Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου τη Δευτέρα.
Το νέο αυτό έγκλημα έχει συγκλονίσει από το πρωί την τοπική κοινωνία, την ώρα που συνεχίζεται η ερευνά για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεπράχθη η δολοφονία της άτυχης γυναίκας.
Πηγές:e-kriti,cretalive,cretapost,flashnews
 zougla.gr