Θεραπευτική συνταγή για αρθρίτιδα, ισχιαλγία, ρευματισμούς, πόνους σε γόνατα και αρθρώσεις

Θεραπευτική συνταγή για αρθρίτιδα, ισχιαλγία, ρευματισμούς, πόνους σε γόνατα και αρθρώσεις
Θεραπευτική συνταγή για αρθρίτιδα, ισχιαλγία, ρευματισμούς, πόνους σε γόνατα και αρθρώσεις
Εκπληκτικό φυσικό φάρμακο για την θεραπεία της αρθρίτιδας, της ισχιαλγίας, των ρευματισμών, των πόνων στα γόνατα και στις αρθρώσεις!
Ορισμένα θέματα υγείας μπορούν να αντιμετωπιστούν με φυσικές θεραπείες, έτσι, σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε μια πολύ ισχυρή συνταγή για την αντιμετώπιση του πόνου των νεύρων, του πόνου στις αρθρώσεις, της ισχιαλγίας, της αρθρίτιδας
και των ρευματισμών.
 

Για να ετοιμάσετε αυτό το εκπληκτικό φυσικό γιατροσόφι, θα χρειαστείτε τα συστατικά που πολύ πιθανόν να έχετε ήδη στην κουζίνα σας και το σημαντικό είναι πως είναι πολύ φθηνά.

Συστατικά:

Πώς να το ετοιμάσετε:

Σε ένα φλιτζάνι βραστό νερό ρίξτε το λιναρόσπορο και αφήστε το για 15 λεπτά.
Κόψτε τις πατάτες και τα κρεμμύδια σε μικρά κομμάτια και προσθέστε τα στο προηγουμένο μείγμα (νερού και λιναρόσπορου) και τα αφήνετε για περίπου 10 λεπτά.
Το γιατροσόφι σας είναι έτοιμο και θα πρέπει να το κρατήσετε στο ψυγείο.

Πως να το χρησιμοποιήσετε:

Αν το πρόβλημα είναι στους αστραγάλους ή τα δάχτυλά σας, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κάλτσες σας. Εμποτίστε τις με το μείγμα και φορέστε τις στα πόδια σας κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Από την άλλη πλευρά, εάν αισθάνεστε πόνο στη σπονδυλική στήλη, στα γόνατα, τα οστά, τους γοφούς ή τα πλευρά σας, τότε θα πρέπει να εμποτίσετε ένα λεπτό κομμάτι ύφασμα και επικαλύψετε τις πληγείσες περιοχές με αυτό.
Μπορείτε να εφαρμόσετε έναν επίδεσμο πάνω στο ύφασμα για να το διατηρήσετε στη θέση του. 
Μπορείτε για ενίσχυση της δράσης του να συνδυάσετε και, για εσωτερική χρήση, λήψη ιχθυελαίου – ωμέγα 3.

Αν και αυτό είναι μια νέα θεραπεία, τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και ικανοποιητικά.
«Τροφή»: Τα ωμέγα 3 λιπαρά έχουν θετική επίδραση σε όλες τις αρθρίτιδες, Πρόσφατες μελέτες έχουν αποδείξει ότι μπορούν να μειώσουν δραστικά το πόνο στις αρθρώσεις και τη δυσκαμψία, και ότι η λήψη συμπληρωμάτων μπορεί να μειώσει την ανάγκη για λήψη φάρμακων για την αρθρίτιδα.
Μιλώ βέβαια για τα ζωικής προέλευσης ω 3, τα οποία περιέχουν ένα μοναδικό ωμέγα-3 που δεν μπορείτε να βρείτε στα φυτικά έλαια το DHA και EPA.
Αυτό ακριβώς το ω 3 σας προτείνω ως συμπλήρωμα διατροφής με DHA και EPA {διπλής απόσταξης (μοριακή εν κενώ) απαλλαγμένο από βαρέα μέταλλα}.
Για περισσότερες λεπτομέρειες και παραγγελία στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com

Επιμέλεια/Μετάφραση: AdRianna Gkika για τα proionta-tis-fisis.com
proionta-tis-fisis.com