Ο εχθρός εντός των τειχών : Προειδοποίηση-σοκ Πακιστανού αναλυτή: «Σε περίπτωση Ελληνοτουρκικού πολέμου θα βοηθήσουμε την Άγκυρα»!

ΑΚΟΥΣ ΚΟΥΛΗ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΡΛΩΤΑ ΜΑΤΙΑ ;; ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;;


Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Απίστευτα πράγματα δημοσιεύονται σήμερα από έναν σημαντικό “ειδικό” επί γεωπολιτικών θεμάτων, για μια πιθανή περίπτωση ελληνο-τουρκικής αναμέτρησης με αφορμή την κρίση στην Λιβύη, αλλά και την σχεδιαζόμενη αποστολή τουρκικών δυνάμεων στην χώρα αυτή, σύμφωνα με τις χθεσινές δηλώσεις του Ερντογάν.“Εάν η Τουρκία εισέλθει σε πόλεμο με την Ελλάδα
ή αλλού, το Πακιστάν δεν θα καθίσει στο περιθώριο, π.χ. όπως στον ελληνο-τουρκικό πόλεμο στην Κύπρο (1974), όταν το Ισλαμαμπάντ βοήθησε κρυφά την Άγκυρα συμπεριλαμβανομένης της παροχής ανταλλακτικών για τα αεροσκάφη της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας (TuAF) εν μέσω εμπάργκο όπλων. Καλύτερα η διπλωματία”, μας “προειδοποιεί ο Naveed Ahmad, ένας πακιστανικής καταγωγής ερευνητής δημοσιογράφος και Ακαδημαϊκός, στις εφημερίδες The Guardian, South China Morning Post (Hong Kong) and ISN (Switzerland), Pakistan daily News, daily Zaman and Todays
Zaman, και ειδικός ανταποκριτής σε Atlantic Monthly & Foreign Policy καθώς και στο Geo News.

Πρώτοι είχαμε είχαμε αναφέρει οι Τούρκοι ετοιμάζουν πυρετωδώς και αυτοί τον δικό τους αμυντικό άξονα στην περιοχή της Α.Μεσογείου απέναντι σε (Ελλάδα-Αίγυπτο-Κύπρο) με χώρες που έχουν την ίδια θρησκεία και κυρίως συμφέροντα.

Το Πακιστάν φέρεται ότι θα είναι η δεύτερη χώρα σε αυτό το σχέδιο, καθώς Άγκυρα και Ισλαμπαμπάντ ετοιμάζουν μόνιμη παρουσία μονάδων επιφανείας και αεροσκαφών του πακιστανικού ΠΝ στην τουρκική επιχείρηση “Ασπίδα της Μεσογείου”, με την οποία ο Ερντογάν ευελπιστεί να υφαρπάξει θαλάσσια οικόπεδα από Ελλάδα και λοιπές χώρες.


“Στο πλαίσιο του τουρκικού σχεδίου εφαρμογής εξωτερικών σχέσεων από την 16-20 Δεκεμβρίου 2019, αντιπροσωπεία της Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων του Πακιστάν επισκέφθηκε και διερεύνησε τις εγκαταστάσεις στην τουρκική ναυτική βάση της Αλεξανδρέττας, ανακοίνωσε το τουρκικό πολεμικό ναυτικό στην ιστοσελίδα του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ σύντομα θα δούμε πακιστανικά πολεμικά πλοία στην βάση αυτή, με την οποία οι Τούρκοι ελέγχουν την Α.Μεσόγειο.

Email Αναγνωστη

https://katohika.gr/ellada/o-echthros-entos-ton-teichon-proeidopoiisi-sok-pakistanou-analyti-se-periptosi-ellinotourkikou-polemou-tha-voithisoume-tin-agkyra/?fbclid=IwAR1hqRVoRbAHeKiNTPXVCf_eR0oputEhtEBkl5eJGVKWrcEvx1wN95GCAb0

  kyklwpas.