Δευτέρα, Δεκεμβρίου 16

ΕΒΡΑΙΟΙ με καταγωγή από Βενετία οι Μητσοτάκηδες, την ίδια Βενετία που βοήθησαν τους Τούκους να αλωνίσουν την Πόλιν!

ΕΒΡΑΙΑ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…!!!
Μιλάμε για την ΙΔΙΑ Βενετία που συνέλαβε κι αυτή στην…ΑΛΩΣΙΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ το 1453 υποβοηθώντας τους…ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ…!!!
ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΡΕΒΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ:
ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΥΓΓΕΝΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥΣ ΜΟΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΒΗ..!!!..

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

Προτού να είπω το οτιδήποτε για αυτό το θέμα, πρέπει να μάθουμε όλοι εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ήταν οι Ενετοί και πως ήταν ΑΥΤΟΙ που συμμάχησαν με τους…ΤΟΥΡΚΟΥΣ να καταλάβουν την Κωνσταντινούπολιν…!!!…

Η Γαληνοτάτη Βενετική Δημοκρατία (Βενετικά: (Serenìsima) Repùblica Vèneta ή Repùblica de Venesia, Ιταλικά: Serenissima Repubblica di Venezia) υπήρξε ανεξάρτητο κράτος με πρωτεύουσα την πόλη της Βενετίας στην βορειοανατολική Ιταλία. Επιβίωσε για πάνω από χίλια χρόνια, από τα τέλη του 7ου αιώνα ως το 1797 και αποτέλεσε σημαντικό οικονομικό και εμπορικό κέντρο κατά τον ύστερο Μεσαίωνα και την Αναγέννηση.

Πάμε τώρα στο βιβλίο με τίτλο «Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΧΑΝΑΑΝ» ενός από τους μεγαλύτερους συγγκραφείς και ιστορικούς που έζησαν ποτέ στον κόσμο, του κου Ευστάθιου Μάλινς, για αυτό το μεγάλο ιστορικό θέμα περι των Ενετών. Στο άρθρο μου με τίτλο «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΙΣ ΜΙΑΣ ΜΑΚΡΑΙΩΝΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ» αναλύω αυτό το βιβλίο και καταδεινύω πως ήταν ο Μάλινς –του οποίου ο συνεχιστής είναι ο υποφαινόμενος- που μας είχε πρωτοαποκαλύψει αναλυτικά, μέσα από τα βιβλία του, πως ήταν όντως οι Ενετοί που, μαζί με τους Τούρκους, είχαν βάλει στόχο την Βυζαντινή Αυτοκρατορία και τον Ελληνισμό διότι ήταν οι πρώτες οικογένειες των σκοτεινών δυνάμεων που ελέγχουν τον κόσμον τούτον!…


Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Η Δόξα της Βυζαντινής ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ Αυτοκρατορίας κράτησε για περίπου 1100 χρόνια από το 325 έως το 1453 μ.Χ.. Λοιπόν, πώς έγινε το γεγονός που κατέληξε ένας τέτοιος ισχυρός πολιτισμός σε μια τέτοια κατάσταση που βρίσκεται σήμερα με τόσο υψηλό δημόσιο χρέος, με ένα υψηλό ποσοστό ανεργίας, με αυξημένες κοινωνικές αναταραχές και να είναι στα πρόθυρα μιας χρεοκοπίας παρόλο που έχει πάρει δανεισμό από την ΤΡΟΙΚΑ (ΔΝΤ, ΕΚΤ και ΕΚ) εδώ και πέντα χρόνια; Το πρόβλημα φαίνεται να είναι πολύ βαθύτερο και πολύ μακρύτερο χρονικά μιλώντας από ό, τι θα περίμεναν οι περισσότεροι.
Ας ξεκινήσουμε με το Βυζάντιο (Ρωμιοσύνη, πείτε το όπως θέλετε) …
Ποια ήταν η πραγματική αιτία της πτώσης της μεγαλοπρεπούς, Ελληνο-χριστιανικής Βυζάντινής Αυτοκρατορίας που διήρκησε πάνω από 1.000 χρόνια; Μήπως ήταν μόνο οι Τούρκοι που προκάλεσαν την πτώση του Βυζαντίου ή μήπως είχαν βοηθηθεί από…άλλες δυνάμεις; Η απάντηση: Μην κοιτάξετε μακρύτερα από την ίδιαν την…ΒΕΝΕΤΊΑΝ.

Η ΜΑΥΡΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΊΑ της ΒΕΝΕΤΙΑΣ (ή παλιότερα ΕΝΕΤΙΑΣ)

Μια από τις μεγαλύτερες πηγές για το θέμα αυτό, θα ήταν πιθανώς τα έργα του λαϊκιστικού Αμερικανού πολιτικού συγγραφέα, βιογράφου και ιστορικού, Eustace Mullins (εφεξής «Ευστάθιος Μάλινς»). O Μάλινς ήταν ο τελευταίος μαθητευόμενος του μεγάλου Αμερικανού συγγραφέα και ποιητού, κ. Έζρα Πάουντ (Ezra Pound), ο οποίος ήταν ένα απο τα πρώτα σημαίνοντα πρόσωπα στην Αμερική που, την εποχή του, εξέθετε, με το μεγάλο βήμα που είχε τότε, τις πραγματικές αιτίες πίσω απο τους Παγκοσμίους Πολέμους, που δεν ήταν τίποτα παρα η παράνομη και αντισυνταγματική ίδρυση της Ομοσπονδιακής Αποθεματικής Τράπεζας των ΗΠΑ (εφεξής «ΟΑΤΗΠΑ»), η οποία προοριζόταν (και ακόμη προορίζεται) να χρησιμοποιηθεί ως πρωταρχικός μηχανισμός για την χρηματοδότηση πολέμων από τους Εβραίους τραπεζίτες της οικογενείας Ρότσιλντ εκ του Στέμματος του Ναού σε συνεργασία με τον τότε Πρόεδρο των ΗΠΑ, Woodrow Wilson (Γούντροου Γουίλσον), τον προδότη, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του πάνω σε αυτήν την εντελώς παράνομη νομοθετική πράξη του τότε προδοτικού Κογκρέσου των ΗΠΑ για την ίδρυση της παράνομης και αντισυνταγματικής ΟΑΤΗΠΑ που ψιφήστηκε με λαθραίες και ύπουλες μεθόδους για να γίνει «νόμος» του κράτους.
Για το γεγονός ότι, τότε, μιλούσε δημοσίως την αλήθεια για το θέμα αυτό, είχε χαρακτηρηστεί ως «φανατικός» και «αντισημιτής” ο Πάουντ, ενώ είχε και αυτός…ΕΒΡΑΪΚΈΣ ΡΊΖΕΣ. Επίσς είχε φυλακιστεί παρανόμως από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για δώδεκα ολόκληρα χρόνια, χωρίς ποτέ να τοῦ είχε προσαφθεί ούτε μια κατηγορία για τίποτε. Λέγανε απο την αρχή ότι κατηγορείτο ο Πάουντ για «έσχατη προδοσία» επειδή μιλούσε τότε, με το βήμα και την επιρροή που ασκούσε, κατα των [εγκληματικών] δραστηριοτήτων της τότε κυβερνήσεως των ΗΠΑ, η οποία έλεγε αυτός ότι, σε πλακάκια με τους Εβραίους τραπεζίτες, ήταν ξαθαρά για τη δημιουργία παράνομων πολέμων για τα συμφέροντα των τραπεζιτών αυτών, κ.τλ. Δεν ευστάθησαν τελικά αυτές οι κατηγορίες εναντίον του· ούτε μια δίκη για αυτόν δεν έγινε ποτέ! Ήταν αθώος ο Πάουντ. Ήταν ένας καθαρός άνθρωπος καθώς και αληθινός πατριώτης, ο οποίος έτυχε να αγαπάει την Ελλάδα παρα πολύ, και είχει γράψει στα γραφόμενά του για τα μεγαλεία του Βυζαντίου εξαίρωντάς το για όλα τα επιτευγματά του ως μια υπερδύναμη Αυτοκρατορία, κ.τλ!
Για όλη την αλήθεια σχετικά με το θέμα της ίδρυσης της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, ανατρέξτε στην πιο κύρια και έγκυρη πηγή για το θέμα αυτό, η οποία αποτελεί ένα απο τα εξαιρετικά βιβλία του Ευστάθιου Μάλινς με τίτλο «ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΆ ΤΗΣ ΟΑΤΗΠΑ (THE SECRETS OF THE FEDERAL RESERVE)» το οποία μπορεί να βρεθεί δωρεάν στο διαδύκτυο σε μορφή PDF–αλλά είναι μόνο στα Αγγλικά.
Ο Μάλινς έγραψε πολλά βιβλίο για τις κυβερνητικές διαφθορές, τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, τον Σιωνιστικό έλεγχο που ασκείται επι των ΗΠΑ κατα των εθνών καθώς και για πολλά άλλα θέματα. Όλα τα βιβλία του έχουν στεγαστεί στη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου από όπου σταχυολόγησε και πήρε ο Μάλινς τις περισσότερες περισσότερες πληροφορίες του για να γράψει τα πρώτα βιβλία του! Στο βιβλίο του, «Η κατάρα της Χαναάν» (The Curse of Canaan),* ο Μάλινς συνοψίζει ποιά ακριβώς είναι η Μαύρη Αριστοκρατία (Αρχοντιά), ποιά είναι η σχέση τους με τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία, και από πού κατάγονται και τι κάνουν στον κόσμο σήμερα.

Γράφει ο Μάλινς τα εξής για Αυτήν:

«Η κατάρα του Χαναάν επεκτάθηκε στη γη που πήρε το όνομά του, δηλαδή, τη γη Χαναάν. Ο λαός αυτής της γης, οι ίδιοι οι Χαναναίοι, έγιναν η μεγαλύτερη κατάρα επι της ανθρωπότητας, και έτσι παραμένουν μέχρι και σήμερα. Όχι μόνο είχαν εφεύρει τις πρακτικές της δαίμονο-λατρείας, των απόκρυφων τελετών, των θυσίων παιδιών, και του κανιβαλισμού, αλλά όπως είχαν εξαπλωθεί στο εξωτερικό εις τα άλλα έθνη, έφεραν αυτές τις αισχρές πρακτικές μαζί τους σε κάθε γη εις την οποίαν είχαν εισέλθει. Όχι μόνο είχαν εισαγάγει τη δαιμονική λατρεία τους στην Αίγυπτο, αλλά, γνωστοί από τη μετέπειτα ονομασία τους, οι Φοίνικες, όπως τους έλεγαν μετά το 1200 π.Χ., έγιναν οι δαιμονίζοντες του κόσμου μέσω διαδοχικών εποχών, γνωστοί επίσης στη μεσαιωνική ιστορία ως «οι Βενετοί», οι οποίοι είχαν καταστρέψει το μεγάλο βυζαντινό χριστιανικό πολιτισμό, και αργότερα ως «η Μαύρη Αριστοκρατία», η οποία είχε διεισδύσει τα έθνη της Ευρώπης και είχαν σταδιακά αναλάβει την εξουσία μέσω της πονηριάς, των επαναστάσεων, και της οικονομικής απατεωνιάς.»

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
*The Curse of Canaan by Eustace Mullins, pg. 10 (σελ. 10) (δηλ., η Κατάρα του Χαναάν)
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ΠΡΟΣΈΞΤΕ το τι λέει ο Mullins για το ποιά είναι τα κύρια όπλα των εν λόγω δυνάμεων … ΟΙ ΔΙΕΙΣΔΎΣΕΙΣ … ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ … και … ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΈΣ. Καθώς οι αναγνώστες του παρόντος άρθρου θα δούν λίγο αργότερα, αυτές οι μεθοδολογίες που προανέφερα για τη Βενετία είναι ΟΙ ΊΔΙΕΣ που έχουν χρησιμοποιηθεί ενάντια στην Ελλάδα και που την είχαν οδηγήσει στην οικονομική της κατάρρευση το 2009. Αλλά, μην νομίζετε ότι κανένας συσχετισμός δεν υπάρχει μεταξύ της τότε Μαύρης Αριστοκρατίας και, ας πούμε, των σημερινών δυνάμεων της Ευρώπης —όπως η ΤΡΟΙΚΑ!— που ελέγχουν την Ελλάδα σήμερα! Θα δούμε λίγο αργότερα τι εννοώ επ᾽αυτού, αλλά αυτό είναι ό,τι θέλω να τονίσω στους αναγνώστες εδώ, ότι η Μαύρη Αριστοκρατία της Βενετίας….ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΎΕΙ…ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ…ΜΕ Ό,ΤΙ ΣΥΝΕΠΆΓΕΤΑΙ ΑΥΤΌ!…
Σε ένα άλλο βιβλιο του Μάλινς, The Word Order (δηλ. «Η Παγκόσμια Τάξις», μόνο στα Αγγλικά), δηλώνει τα ακόλουθα ο ίδιος αναπτύσσοντας περαιτέρω το θέμα αυτό περι της Μαύρης Αρχοντιάς και το πώς οι δυνάμεις από τη Βενετία είχαν ακριβώς εξελιχθεί από το 1100 μ.Χ. (απο τότε που είχαν ιδρυθεί ως τέτοιες υπο τοιαύτην ονομασίαν) έως τη σύγχρονη εποχή.

Λέει ο Μάλινς στο εν λόγω βιβλίου του:

«Χρειάστηκαν αιώνες υπομονετικών προσπαθειών να αποκτήσει τη δύναμη που ασκεί σήμερα η Νέα Παγκόσμια Τάξη. Η προέλευσή της ως διεθνής δύναμη ανάγεται στους φοίνικες δουλέμπορους, και συνεχίζει μέσα από τις οικογένειες Φαναριωτών της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, και στη συνέχεια, τους Ενετούς και τους Γενουάτες έμπορους και τραπεζίτες του Μεσαίωνα, οι οποίοι μετεκόμισαν στην Ισπανία και την Πορτογαλία, και αργότερα στην Αγγλία και Σκωτία. Μέχρι το 14ο αιώνα, οι Γενουάτες ήλεγχαν τους ιδιοκτήτες της Σκωτίας.

«Η αυτοκρατορική οικογένεια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας των Παλαιολόγων δέχθηκαν επίθεση από την φατρία των Γνωστικών, των οποίων η υλιστική αριστοτελική φιλοσοφία ήταν ο πρόδρομος της Εγελιανής Διαλεκτικής (ή Διαλεκτικη του Χέγκελ») και του Μαρξισμού. Οι Παλαιολόγοι πίστευαν ευλαβικά στη χριστιανική πίστη όπως εκφράζεται από τα έθιμα και τας παραδόσεις της Ορθόδοξης πίστεως. Οι υλιστικοί των Ενετών και Γενουατών στρατοί, με τη βοήθεια των τουρκικών «απίστων», λεηλάτησαν και κατέλαβαν την Κωνσταντινούπολιν, την θρυλικήν «Πόλιν του Θεού». Οι βυζάντινοι επιζώντες πήγαν μετά στην Ρωσσία και ανασυνταχθήκανε εκεί, όπου η Μόσχα αντικαθιστά πλέον το Βυζάντιον ως η «Τρίτη Ρώμη». Ο μη αποκαλυφθέν στόχος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου αποτέλσε το σχέδιο για την καταστροφή της Ορθόδοξης Εκκλησίας μαζί με τον Ρομανόφ αρχηγό της (της Νέας Ρώμης). Αφού εξασφάλισαν την ήττα του μισητού εχθρού τους, που ήταν η Ορθόδοξη Εκκλησία, αποκόμισαν μετά, από την περιουσία της δυναστείας των Ρομανόφ, ένα δισεκατομμύριο δολάρια οι νικητές.»

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
*Eustace Mullins, The Word Order, pg. 260-261
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Αυτά που μας δείχνει σε αυτά τα δύο προαναφερόμενα βιβλία του ο Μάλινς, είναι το γεγονός ότι, σε αντίθεση με ό, τι η ακαδημαϊκή κοινότητα μπορεί να σας πει για το θέμα της πτώσης του μεγάλου Έλληνα Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, δεν ήταν μόνο οι Οθωμανοί οι οποίοι ανέτρεψαν αυτή τη τεράστια αυτοκρατορία, αλλά ήταν οι Τούρκοι σε συνεργασία με αυτές τις δυνάμεις απο τη…ΕΝΕΤΙΑ που σημειώνω εδώ που ήταν τελικά σε θέση να ανατρέψουν την αυτοκρατορία των Ελλήνων. Οι δυνάμεις αυτές χρονολογούνται από τη βιβλική εποχή των…Χαναναίων και Εδωμιτών, εξελίχθηκαν στους “Φοίνικες” στη δεκαετία του 1200 και έγιναν τελικά οι…ΕΝΕΤΟΊ γύρω στο 1000 μ.Χ., οπότε είχαν εγκατασταθεί στη Βενετία και είχαν γίνει πολύ ισχυροί και πολύ σημαντικοί έμποροι και τραπεζίτες σε αυτή την περιοχή του κόσμου.
Προσέξτε πώς ο Μάλινς τελειώνει αυτήν την παραπάνω παράγραφο, με αναφορά στη δυναστεία Ρομανόφ της Ρωσίας, η οποία ήταν η τελευταία βυζαντινή οικογένεια της Ελληνικής Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Για όσους γνωρίζουν την ιστορία, την πραγματική εκδοχή της ιστορίας του κόσμου, τότε θα ξέρουν ότι όταν οι Έλληνες έπεσαν στους Οθωμανούς και τους Βενετούς το 1453, στη συνέχεια μπήκε στην σκηνή η Ρωσία και ανέλαβαν, εκ μέρους των Ελλήνων, ως διάδοχοι της βυζαντινής αυτοκρατορίας. Κατά τη διάρκεια των 400 χρόνων της Τουρκοκρατίας στην Ελλάδα, ήταν πράγματι τα ρωσσικά μας αδέλφια που συνέλαβαν σε ένα μεγάλο βαθμό τη διατήρηση του ελληνικού πολιτισμού και της πίστης των Ελλήνων αφού ήταν κι αυτοί Ορθόδοξοι. Για τη διατήρηση τη φλόγας της Ορθοδοξίας, οφείλουμε πολλά στους Ρώσους εμείς οι Έλληνες.
Αλλά αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο είχαν να εισβάλουν στη Ρωσία οι Μπολσεβίκοιτο το 1917 καταστρέφοντας το τελευταίο εναπομείναν υπόλειμμα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας με το να δολοφονήσουν τον τελευταίο αυτοκράτορα, Νικόλαο, το Δεύτερο, μαζί με ολόκληρη τη δυναστεία του. Το έκαναν αυτό οι Μπολσεβίκοι για τον απλούστατο λόγο γιατί ο Τζάρος διαιώνιζε τότε, μεσ᾽στην Ρωσσία, την…ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ. Αυτό ήταν κάτι που οι ΣΗΜΕΡΙΝΟΊ Βενετοί δεν θα μπορούσαν να χωνέψουν ούτε να ανεχτούν.
Και ποιοι ακριβώς ήταν/είναι αυτοί οι ΣΎΧΡΟΝΟΙ ΒΕΝΕΤΟΊ;;; Δεν είναι τίποτε περισσότερο από τους εβραίους τραπεζίτες των Ρότσιλντ από το Λονδίνο, οι οποίοι χρηματοδότησε τους Εβραίους Λένιν και Τρότσκι που επεδόθησαν σε μια δολοφονική έξαρση κατα της Ρωσίας σκοτώνωντας πολλά εκατομμύρια λευκών Ρώσων Χριστιανών Ορθόδοξων!!! Αυτό αποτελεί πλέον ένα ευρέως γνωστόν ιστορικόν γενογός για πολλά εκατομμύρια ανθρώπων απο όλο τον κόσμο γιατί υπάρχουν εκεί έξω πάμπολλες αποδείξεις επ᾽ αυτού για όσους τολμούν να τις ψάξουν.

Η Βενετική Μαύρη Αριστοκρατία ήταν πράγματι οι Χαράζοι (ή «Ασκενάζι») Εβραίοι. Οι Εβραίοι —που για πάρα πολλές αιώνες έχουν αναλάβει πολλές διαφορετικές μορφές, προκειμένου να μεταμφιεστεί η Εβραϊκή τους καταγωγή απο τις μάζες— έτρεφαν ανέκαθεν ένα μίσος για τους Έλληνες και την Βυζαντινή Αυτοκρατορία, επειδή οι Έλληνες, κατά τη διάρκεια εκείνης της εποχής, τους Εβραίους τους είχαν αποκλείσει από τους τραπεζικούς, κυβερνητικούς, εκπαιδευτικούς και άλλους τομείς της κοινωνίας τους εξαιτίας της εγκληματικής φύσεως του Εβραικού στοιχείου. Σε άλλο βιβλίο του, “Mullins’ New History of the Jews” (δηλ., «Η Νέα Ιστορία των Εβραίων», μόνο στα Αγγλικά),* καλύπτει το θέμα αυτό o Μάλινς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Έβραίοι, από τον 4ο αιώνα μ.Χ. από τα τέλη του 20ου αιώνα, είχαν εκδιωχθεί εν συνόλῳ από πολλές ευρωπαϊκές χώρες ανα την Ευρώπη, πάνω από 100 φορές.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
* NEW HISTORY OF THE JEWS, by Eustace Mullins, NEW CHRISTIAN CRUSADE CHURCH, P.O. BOX 9166, MANDEVILLE, LA 70470, 2007, published by THE INTERNATIONAL INSTITUTE OF JEWISH STUDIES, 126 Madison Place, Staunton, Virginia 24401, Library of Congress Card
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Για όσους αρνούνται το οτιδήποτε από όσα εκ των πραγμάτων τεκμηριώνω εδώ για τους Εβραίους και τους Βενετούς, θα ήθελα να τους επισημάνω ένα άρθρο που εγράφη το Μάη του 1986 με τίτλο “Kissinger Watch” του κ. M.T. Upharsin όπου ο συγγραφέας αυτός υπεισέρχεται σε λεπτομέριες σχετικά με την πραγματική προέλευση της πολιτικής σχολής σκέψης απο την οποία ο ίδιος ο Κίσινγκερ είχε εκτραφεί για τη δική του πολιτική σταδιοδρομία. Ο Upharsin δηλώνει στην αρχή αυτού του άρθρου τα εξής και προσέξτε εδώ τα ονόματα και τις προσωπικότητες:

«Όπως το London Economist της εβδομάδας, της 3ης Μαΐου, το έθεσε “όλοι όσοι είναι ῾κάποιος’, από τους Rothschilds και το Αγά Χαν (Aga Khan) εως τον κ Χένρι Κίσινγκερ και τις πιο διακοσμητικές οικογένειες της Ευρώπης” μαζεύτηκαν στη Βενετία κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών. Η αφορμή ήταν η επαναλειτουργία ενός ανακαινισμένου Palazzo Grassi, που παλιά αποτελούσε έναν πρώην τόπον που εχρησιμοποιείτο για τη χάραξη των ραδιουργιών της βενετικής ολιγαρχίας, η οποία αγοράστηκε πρόσφατα για 15 εκατομμύρια δολάρια από τον στενό συνεργάτη του Κίσινγκερ, Gianni Agnelli, της Fiat Corporation στο Τορίνο.»

Θα υποθέσω ότι πολλοί άνθρωποι εκεί έξω ξέρουν ήδη ότι και οι Ρόθτσιλντ και ο Χένρι Κίσινγκερ είναι Εβραίοι και οι αμφότεροι είναι μεγάλοι παίκτες εντός των ιεραρχιών των Πεφωτισμένων που αποτελούν σαν μυστική κοινωνία την κύρια κινητήρια δύναμη πίσω από αυτή τη Νέα Παγκόσμια Τάξη που όλοι μιλάνε σήμερα. Αλλά προσέξτε πώς το άνω άρθρο συνδέει αυτούς τους δύο μεγάλους παίκτες με την…Βενετία και την βενετική ολιγαρχία! Ο υπότιτλος του άρθρου αυτού είναι «Κρουαζιέροντας προς στην Ανατολή με τους δόγηδες του μέλλοντος», ο οποίος είναι ένας προφανής συσχετισμός μεταξύ αυτών των ισχυρών Εβραίων και της εκ Βενετίας Μαύρης Αρχοντιάς. Αλλά δεν μένουμε εδώ. Δείτε παρακάτω το επόμενο ενδιαφέρον μέρος του ίδιου άρθρου:

«Πράγματι, για τον Χένρι Κίσινγκερ, η όλη εμπειρία αυτή ήταν περισσότερο σαν μια επιστροφή στις “ρίζες του”, παρά ένα ταξίδι στο “μέλλον”. Ολόκληρες τις γεωπολιτικές ιδεολογίες του Κίσινγκερ τις εποίησαν αρχικά στη Βενετία οι Ενετοί πριν εκατοντάδες χρόνια, ανάμεσα στις παλιές οικογένιες της κακώς αποκαλούμενης Δημοκρατίας της Βενετίας. Η Βενετία είχε γίνει το κέντρο των ίντριγκων, δολοφονιών, στρεψοδικίας, διπλοπροσωπίας, κ.τλ.–δηλαδή, τα είδη πρακτικών λόγῳ των οποίων είχε γίνει διαβόητος ο ίδιος ο Κίσινγκερ, έστω και εξασκώντας τις με ένα πιο πολύ άξεστο τρόπο από ό, τι οι πρόγονοί του.

«Στη διδακτορική του διατριβή στο Χάρβαρντ με τίτλο “Ένας Κόσμος Αποκατασταθείς” γεγραμμένη το 1950, το παραδέχεται λίγο-πολύ αυτό ο Κίσινγκερ, στον έπαινό του για το όλο-χειραγωγημένο Συνέδριο της Βιέννης του 1815. Παρόμοια και σήμερα, ο Κίσινγκερ είναι ένας από τους πολλούς επίδοξους “μεγάλους στρατηγούς” των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος ελπίζει να δει τις Ηνωμένες Πολιτείες να υιοθετούν κάποια μέρα τις “Βενετικές μεθόδους” στην άσκηση της εξωτερικής πολιτικής τους και των αξιολογήσεων των μυστικών τους πληροφοριών.»

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
*“Kissinger Watch” by M.T. Upharsin, EIR Vol. 13, No. 20, May 16, 1986
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Ενεπνεύφθησαν για τη πρώτη φορά οι γεωπολιτικές ιδεολογίες –τις οποίες πρεσβεύει ο Κίσινγκερ-…«εν Βενετία»! Επίσης, στη τελευταία υποπαράγραφο του ίδιου άρθρου αυτού, με επικεφαλίδα «Αναβιώνοντας τους Δόγηδες» ο Upharsin αναφέρεται σε ένα άρθρο του μεγάλου περιοδικού The Economist με τίτλο «η Αναγέννησις της Βενετίας,» όπου παραθέτει τα λόγια του αρθρογράφου του άρθρου αυτού, λέγοντας «Πράγματι, βρίσκονται σε εξέλιξη προσπάθειες για άλλη μια φορά να γίνει αυτή η πόλις [η Βενετία], το κέντρο των στρατηγικών ίντριγκων.»
Αναφέρω ειδικά εδώ τον πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Κίσινγκερ, γιατί, για λογαριασμό των Ρότσιλντ της Κορώνης της Αγγλίας, έχει παίξει ένα μνημειώδες ρόλο στην καταστροφή της σύγχρονου Ελλάδος και της Κύπρου. Είχε παίξε καταλυτικό ρόλο στην καταστροφή των σχεδίων Ελλάδας και Κύπρου για ένωση. Εγώ έπρεπε να τονίσω εδώ τον ρόλο του Κίσινγκερ στη συνολική σύγχρονη ελληνική κρίση με τον καθορισμό σαφών σχέσεων μεταξύ αυτού, της Βενετίας και των Ρότσιλντ. Εγώ δημιούργησα επίσης εδώ μια σαφή σύνδεση μεταξύ των Ρότσιλντ και της Βενετίας αποδεικνύοντας έτσι για τον αναγνώστη τον μείζονα ρόλο και των δύο, όχι μόνο στη σημερινή Εληνική κρίση σε όλες τις πτηχές της, αλλά και στην ολοκληρωτική υποδούλωση του ελληνικού λαού απο τους ίδιους από την εποχή του Βυζαντίου μέχρι και σήμερα.
Ειρήσθω εν παρόδῳ ότι ο καλύτερος εκεί έξω συγγραφέας για το θέμα που αφορά την αλήθεια της μεγάλης Λέσχης Μπίλντερμπέργκ, ο κ. Daniel Estulin,* λέει πως η λέσχη αυτή καθ’εαυτή αποτελεί το υπόλειμμα της Μαύρης Αριστοκρατίας της Βενετίας τα μέλη της οποίας συμπεριλαμβάνουν και τον Χ. Κίσινγκερ και τον Λόρδο Ρότσιλντ.
Για να μάθετε περισσότερα για τη ζωή του Ευστάθιου Μάλις, διαβάστε το άρθρο που έγραψα για αυτόν στο ιστολόγιό μου.  Πατήστε εδώ για το άρθρο.
Πηγές…
* The True Story of the Bilderberg Group. του Daniel Estulin, 2007. Reissued as North American Edition 2009. Walterville, OR, USA: Trine Day. ISBN 978-0-9799886-2-2. OCLC 223910265.
– Το παρόν άρθρον περιέχει αποσπάσματα του καινούριου βιβλίου μου με τίτλο HELLENIC CRISIS (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΙΣ) του John Kountouris που είναι στα Αγγλικά και είναι διαθέσιμο στο amazon.com και θα εκδοθεί πολύ σύντομα και στα Ελληνικά για όλο το πανελλήνιον

Αφού καλύψαμε το όλο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ιστορικό υπόβαθρο των Ενετών, πάμε τώρα στο θέμα μας…

Στο διαδίκτυο μπορεί κάποιος να βρει μερικές καταχωρήσεις των γενεολογικών δενδρών τόσο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη όσο και της μητρός αυτού Σταυρούλα Πλουμιδάκη από το σάιτ Geneology.com…


View Tree for Konstandinos Mitsotakis Konstandinos Mitsotakis (b. 1918)

Konstandinos Mitsotakis (son of Kyriakos Mitsotakis and Stavroula Ploumidaki) was born 1918 in Chania Kritis.He married Maria Marika Giannoukou on 1953 in ?.
More About Konstandinos Mitsotakis and Maria Marika Giannoukou:
Marriage: 1953, ?.
Children of Konstandinos Mitsotakis and Maria Marika Giannoukou are:
    1. Theodora Dora Mitsotaki, b. 1954, ?.
    2. Alexandra Mitsotaki, b. 1955, ?.
    3. Aikaterini Mitsotaki, b. 1959.
    4. Kyriakos Mitsotakis, b. date unknown.
Πηγή >> https://www.genealogy.com/ftm/m/o/a/Michael-H-Moazzo/WEBSITE-0001/UHP-0490.html

Πάμε τώρα εις την μητέρα του και ΠΡΟΣΕΞΤΕ το επίθετον της μητρός αυτής, Moatsos


View Tree for Stavroula Ploumidaki

Stavroula Ploumidaki (b. 1896, d. date unknown)

Stavroula Ploumidaki (daughter of Charalabos Ploumidakis and Artemissia Aikaterini Moatsos) was born 1896 in ?, and died date unknown in ?.She married Kyriakos Mitsotakis on 1915 in ?.
More About Stavroula Ploumidaki and Kyriakos Mitsotakis:
Marriage: 1915, ?.
Children of Stavroula Ploumidaki and Kyriakos Mitsotakis are:
      1. +Aikaterini Mitsotaki, b. 1917, Chania Kritis, d. 1982, Athina.
      2. +Konstandinos Mitsotakis, b. 1918, Chania Kritis.
      3. +Charalabos Mitsotakis, b. 1920, Chania Kritis.
      4. Eleftherios Mitsotakis, b. 1922, Chania Kritis.
      5. +Artemissia Mitsotaki, b. 1932, Chania Kritis.

ΠΟΙΟΙ όμως ήταν οι…Μοάτσοι;;;  Οι…Muazzo (ΠΡΟΣΕΞΤΕ τώρα την ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΡΦΗ αυτού του επίθετου) ήταν ήταν μια…βενετσιάνικη πατριώτικη οικογένεια, γεννημένοι ανάμεσα στα λεγόμενα Νέα Σπίτια (Case Nuove) της Ενετίας.


Πάμε τώρα σε έναν κύριο που τυχαίνει να κατάγεται από το…ΙΔΙΟ ΣΟΪ των Muazzo (Μοατσών), τον κο Ερρίκο τον…Μοάτσο. ΠΟΙΟΣ είν’αυτός;;; Μήπως τον ξέρει κανείς;; Μήπως μας φαίνεται λίγο…ΓΝΩΣΤΟΣ;;;

Μήπως τον ξέρει ο…ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;;;


Σύμφωνα λοιπόν με το σάιτ whoiswhogreece.com



Μοάτσος Ερρίκος Μ. (Moazzo Henry M.)


Στόχος το καλύτερο !

 Διευθύνων Σύμβουλος της AXA Ασφαλιστική
IMG_0989-Edit-e1431007127460Είχε την τύχη να βρεθεί σε έναν πολύ ανταγωνιστικό χώρο όπως είναι οι ασφάλειες. Με πειθώ και μεθοδικότητα πέτυχε τους υψηλότερούς του στόχους διότι πάντα ήθελε να πετύχει το καλύτερο. Κατάφερε να φθάσει στο υψηλότερο σκαλί της ιεραρχίας και να δημιουργήσει ένα έργο το οποίο θα μείνει.    
Γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1964 στην πόλη που μεγάλωσε και σπούδασε. Έλκει την απώτερη καταγωγή του από τη Βενετία. Οι πρόγονοί του, εγκαταστάθηκαν στην Κρήτη περί το 1200 και περί το 1900 έγινε η μετεγκατάσταση στην Αθήνα. Μερική καταγωγή του από την Ήπειρο, όπου οι εκεί πρόγονοι ήταν ευεργέτες .
Οι λαμπρές σπουδές του ήταν εκείνες που μαζί με το επικοινωνιακό του ταλέντο του έδωσαν μια ώθηση ανοδική και στη συνέχεια μια πορεία λαμπρή. Ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές στην Αθήνα. Ακολούθησε πτυχίο (Master) Οικονομικών και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Fribourg της Ελβετίας (1986). Αργότερα συμμετείχε σε ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών στην Αθήνα (1989). Απέκτησε πιστοποιητικό Ικανότητας του Chartered Insurance Institute της Βρετανίας (1992). Ολοκλήρωσε το International Executive Programme (IEP) στο INSEAD στο Fontainebleau της Γαλλίας (2008). Έχει παρακολουθήσει σειρά επιμορφωτικών κλαδικών σεμιναρίων.
Ε.-Μοάτσος-620x330Σε έναν πολύ δύσκολο τομέα όπως ο ασφαλιστικός, που απαιτεί ισχυρά επικοινωνιακά προσόντα, ξεκίνησε την επαγγελματική σταδιοδρομία του στην ΑΙΓΙΣ Ασφάλειαι ως Βοηθός Γενικού Διευθυντή (1988 – 1996). Η εταιρεία αντιπροσωπεύει την ROYAL INSURANCE. Γρήγορα ανέβηκε τα σκαλιά της επιτυχίας. Το 1996 έγινε Αναπληρωτής Διευθυντής Υποκαταστήματος της εταιρείας. Η επιμονή η σκληρή δουλειά και η πίστη στον εαυτό του τον έκαναν να πετύχει τους στόχους του για το καλύτερο, στο χώρο των ασφαλειών. Το 1999 μετά την πώληση της ROYAL INSURANCE στην CGU ανέλαβε ως Διευθυντής Ανάληψης Κινδύνων και το 2002 έγινε Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής. Παρέμεινε στην εταιρεία που μετονομάστηκε σε ACTIVA INSURANCE έως το 2009. Από το 2009 εργάζεται στην AXA Ασφαλιστική αρχικά ως Διευθυντής Λειτουργιών (COO) και από το 2014 ως Διευθύνων Σύμβουλος.
GR0900144_MOATSOS_ERRIKOS_TRUEΙδιαίτερο επίτευγμα για εκείνον είναι η γνώση του διότι με αυτήν συνέβαλε στη διαμόρφωση πολιτικής και στην γενικότερη ανάπτυξη της εκάστοτε εταιρείας στην οποία εργάστηκε.
Στην καριέρα του γνώρισε πολλές ενδοεταιρικές διακρίσεις.
Διετέλεσε πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών (2011 – 2014), Μέλος της Επιτροπής Περιουσίας και Πρόεδρος της Υποεπιτροπής Καταστροφικών Κινδύνων και Αντασφαλίσεων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, Αντιπρόεδρος του Επικουρικού Κεφαλαίου Αυτοκινήτων (2011 – 2014), Μέλος του Ινστιτούτου Εναλίων Αρχαιολογικών Ερευνών, Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας, Υποστηρικτής των Παιδικών Χωριών SOS. Είναι δραστήριος και οι γνώσεις του χρήσιμες σε όποιο τομέα κι αν βρεθεί.
Χόμπι του οι καταδύσεις, το Yachting, το σκι, η ιππασία, το τένις, η φωτογραφία, η μουσική Jazz.
Γλ: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά

Και ΕΔΩ είναι όπου τίθεται το εξής ευλογότατο ερώτημα προς την οικογένεια ΜΗΤΣΟΤΑKΗ: Μήπως…λέμε ΜΗΠΩΣ…αυτός ο άνθρωπος είναι…ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΣΑΣ, και, ΑΝ ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ δεν το λέτε αυτό ΕΥΘΑΡΣΩΣ;;; Κι ο ΙΔΙΟΣ, μάλλιστα, τυχαίνει να κατάγεται εκ του σοϊ των…ΜΑΟΤΣΩΝ, εκ του οποίου κατήχθη κι η μήτηρ του ίδιου του…ΚΩΝΤΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! Χμμμμ….


Σε ένα αποκαλυπτικότατο άρθρο του σάιτ Stoxos.gr νωρίτερα φέτος διαβάζουμε τα εξής διαφωτιστικά/διευκρινηστικά για το σοϊ…ΜΟΑΤΣΟΥ….


ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΡΕΒΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ: ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΥΓΓΕΝΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥΣ ΜΟΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΒΗ!..

Παπασταύρου- Μοάτσου-Μητσοτάκης-Λεβῆ-Κιοσέογλου: Μία μεγάλη οἰκογένεια τελικῶς !

Οταν σᾶς λέω πώς εἶναι πολλοί, ἀνάμεσά μας, ἀπό τούς περιουσίους, δυστυχῶς ἔχω ἀπόλυτον δίκαιον.
Μόνη ἀξία στήν ζωή τους εἶναι τό χρῆμα, ἡ δύναμις καί τελικῶς ἡ ἐπικράτησις.Ξέρετε, ὅταν τό Ταλμούδ τούς διδάσκει πώς αὐτοί εἶναι οἱ περιούσιοι καί ἄρχοντες καί ὅλοι οἱ ἄλλοι γεννῶνται δοῦλοι καί πρέπει νά τούς ὑπηρετοῦν, τό πιστεύουν σέ τέτοιον βαθμό πού γίνεται αὐτοσκοπός τῆς βιώσεώς τους !Καί,δυστυχῶς,τό ἀποδεικνύουν μέσῳ τῆς ἐπικρατήσεώς τους,τελικῶς.
Μά τό χείριστον ὅλων εἶναι πώς τό κάνουν εἰς βάρος μας !
Στήν οὐσίαν ἐμεῖς τούς τρέφουμε,σάν τά παράσιτα !

Όταν από την Ελλάδα, εξαφανιστεί και ο τελευταίος περούσιος, απολυμανθεί όλη η ΙΕΡΗ ΓΗ από την ΛΕΠΡΑ ΤΟΥΣ, θα επιστρέψει το ΦΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

Καλλιόπη Σουφλή

 Υ.Γ. Και για να συνδέουμε τα γεγονότα και τα πρόσωπα των μιαρών περιούσιων (εδώ)


Ἔμ, πῶς ; Μία οἰκογένεια εἴμαστε…
Μά ὅταν σᾶς λέω πώς εἶναι πολλοί, ἀνάμεσά μας, ἀπό τούς περιουσίους, δυστυχῶς ἔχω ἀπόλυτον δίκαιον. Καί ὄχι ἁπλῶς εἶναι πολλοί,ἀλλά ἔχουν ἐπιτύχῃ νά βρίσκονται στήν κορυφή μέ πᾶν τρόπον ! Καί γιά πολλά,πολλά χρόνια καί προφανῶς διά παντῶς !
Ἐπει δή, αὐτοί γνωρίζουν τούς τρόπους,τίς μεθόδους καί τά ἀκολουθοῦν πιστότατα,χωρίς νά παρεκλίνουν τοῦ σκοποῦ τους, ἀφ’οὖ μόνη ἀξία στήν ζωή τους εἶναι τό χρῆμα, ἡ δύναμις καί τελικῶς ἡ ἐπικράτησις.
Ξέρετε,ὅταν τό Ταλμούδ τούς διδάσκει πώς αὐτοί εἶναι οἱ περιούσιοι καί ἄρχοντες καί ὅλοι οἱ ἄλλοι γεννῶνται δοῦλοι καί πρέπει νά τούς ὑπηρετοῦν,τό πιστεύουν σέ τέτοιον βαθμό πού γίνεται αὐτοσκοπός τῆς βιώσεώς τους !
Καί,δυστυχῶς,τό ἀποδεικνύουν μέσῳ τῆς ἐπικρατήσεώς τους,τελικῶς.
Μά τό χείριστον ὅλων εἶναι πώς τό κάνουν εἰς βάρος μας !
Στήν οὐσίαν ἐμεῖς τούς τρέφουμε,σάν τά παράσιτα !
Ὑπῆρχε λοιπόν κάποιος Moazzo Di Venezia,πού βρέθηκε στά Κύθηρα περί τά μέσα τοῦ 1700. Φαντάζομαι θά ἦταν καί αὐτός κάποιος ἀπό τούς Βενετούς πειρατές πού ὅργωναν τό Αἰγαῖο καί καταλήστευαν καί λεηλατοῦσαν (ἀκόμη καί σκότωναν) τά νησιά, ἀπό τά ὁποῖα ἀντλοῦσαν τά ἀποθέματά γιά τό κομπόδεμά τους.
Σέ ἀγαστή,βεβαίως,συνεργασία μέ τήν ἐπίσημον κυβέρνησιν τῆς χώρας τους,τήν (χά !) Γαληνοτάτην Δημοκρατία τῆς Βενετίας, ἡ ὁποῖα τά μάλα ὠφελείτο ἀπό αὐτούς, ἐλέγχοντας τίς θαλασσίες διόδους τοῦ ἐμπορίου πού τῆς παρεῖχαν τό χρῆμα καί τήν δύναμιν.
Καί ὅλοι αὐτοί, μᾶς μοστράρονταν ὡς εὐγενοῦς καταγωγῆς !
Μά,ἀναρωτιέμαι,ἐφ’ὅσον ἦσαν εὐγενεῖς,τί ἀκριβῶς ἤθελαν στήν Ἑλλάδα τῆς φτώχιας καί τῆς κακομοιριᾶς;
Στά νησιά πού μαστίζονταν ἀπό τήν πειρατεία; Ἔλα, ντέ;
Αὐτός ὁ Moazzo ἔκανε ἕναν υἱό τόν Ἐμμανουήλ ( πού ἔχει πλέον ἐξελληνίσῃ τό ὄνομα σέ Μοάτσος), τοῦ ὁποίου ὁ υἱός Γεώργιος,παντρεύεται μέ κάποια Gaudioti,στά Κύθηρα ἀκόμη.
Τό ζεῦγος ἔκανε 4 παιδιά,ἐκ τῶν ὁποίων ὁ Ἐμμανουήλ παντρεύεται κάποια Σαλτακούκκου Μαρία καί γεννοῦν δέκα (10) παιδιά !
Ὅλα μένουν στά Κύθηρα ἐκτός ἀπό τόν Ἐρρῖκο ὁ ὁποῖος παντρεύεται  μέ κάποια Παπαδάκη Ἐσθήρ, ἀπό τήν Σῦρον !
Ὅπ, Ἐσθήρ ; Ναί,καί στήν Σῦρον εἶναι πολλοί…
Καί πηγαίνουν στήν Κρήτη (ἐκεῖ νά δῆς πόσοι εἶναι ! ),στά Χανιά.

οἰκογένεια Μοάτσου Αἰκ.  -Πλουμιδάκης Χαράλαμπος. Ἡ Σταυρούλα εἶναι ἡ μητέρα τοῦ Κ. Μητσοτάκη
Δέν ξεφεύγουν ἀπό τά …πατροπαράδοτα καί κάνουν καί αὐτοί δέκα (10) παιδιά. Ἔ, τώρα στήν Κρήτη μποροῦν νά συνάψουν καί καλύτερες σχέσεις γιά συγγενολόγια !
Ἔτσι μπαίνουν στήν οἰκογένεια ἕνας Κοντολέων,ἕνας Πλουμιδάκης (ναί, ἀπό τά παιδιά αὐτῶν εἶναι ἡ Σταυρούλα ἡ μητέρα τοῦ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη,τοῦ ἐπιτίμου ! ) , μία Χατζηκώστα. Ἀπό τό ζεῦγος Μοάτσου Θεόφραστου-Σπυρίδωνα μέ τήν Χατζηκώστα Φωτεινή ( σέ β΄γάμον. Ἀπό τόν α΄γάμον της μέ τόν Σακαλλαρίδη Δημήτριο ἔχει 3 παιδιά γεννημένα ὅλα στήν Βιέννην ) γεννοῦνται 2 παιδιά : ἡ Ἑλένη καί ὁ Ἐρρῖκος.
Ὁ Ἐρρῖκος γεννᾶ τόν Μιχαήλ ὁ ὁποῖος πατρεύεται σέ α΄γάμο, τήν ἀδερφή τῆς Μπριγκίτε Παπασταύρου ( τήν μητέρα τοῦ γνωστοῦ Σταύρου Παπασταύρου τοῦ Σαμαρᾶ),τήν Λεβῆ Λάουρα Μαρία Ἀλίκη !
Αὐτῆς ὁ υἱός, εἶναι ὁ Ἐρρῖκος Μοάτσος δ/νων σύμβουλος τῆς Axa ἀσφαλιστικῆς καί Πρόεδρος τοῦ Συνδέσμου Ἐκπροσώπων καί Στελεχών Ἀσφαλιστικών (Σ.Ε.Σ.Α.Ε.).  
Πάντως ὑπῆρχε ἔνας ἀκόμη Moazzo πού πῆγε στήν Κρήτη. Εὐγενής,λέει,Βενετός τῇ καταγωγῇ !
Ῥῖξτε μία ματιά ἐδῶ.
Δέν ξέρω ἄν ὑπῆρχε συγγένεια μέ τόν ἀνωτέρω Μοάτσο ἀπό τά Κύθηρα,ἀλλά περίεργο φαίνεται νά μήν ὑπάρχει ἄλλο πρόσωπο ἀπό τήν οἰκογένεια πέραν τοῦ Θεμιστοκλῆ (ἱατροῦ) καί τοῦ Δημητρίου (δικηγόρου,πολιτικοῦ)!

Ἐρρῖκος Μοάτσος δ/νων σύμβουλος τῆς Axa
Ὁ παπποῦς τῆς Λάουρας Μαρίας Ἀλίκης Λεβῆ καί τῆς ἀδερφῆς της Μπριγκίτε,λεγόταν Σαλβατόρ Λεβῆ καί ποιός ξέρει πῶς,βρέθηκε στά Τρίκαλα Κορινθίας, παντρεμένος μέ κάποια Κοέν Ῥαχήλ.
Τό παιδί τους,ὁ Μιχαήλ παντρεύεται τήν Βιανέλλη Ίωάννα (μέ ἐξελληνισμένο τό πατρικό της ἀφοῦ τόν πατέρα της τόν ἔλεγαν Vianelli Alfredo καί ἦταν υἱός τοῦ Giacomo Vianelli χωρίς ὅμως νά φαίνεται κάπου τόπος καταγωγῆς.
Ὅπως καί τῆς γιαγιᾶς της -σύζυγο τοῦGiacomo-, πού ἁπλῶς ἀναφέρεται ὡς Ἀποστολίδη Μαρία.) Ἔτσι λοιπόν ὁ Μιχαήλ ἀπό τά Τρίκαλα Κορινθίας,βρίσκει τήν ὁμόθρησκό του καί ὁμεθνή του Βιανέλλη Ἰωάννα στόν Βόλο ὅπου καί παντρεύονται.

Παπασταύρου καί Μπριγκίτε



Ἡ Μπριγκίτε Λεβῆ Παπασταύρου ὅμως εἶχε ξαναπαντρευτῆ,κάποιον Σκένδερ Νίκη,σέ α΄γάμον.
Ἡ γιαγιά του ( ἀπό τήν μεριά τῆς μητέρας του), ἀπό τό γένος Ζλατάνου καί τοῦ Μακκᾶ Νικολάου Ναυάρχου μέ καταγωγή ἀπό τήν Σῦρον.
Ἐδῶ μπορεῖτε νά βρεῖτε πληροφορίες γιά τήν οἰκογένεια Μακκᾶ καί τίς σχέσεις μέ  Ζλατάνο-Σκένδερ καί φυσικά Ράλλη,ἕως καί τό γενεαλογικό δένδρον τους.
Μέ αὐτόν τόν Σκένδερ,ἡ κυρία Μπριγκίτε χώρισε.
Καί βρῆκε τόν Παπασταύρου τόν Παναγιώτη.
Γαμβροί τῆς κυρίας Μπριγκίτε εἶναι ὁ Κιοσέογλου Ἀλέκος,ὁ κολλητός φίλος τοῦ Πρίγκιπος τοῦ Μονακό,Ἀλβέρτου  ἀπό τήν κόρη Ναταλία.
Καί ὁ  Κουφοπάνος Ἠλίας,ἀπό τήν κόρη Ξένια.
Ὁ Κουφοπάνος τό 2012 ἵδρυσε μία Τεχνική-ἐργοληπτική ἑταιρείαν τήν «ΕΡΓΟΣΤΗΛ».
Κιοσέογλου Ἀλέκος-Ναταλία Παπασταύρου  καί ὁ Πρίγκιψ Ἀλβέρτος
Μέ λίγα λόγια,εἶναι μία μεγάλη,ἀγαπημένη οἰκογένεια, ὅλοι τους,ἔτσι;
Πηγή  / Μέσω >>  https://attikanea.blogspot.com/2017/03/blog-post_4.html

Μονδάτσος – Μονάτσος, Μοδάτσος – Μοάτσος, όλα αυτά….ΤΟ ΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ. Και για όσους θα θέλατε να ψάξετε περισσότερο αυτό το θέμα, μπορείτε να διαβάσετε το βιβλιο με τίτλο «ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΒΕΝΕΤΟΚΡΑΤΙΑΝ» μια και οι ίδιοι οι Μοάτσοι μετεκόμισαν εκεί το 1700 και μετά. Εξ ου κι η προέλευσις των…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ εκεί… 

Λινκ >> https://ejournals.epublishing.ekt.gr/index.php/bz/article/viewFile/3540/3400.pdf?fbclid=IwAR3X5g1F76OcnNNIleyslgzvWcFPsFFslBgDAkHR6XOguCY_nNdcRaAu4QA

Το 1627, 1639, και 1644 το νησί καταγράφεται με 192.725, 254.00 και 287.165 κατοίκους αντίστοιχα. Στα χωριά κατοικούσαν σχεδόν αποκλειστικά Έλληνες ενώ στις πόλεις Ενετοί φεουδάρχες, Ιταλοί έμποροι και Εβραίοι.

Πάμε τώρα στο ακόλουθο άρθρο όπου αναλύεται λεπτομερώς η προέλευσις του σοϊ των Μοάτσων…


ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 22 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2019

Οἰκογένεια καί ἐξουσία ἕνας ἄρρηκτος δεσμός !

Ὁ Μητσοτάκης μέ τόν α΄ ἐξάδελφό του Χαράλαμπο Πλουμιδάκη,μέ τήν ἴδια γιαγιά καί οἱ δύο, τήν Μοάτσου Ἀρτεμησία (φωτό)
Ξέρετε πῶς γνωρίστηκαν οἱ γονεῖς τοῦ Κούλη ; Ὄχι,δῆλα δή πώς ἔχετε καί καμμία ἰδιαίτερη σκασίλα περί αὐτοῦ,φαντάζομαι,ὅμως ἡ ἀναφορά γίνεται διότι στήν ἐκδήλωσιν πού παρευρέθησαν καί ἦταν τά πρῶτα μεταπολεμικά καλλιστεῖα (1952),ὁ Κωνσταντῖνος Μητσοτάκης εἶχε πάῃ νά καμαρώσῃ τήν ἐξαδέλφη του,ἡ ὁποία,κῦττα νά δῇς σύμπτωσις,έστέφθη καί στάρ ! ! ! Ἦταν ἡ Μαυράκη Ἀργυρώ ἤ Νταίζη ἐπί τό …καλλιτεχνικόν. 


Ἐφημερίς «Ἐμπρός» ἐδῶ
Σ᾿ἐκείνη τήν …καλλιτεχνικήν ἐκδήλωσιν,ἧσαν ὅλοι ἐκεῖ…
Ἡ ἀναφερομένη δίδα Γιαννούκου,εἶναι ἡ μετέπειτα Μαρίκα Μητσοτάκη.(ἀπόκομμα ἐφημερίδος «Ἐλευθερία» ἐδῶ)
Καί παραδόξως (!!) ἡ δημοσιογράφος τῆς ἐφημερίδος τοῦ Κόκκα,δέν διέκρινε τόν Κωνσταντῖνο Μητσοτάκη ! ! ! Μέ τέτοιο ὕψος ; Ποῦ τόν …ἔχασε; ….
(φωτό)
Ἡ ἐξαδέλφη Νταίζη ἦταν κόρη τοῦ Ἀνδρέα Μαυράκη καί τῆς Μαρίας Σκαμνάκη. Παπποῦδες της,ἀπό τήν οἰκογένεια τῆς μητρός της,ἦσαν ὁ Νικόλαος Σκαμνάκης καί ἡ Μοάτσου Κυριακούλα-Εὐρυδίκη (ἐδῶ). Ναί,ὅπως καταλαβαίνετε,ἡ γιαγιά της ἦταν ἑβραϊκῆς καταγωγῆς ! Καί  ὁ πατήρ τῆς γιαγιᾶς της,ὁ πρό-πάππος τῆς Νταίζης τῆς στάρ τῶν καλλιστείων τοῦ ᾿52,ἦταν ὁ Ἐρρῖκος Μοάτσος ὁ ὁποῖος ἦταν παντρεμένος μέ τήν Παπαδάκη Ἐσθήρ ἐδῶ– ! ( Ὁ Ἐρρῖκος Μοάτσος …διακεκριμένον στέλεχος τῆς ΑΧΑ ἀσφαλιστικῆς,ἐδῶ,εἶναι συγγενῆς τους. Καί ἄν δέν σᾶς κάνει ἐντύπωσιν,ἡ ἰδιότης του,διαβᾶστε μία πρόσφατη συνέντευξίν του,ἐδῶ :
Moazzo Henry M
«Σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες η σύμπραξη Κράτους και Ιδιωτικού τομέα για την ασφάλιση από φυσικές καταστροφές είναι μια αυτονόητη πραγματικότητα…Πιστεύω ότι η νέα Κυβέρνηση έχει συνειδητοποιήσει την αναγκαιότητα σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα και στον τομέα της Ασφάλισηςώστε σε μια δύσκολη στιγμή να υπάρχουν άμεσα διαθέσιμοι οι απαραίτητοι πόροι για να αντιμετωπισθούν κρίσιμα προβλήματα…»)
Κλείνει ἡ παράνθεσις μέ τόν σύγχρονον Ἐρρῖκο,τόν υἱόν τοῦ Μοάτσου Μιχαήλ καί τῆς Λεβῆ Λάουρας…. Τώρα ὅσον ἀφορᾷ τόν προ-πάππο τῆς ἐξαδέλφης τοῦ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη,τόν Μοάτσο Ἐρρῖκο,αὐτός εἶχε καταγωγή ἀπό τά Κύθηρα.Τά θυμᾶστε τά Κύθηρα,ἔτσι; ( Ἐδῶ καί ἐδῶ ).
Ἔμ,ὡς μία οἰκογένεια,ὅλοι τους,ἔτσι καί οἱ ἐπιχειρήσεις τους,οἰκογενειακές...
Ὑπῆρχε λοιπόν κάποιος Moazzo Di Venezia,πού βρέθηκε στά Κύθηρα περί τά μέσα τοῦ 1700…Αὐτός ὁ Moazzo ἔκανε ἕναν υἱό τόν Ἐμμανουήλ ( πού ἔχει πλέον ἐξελληνίσῃ τό ὄνομα σέ Μοάτσος), τοῦ ὁποίου ὁ υἱός Γεώργιος,παντρεύεται μέ κάποια Gaudioti,στά Κύθηρα ἀκόμη. Τό ζεῦγος ἔκανε 4 παιδιά,ἐκ τῶν ὁποίων ὁ Ἐμμανουήλ παντρεύεται κάποια Σαλτακούκκου Μαρία καί γεννοῦν δέκα (10) παιδιά ! Ὅλα μένουν στά Κύθηρα ἐκτός ἀπό τόν Ἐρρῖκο ὁ ὁποῖος παντρεύεται μέ κάποια Παπαδάκη Ἐσθήρ, ἀπό τήν Σῦρον ! Ὅπ, Ἐσθήρ ; Ναί,καί στήν Σῦρον εἶναι πολλοί… Καί πηγαίνουν στήν Κρήτη (ἐκεῖ νά δῆς πόσοι εἶναι ! ),στά Χανιά.Ἔ, τώρα στήν Κρήτη μποροῦν νά συνάψουν καί καλύτερες σχέσεις γιά συγγενολόγια ! Ἔτσι μπαίνουν στήν οἰκογένεια ἕνας Κοντολέων,ἕνας Πλουμιδάκης (ναί, ἀπό τά παιδιά αὐτῶν εἶναι ἡ Σταυρούλα ἡ μητέρα τοῦ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη,τοῦ ἐπιτίμου ! ) , μία Χατζηκώστα. Ἀπό τό ζεῦγος Μοάτσου Θεόφραστου-Σπυρίδωνα μέ τήν Χατζηκώστα Φωτεινή ( σέ β΄γάμον. Ἀπό τόν α΄γάμον της μέ τόν Σακαλλαρίδη Δημήτριο ἔχει 3 παιδιά γεννημένα ὅλα στήν Βιέννην ) γεννοῦνται 2 παιδιά : ἡ Ἑλένη καί ὁ Ἐρρῖκος. Ὁ Ἐρρῖκος γεννᾶ τόν Μιχαήλ ὁ ὁποῖος πατρεύεται σέ α΄γάμο, τήν ἀδερφή τῆς Μπριγκίτε Παπασταύρου ( τήν μητέρα τοῦ γνωστοῦ Σταύρου Παπασταύρου τοῦ Σαμαρᾶ),τήν Λεβῆ ΛάουραΜαρία Ἀλίκη ! Αὐτῆς ὁ υἱός, εἶναι ὁ Ἐρρῖκος Μοάτσος δ/νων σύμβουλος τῆς Axa ἀσφαλιστικῆς καί Πρόεδρος τοῦ Συνδέσμου Ἐκπροσώπων καί Στελεχών Ἀσφαλιστικών (Σ.Ε.Σ.Α.Ε.).(ἀπό : Παπασταύρου- Μοάτσου-Μητσοτάκης-Λεβῆ-Κιοσέογλου: Μία μεγάλη οἰκογένεια τελικῶς !)
Ἀπό τήν οἰκογένεια Πλουμιδάκη,πού συγγενεύει ὁ Μοάτσος,ὅπως εἴπαμε,εἶναι καί ἡ γιαγιά τοῦ Κούλη,ἡ Σταυρούλα,ἀλλά καί ἀπό τήν ἴδια οἰκογένεια ἦταν καί ἡ μητέρα τοῦ Ἐλευθερίου Μπενί- Σελόν,ἡ Στυλιανή. Ἀδελφός τῆς Στυλιανῆς,ὁ Πλουμιδάκης Χαράλαμπος,ὁ παπποῦς τοῦ Μητσοτάκη,ἀπό τήν μητέρα του,ὁ ὁποῖος ἐπίσης ἦταν παντρεμένος ἀπό τήν οἰκογένεια Μοάτσου,μέ τήν Ἀρτεμησία. Στήν οἰκογένεια τοῦ Χαράλαμπου,ὑπῆρχε καί μία κόρη πού ὀνομαζόταν Ἐσθήρ. (ἐδῶ)Ἀλλοίμονον…
Ἡ οἰκογένεια Πλουμιδάκη (ἐδῶ)
Συνεπῶς ἡ συγγένεια τοῦ Μητσοτάκη μέ τόν Ἐλευθέριον Μπενί-Σελόν,δέν ἦταν μόνον ἀπό τήν Κατίγκω Βενιζέλου (ἐδῶ)πού παντρεύτηκε ὁ παπποῦς τοῦ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη,ἀλλά καί ἀπό τήν οἰκογένεια τῆς μητρός του,τούς Πλουμιδάκηδες. Μέ ἄλλα λόγια μεταξύ τους ἔκαναν γάμους, οἱ ἴδιες οἰκογένειες ἕως νά δημιουργήσουν τίς ἰσχυρές φάρες πού θά τούς ἐπέτρεπαν καί τούς ἰσχυρούς δεσμούς μέ τήν ἐξουσία. Κάτι πού τό ἐπέτυχαν ἀπολύτως !
Μία ἐξαδέλφη Μητσοτάκη,μέ ῥίζες ἀπό Μοάτσους, Λεβῆ καί Βενιζέλους καί μέ τήν Μελίνα Μερκούρη φοιτήσασα στό ἴδιο γυμνάσιον (καί παρουσιάστρια τοῦ διαγωνισμοῦ μαζύ μέ τόν Μίμη Φωτόπουλο),δέν θά ἐστέφετο Στάρ ; Τί εἶπες ; ! ! !
Τώρα,ὅσον ἀφορᾷ τό πατρικό της ὄνομα,Μαυράκη,μοῦ ἔρχεται στό μυαλό ἐκείνη ἡ ὑπόθεσις Μαυράκη,τό σκάνδαλο μέ τόν διοικητή τῆς ΔΕΗ Δημήτριο Μαυράκη,ὁ ὁποῖος ἔκανε «δῶρο» (ὅπως ἀκριβῶς τό εἶπε ὁ Ἀνδρέας Παπανδρέου : «Εἴπαμε νά κάνῃς ἕνα δῶρο στόν ἐαυτό σου,ἀλλά ὄχι καί 500 ἑκατομμύρια» ! Δῆλα δή,ἐάν ἦσαν 450,ὅλα καλά,γιά τόν Ἀνδρέα; Προφανῶς…),στόν ἑαυτό του 500 ἑκ. δρχ.Ἤ κοινῶς,τά τσέπωσε ! Ὅμως δέν ἦταν μόνον αὐτό :
Στη συνέχεια ο Μαυράκης βρέθηκε ξανά στην επικαιρότητα με τη συμφωνία για αγορά ηλεκτρικής ενέργειας από την Αλβανία, προκαλώντας ζημιά 120 εκατομμυρίων δρχ. στη ΔΕΗ.
Καί γιά τά δύο σκάνδαλα ἀπηλλάχθη διά βουλευμάτων ! Καί ἀφοῦ ἀπηλλάχθη συνέχισε :
Όλοι τρώνε απο την πρασινη αναπτυξη!
Διότι,ἔτσι ἐπιβραβεύονται ὅσοι καταστρέφουν τήν χώρα :
Μαυράκης Δημήτριος,ΚαθηγητήςΔιευθυντήςΚέντρο Ενεργειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης, ΚΕΠΑ (ἐδῶ)
Η πρόταση του καθηγητή Δημητρίου Μαυράκη για τη δημιουργία του Κέντρου Ενεργειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης, προέκυψε ως φυσιολογική εξέλιξη των διεθνών δραστηριοτήτων και της διεθνούς αναγνώρισης του ρόλου της ΟΕΠ, αλλά και της ανάγκης εφοδιασμού της χώρας με ένα πανεπιστημιακού επιπέδου κέντρου δημιουργίας αντίστοιχου επιστημονικού δυναμικού.
…Το ΚΕΠΑ διέπεται από το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας του Πανεπιστημίου και οι οικονομικές συναλλαγές του, εις ότι αφορά την εκτέλεση των προγραμμάτων και αποστολών που αναλαμβάνει εκτελούνται μέσω του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας.(ἱστορικό ἱδρύσεως ΚΕΠΑ)
Ὁμιλία,ποῦ ἀλλοῦ ; Στό Ἵδρυμα Μποδοσάκη
Ἐπίσης …μεγάλη τιμή τοῦ κάνει,ἰστοσελίδα ὑπό τήν ἐπωνυμία «Μεταρρύθμιση»,ὅπου φιλοξενεῖ ἄρθρα του (ἐδῶ). Τί ἀκριβῶς πρεσβεύει ἡ συγκεκριμένη ἰστοσελίς; Ἰδού :
H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.
Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.
Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές – προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.(ἐδῶ)
Μάλιστα…Πῶς τό λέμε; Οἱ ἀπατεῶνες κολλᾶνε μεταξύ τους,σάν τίς σάπιες σταφίδες..
Ἦταν κατά τοῦ ἀγωγοῦ Μπουργκάς-Ἀλεξανδρουπόλεως καί μάλιστα σχετικό ἄρθρο του φιλοξένησε καί ὁ κ. Καλεντερίδης (ὁ τουρκολόγος,φιλορώσσος…)στήν σελίδα του,ἐδῶ:
Mπουργκάς – Aλεξανδρούπολη, μια αμφιλεγόμενη συμφωνία
Λές νά ὑπάρχει συγγένεια καί μ᾿αὐτόν ; ! ! !
Κάτι ἀκόμη πού ἀφορᾷ τήν Κρήτη καί τούς Μοάτσους,πού ἀπό Τσιριγῶτες ἔγιναν Κρητικοί :
Αμέσως μετά την άφιξη των Μεγάλων Δυνάμεων στην Κρήτη το 1897, ο ρώσικος στρατός ανέλαβε τη διοίκηση του Τμήματος του Ρεθύμνου υπό τις διαταγές του Συνταγματάρχη Θεόδωρου Ντε Χιοστάκ. Οι Ρώσοι, ως ομόδοξοι, έδειξαν πολλές φορές δείγματα συμπάθειας προς τους Ρεθεμνιώτες και μάλιστα, κατά την υπερδεκαετή παραμονή τους στον τόπο κατασκεύασαν πάμπολλα κοινωφελή έργα, όπως δρόμουςγέφυρες, το μητροπολιτικό μέγαρο και την καθολική εκκλησία.(Σημ. Πελασγικῆς : Οἱ …ὁμόδοξοι Ῥῶσσοι,ἔφτιαξαν μία ἐκκλησία,στήν ἑλληνική Κρήτη.Μία καθολική ἐκκλησία…!!! Μάλιστα…)
Ο Τουρκοκρητικός Δήμαρχος Γιουσούφ Αληγιαζιτζιδάκης
Στις 4 Ιανουαρίου 1898 ο υποπρόξενος της Ρωσίας στο Ρέθυμνο, Γεώργιος Ιωσήφ Χατζηγρηγοράκης, μαζί με το Ρώσο Διοικητή Θεόδωρο Ντε Χιοστάκ και τον Δήμαρχο Γιουσούφ Αληγιαζιτζιδάκη επισκέπτονται το δημοτικό κήπο και κρίνουν να χτιστεί εκεί το νέο Νοσοκομείο της πόλης…Η κατασκευή του Νοσοκομείου άρχισε κατευθείαν και ολοκληρώθηκε το 1899….Τα εγκαίνια έγιναν στις 6 Μαΐου 1899, ημέρα των γενεθλίων του Τσάρου Νικολάου του Β’, από τον Ύπατο Αρμοστή της Κρήτης, Πρίγκιπα Γεώργιο. Ο Γενικός Πρόξενος της Ρωσίας παρέδωσε στον Πρίγκιπα Γεώργιο το δωρητήριο, με το οποίο ο Αυτοκράτορας της Ρωσίας δώρισε το νοσοκομείο στους κατοίκους του Νομού και ο Πρίγκιπας με τη σειρά του το έδωσε στο Δήμαρχο της πόλης Γιουσούφ Αλιγια(ζι)τζιδάκη.(ἐδῶ)
Πρώτος Διευθυντής του δημοτικού νοσοκομείου διετέλεσε ο Θεμιστοκλής Μοάτσος.
Ἔχουμε κι᾿ἄλλους Μοάτσους …διακεκριμένους :
φωτό
Ο Δημήτρης Μοάτσος μεγαλούργησε στο Ρέθυμνο.
Αξιόλογος δικηγόρος την δεκαετία του 1950 και 1960, για να βρεθεί αργότερα στην Αθήνα σαν αρεοπαγίτης δικηγόρος και να υπερασπίσει πολλούς πολιτικούς αντιστασιακούς κατά της Χούντας
Έγινε Νομάρχης στη Λάρισαδιορισμένος από την Κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου (1964-1966). Επιτέλεσε Νομάρχης Αττικής στην μεγαλύτερη νομαρχία της χώρας, διορισμένος από την Κυβέρνηση Κωνσταντίνου Καραμανλή το 1974.
Το 1974 εξελέγη Βουλευτής Ρεθύμνου και συμμετείχε στην πρώτη Κυβέρνηση Κωνσταντίνου Καραμανλή ως υφυπουργός εσωτερικών.(κ.λπ. ὑμνολόγια περί Μοάτσου,ἐδῶ)
Ἀπό τόν Γεώργιο Παπανδρέου καί τήν Ἕνωσιν Κεντρώων,στίς Νομαρχίες καί ἀπό τήν ὑπεράσπισιν τῶν …ἀγωνιστῶν τοῦ «ἀντι-δικτατορικοῦ ἀγῶνος»,στά βουλευτιλίκια καί τούς ὑπουργικούς θώκους μέ τήν δεξιά,πλέον,τοῦ Καραμανλῆ !
Ἔμ Μοάτσοι εἶναι αὐτοί…
Μέχρι καί πρέσβεις !
Κωνσταντῖνος Μοάτσος
Ο νέος πρέσβης της Ελλάδας,Κωνσταντίνος Μοάτσος, στο κέντρο της Ιεραποστολής στην Κένυα
Ὁ ὁποῖος προσφάτως μάλιστα προήχθη:
Μάχη για το ποιος θα έχει τον πρώτο λόγο στο ΥΠΕΞ!
Εἴπαμε, ἔκαναν γάμους,μεταξύ τους, οἱ ἴδιες οἰκογένειες ἕως νά δημιουργήσουν τίς ἰσχυρές φάρες πού θά τούς ἐπέτρεπαν καί τούς ἰσχυρούς δεσμούς μέ τήν ἐξουσία. Γι᾿αὐτούς,ἕνα εἶναι τό νόημα τῆς ζωῆς : οἰκογένεια καί ἐξουσία ἕνας ἄρρηκτος δεσμός !
Μέ τέτοιες ῥίζες δέν θά γινόταν πρωθυπουργός ὁ Κούλης ; ! ! !
Οἰκογένεια καί ἐξουσία ἕνας ἄρρηκτος δεσμός ! (μέρος Β΄)
Οἰκογένεια καί ἐξουσία ἕνας ἄρρηκτος δεσμός ! (μέρος Γ΄)
-Ἡ Πελασγική