Ο Τομ Χανκς θα πάρει και κοινωνικό μέρισμα

Ενθουσιασμό έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία πως ο Τομ Χανκς πολιτογραφήθηκε σήμερα Έλληνας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ ακόμα μεγαλύτερη χαρά προκάλεσε η είδηση πως ο συμπατριώτης μας θα πάρει και κοινωνικό μέρισμα.
Επειδή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα έχει κλείσει, ο Τομ Χανκς θα πάρει προκαταβολικά το κοινωνικό μέρισμα της επόμενης χρονιάς με χρήματα που προέρχονται από το ταμείο υποστήριξης.

Σε μια προσπάθεια να παρακαμφθούν οι αντιδράσεις αυτών που λένε πως ο Τομ Χανκς δεν ανήκει στους Έλληνες πολίτες που δικαιούνται το κοινωνικό μέρισμα -αν και έχει τέσσερα παιδιά-, η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος είναι και όσοι Έλληνες έχουν πάρει δυο φορές το βραβείο Όσκαρ.
Τις επόμενες μέρες, θα γίνει προσπάθεια να πολιτογραφηθούν Έλληνες ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, o Τομ Κρουζ, ο Μπραντ Πιτ και ο Ρόμπερτ ντε Νίρο.
Για να δελεαστούν οι σταρ του Χόλιγουντ και να αποδεχτούν να πολιτογραφηθούν Έλληνες, η κυβέρνηση, εκτός από κοινωνικό μέρισμα, θα τους δώσει και επίδομα θέρμανσης.
Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι να πολιτογραφηθούν Έλληνες διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ, ώστε να αντιμετωπιστεί η τουρκική επιθετικότητα.
Όταν οι Τούρκοι θα επιτεθούν στα νησιά μας, η κυβέρνηση θα βάλει έναν Αμερικανό σταρ σε κάθε νησί του Αιγαίου, ώστε να έρθει ο αμερικανικός στόλος να τους σώσει και οι Αμερικανοί να ξεσκίσουν τους Τούρκους.