Σάββατο, Δεκεμβρίου 28

ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟΝ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΑΠΛΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΝΑΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ, ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ …

… ΣΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΤΗΝ 25ην ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019.
Για να δούμε τί μάς λέει ο νεοταξικός προπαγανδιστής πάλαι «πασόκος».. Ας το σκανάρωμεν ολίγον..🤣 . Θα περιγράφουμε τί λέει το κείμενο, βάζοντας και φράσεις του Ιερωνύμου σε εισαγωγικά, και εμείς θα σχολιάζουμε σε παρενθέσεις:
Ο Χριστός ήταν πρόσφυγας. Δεν υπήρχε μέρος να καταλύσει η άγια οικογένεια και να γεννηθεί. (Μάς το παρουσιάζει σαν πρόβλημα της εποχής εκείνης ή λόγω
αφιλόξενων εθνών, ενώ η άγια οικογένεια απλώς προσπαθούσε να κρυφτεί από τον Ηρώδη).
Οι Άγιοι δεν έκαναν και τίποτε το σπουδαίο. Όλοι μας σύμφωνα με την κβαντομηχανική μπορούμε να επηρεάσουμε, μόνο με την παρατήρηση, των κόσμο των μικροσωματιδίων, άρα και την πραγματικότητα (μπολσεβίκε μου ΕΣΥ!, Επιστημονάρα μου, Χάϊζενμπέργκ μου!).
«Πόλεμοι» ΠΑΝΤΟΥ! (πού βρε παιδιά;), «τυραννικά καθεστώτα»! (Εδώ θα συμφωνήσουμε, αν εννοεί φυσικά τα καθεστώτα που εγκατέστησαν τα αφεντικά του Ιερώνυμου, η Καμπάλ των USA μετά του Βατικανού. Γιατί στα παλαιότερα καθεστώτα.. μια χαρά συνυπήρχαν μουσουλμάνοι και χριστιανοί).
«Αδικία , ανισότητα, πόνος, όλη αυτή η αρχαία κληρονομιά της ανθρωπότητος κάνει καθημερινά αισθητή την παρουσία της. Ο ανθρώπινος ναρκισσισμός προσβλέπει σε έναν παντοδύναμο μετα-άνθρωπο, σε μια αχαλίνωτη βούληση που περιφρονεί ακόμα και την φυσική τάξη των πραγμάτων, προσβάλλοντας την δημιουργία του Θεού». ( Αδικία , ανισότητα, πόνο, ναρκισσισμό, αχαλίνωτη βούληση.. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΡΟΝΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΙΤ, που όντως είναι πανάρχαια, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ! Η ελίτ αυτή, τα αφεντικά του Ιερωνύμου, είναι που έχει βάλει μπροστά την κατασκευή του μετα-ανθρώπου. Ναι, έχει αχαλίνωτη βούληση και δίψα για αίμα. Διαταράσσοντας την φυσική τάξη των πραγμάτων, την θεϊκή τάξη να λέμε καλύτερα, προσβάλλει ΤΟΝ ΙΔΙΟ τον Θεό, όχι απλώς την Δημιουργία).
«Ξεριζωμένοι, εξαπατημένοι, μετανάστες και πρόσφυγες που μετακινούνται αναζητώντας ελπίδα» (Μάλλον εννοεί στίφη τεμπέληδων, τυχοδιώκτες που μετακινούνται σε κράτη πρόνοιας, ελεγχόμενα από άνευ αντικρίσματος τυπωμένο περιούσιο χρήμα, το οποίο θα εισπράττουν από τα ΑΤΜ τα κουτοπόνηρα αυτά παράσιτα των ίδιων τους των χωρών.. και θα ΛΙΑΑΑΑΖΟΝΤΑΙ, έχοντας για χόμπι τον κάθε είδους παραβατισμό, από εμπόριο σαρκός και μαυγοριτισμό, μέχρι τον βανδαλισμό κάθε συμβόλου των δυτικών χριστιανικών κοινωνιών, για να επιβάλλουν στο τέλος την σαρία).
«Ασυνόδευτα» (Εδώ είναι να ρίχνουμε το γέλιο της αρκούδας! Εννοεί προφανώς τον στρατό τζιχαντιστών από 23 έως 30 ετών -που δεν είναι 13 έως 20 ετών- που το πιθανότερο είναι, οι μισοί από αυτούς να έχουν κόψει, στην Μ. Ανατολή, από 5-6 κεφάλια χριστιανών έκαστος και να έχουν παίξει μάλιστα μπάλλα με αυτά- τα έχουμε δει τα βίντεο).
Και συνεχίζει το πιόνι των Παγκοσμιοποιητών, Ιερώνυμος, το παραλήρημα περί «δρόμων της προσφυγιάς» και άλλα ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ φαιδρά, τα οποία άκουσα τον ίδιο τον αγαπημένο μου παπούλη, τον πνευματικό μου, να αναγκάζεται να τα διαβάσει στο ποίμνιο, και μού σφίχτηκε η καρδιά.
Και φυσικά…. ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ που τον έφαγε όποιον ιερέα τολμούσε να διανοηθεί ότι θα μπορούσε να μην το διαβάσει το κείμενο αυτό. Ποιος Στρατός! Εδώ μιλάμε για σύσσωμο το 95% της ανωτέρας ιεραρχίας, βουτηγμένο στον πονηρό μετα-πατερισμό, συγκρητισμό, οικουμενισμό του Φαναρίου και του Βατικανού, πιστών ακολούθων της Καμπάλ και της Νέας Τάξης Πραγμάτων που ορέγονται Πανθρησκεία, χριστιανο-ισλαμική κυρίως, άνευ Χριστού και πραγματικής αγάπης.
Ο Θεός, διά των ενορατικών του γερόντων, Αγίων και προφητών, μάς έχει ήδη πει ότι την εκκαθάριση της ανομίας θα την ξεκινήσει από τον κλήρο. Και αυτό έρχεται σύντομα, φτάνει να μετανοήσουμε πάραυτα, που επιτρέψαμε με την στάση μας και τον έως τώρα παραπλανητικό τρόπο ζωής μας, την αθεΐα και τον υλισμό και την άνευ αρχών παράδοση στα προσωπικά μας πάθη, να γιγαντωθεί αυτή η κατάντια, αυτή η ανίερος εικόνα του «δυτικού» μας πολιτισμού.
Χρόνια Πολλά,
και προσπαθήστε ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΝ ΕΤΟΣ..
..να αλιεύσετε όποιο δυνατό απόθεμα ταπεινότητος, σεβασμού, ορθοκρισίας και ορθοπραξίας υπάρχει στα βάθη της καρδιάς σας, της αξιοπρέπειάς σας και της ένθεης φύσης σας που είναι ό,τι πιο πραγματικό υπάρχει, και οφείλουμε να τιμούμε, να ακούμε και να ακολουθούμε. Χαρακτηριστικά τα οποία αποτελούν τον ίδιο τον Χριστό μέσα μας, σε ανάπτυξη.
ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ