Κυριακή, Δεκεμβρίου 15

Αν δεν γνωρίζεις που ... πας, καλύτερα γύρνα πίσω....

Την επόμενη φορά που θ' ακούσετε ένα πολιτικό σαλτιμπάγκο να σας λέει ...«να καταργήσουμε τα σύνορα - είμαστε όλοι Αφρικανοί» και να σας μιλά για … «ριζοσπαστικό ανθρωπισμό»μην ψωνίζεστε!!!

Βαγγέλης Θεοδωρουλάκης
Όποιος πιστεύει ότι …
«τα σύνορα είναι χαρακιές στο σώμα του πλανήτη» (από τους "αναρχικούς" από τα Lidl μέχρι τους νεοφιλελεύθερους … «άριστους» της ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΜΕΡΑ 25 κτλ και σύσσωμη την γραφειοκρατία της Σοβιετίας των Βρυξελλών) ας κάνει τον κόπο να πάει μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας ή κάποιας άλλης Ευρωπαϊκής πόλης να δει με τα μάτια του τον σύγχρονο εφιάλτη.
Συνύπαρξη ανθρώπων που δεν καταλαβαίνουν αλλά και δεν θέλουν να καταλάβουν ο ένας τον άλλο.
Ο θρίαμβος του ατομικού σε βάρος του συλλογικού, του ιδιώτη σε βάρος της κοινωνίας... το τέλος της συλλογικής συνείδησης θα φέρει Matrix, θα φέρει Big Brother, θα φέρει 1984...
Είμαι απολύτως σίγουρος επ' αυτού.
Γι' αυτό την επόμενη φορά που θ' ακούσετε ένα πολιτικό σαλτιμπάγκο να σας λέει «να καταργήσουμε τα σύνορα-είμαστε όλοι Αφρικανοί» και να σας μιλά για … «ριζοσπαστικό ανθρωπισμό», μην ψωνίζεστε, σε payroll βρίσκεται.
Γιατί όπως έλεγε κι ο Άρης εμείς έχουμε τις πεζούλες μας, το κεφάλαιο είναι που δεν έχει πατρίδα και τρέχει να βρει κέρδη σ' όποια χώρα υπάρχουνε τέτοια.
Γι' αυτό δε νοιάζεται κι ούτε συγκινείται με την ύπαρξη των συνόρων και του κράτους.
ΥΓ. Ο Νίκος ο Καλογερόπουλος στην ταινία του, οι ιππείς της Πύλου έλεγε ότι αν δεν ξέρεις που πας γύρνα πίσω.
Να το θυμάστε αυτό...