Κυριακή, Δεκεμβρίου 22

Μελάνια Τραμπ: Αυτές είναι οι γυμνές φωτογραφίες της πριν γίνει Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

1
Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει ένα απλό παρελθόν. Η Μελάνια Τραμπ με καταγωγή από τη Σλοβενία έγινε γνωστή ως μοντέλο, καθώς σε νεαρή ηλικία άφησε τη γενέτειρά της πραγματοποιώντας επιδείξεις σε Παρίσι και Μιλάνο ενώ στη συνέχεια
μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζοντας την γεμάτη καριέρα της, την οποία ξεκίνησε από πέντε ετών. Η Μελάνια Κνάους θεωρήθηκε από τα πρώτα ονόματα για πολλά χρόνια, με τις φωτογραφήσεις της να γεμίζουν πρωτοσέλιδα περιοδικών.
Από τη μέρα που βρέθηκε στο πλάι του Ντόναλντ Τραμπ, η Μελάνια θέλησε να αφήσει πίσω της το παρελθόν και τον χώρο της μόδας δίνοντας έμφαση στις επιχειρήσεις του συζύγου της. Όταν μάλιστα ο Τραμπ ανέλαβε την Προεδρία των ΗΠΑ, εκείνη τάχθηκε μονάχα πλάι του αφήνοντας τα πάντα για χάρη του.
Η Μελάνια όμως, όπως ήταν φυσικό, με το που πάτησε στον Λευκό Οίκο έγινε νούμερο ένα αντικείμενο συζήτησης με τις φυλλάδες να ανακαλύπτουν όλες τις πτυχές της πολυτάραχης ζωής της στις ΗΠΑ. Μάλιστα, δεν είναι λίγα τα Μέσα που κατά καιρούς φέρνουν στο «φως» φωτογραφίες που η Μελάνια Τραμπ θέλει να ξεχάσει. Κλικς που δεν αρμόζουν για τη σύζυγο του Προέδρου των ΗΠΑ.


makeleio.gr