Δευτέρα, Δεκεμβρίου 23

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ : ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΝΑΣ «ΣΟΡΟΣ» ΔΡΟΜΟΣ!

Καταγγέλλαμε την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τον Τσίπρα και τους υπουργούς του για ανθελληνική συμπεριφορά και ελπίζαμε σε μια επί της ουσίας αλλαγή στην εθνική και προσωπική καθημερινότητα μας. Ο λαός στις εθνικές εκλογές επέλεξε Κ. Μητσοτάκη, στέλνοντας τον Τσίπρα στην αντιπολίτευση ελπίζοντας στο καλύτερο. Δηλαδή αλλαγή των εθνικών μας θεμάτων με
γνώμονα το εθνικό συμφέρον, προστασία της πατρώας θρησκείας, κλείσιμο των θαλάσσιων και χερσαίων συνόρων, απέλαση των λαθροεισβολέων, κατάργηση της συμφωνίας των Πρεσπών κτλ…Αντ αυτού, Σόρος!
-Δήμαρχος Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης, στον Αντ 1:» Όχι μόνο ο εθνικός εναέριος χώρος, αλλά και τα χωρικά μας ύδατα έχουν γίνει σουρωτήρι». Τα είπε όλα σε μία πρόταση!
-Όταν 3 αλιευτικά μας που ψάρευαν στα Ίμια δεν έφυγαν όπως ζήτησε ακταιωρός από την γείτονα, έκοψαν τα δίχτυα σε ένα αλιευτικό.
-Στο Βαθύ Σάμου πετροπόλεμος σε hot spot από αλλοδαπούς και χρήση χημικών από τα ΜΑΤ που ΄δέχθηκαν επίθεση τους.
-Πυρπόληση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Εξάρχεια. Μία μέρα άντεξε το σύμβολο των Χριστουγέννων.
-Την ώρα που η τ. υπουργός Ντ. Μπακογιάννη δηλώνει: «Τι θέλετε να βγάλουμε το στόλο στο Αιγαίο και να πυροβολούμε;», η ακτοφυλακή της γείτονα παρενόχλησε 3 φορές αλιευτικό μας κοντά στα Ίμια και Καλόλιμνο, σε διάστημα 6 ωρών, απαγορεύοντας το ψάρεμα σε Ελληνικά νερά!
-Και ενώ οι αλλοδαποί που φιλοξενούνται στα ΚΥΤ σε Λέσβο, Χίο, Κω, Λέρο, Σάμο είναι πάνω από 40.000, κατά τον δήμαρχο ανατολικής Σάμου Γιώργο Στάντζο, στην Ρόδο η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ ζητά από τον δήμο την δημιουργία και εκεί Κέντρου Υποδοχής. Χάνουμε οριστικά τα νησιά μας!
-Υπουργός Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος στη βουλή: «Δεν προέχει το κλείσιμο των συνόρων, αλλά να αφήσουμε να λειτουργήσει το συντονιστικό όργανο για τη μετανάστευση. Οι χιλιάδες αλλοδαποί που περνούν τα σύνορα δεν είναι εισβολείς». Βλαπτικοί και ανθέλληνες στο έπακρο!
-Ντροπή και αίσχος ανθέλληνες! Έκοψαν το επίδομα και ζητούν ταυτόχρονα να πληρώνουν μίσθωμα για την βόσκηση των λίγων ζώων τους που έχουν για επιβίωση, στην 73χρονη Ρηνιώ Κατσοτούρη, που κατοικεί στην άγονη βραχονησίδα Κίναρος του Αιγαίου μαζί με τον γιο της!
-Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης σε απόγνωση απορρίπτει κάθε νέα δομή στο νησί, ζητά αποσυμφόρηση άμεσα και έλεγχο των ΜΚΟ.
-Στον Έβρο λαθροεισβολείς στήνουν ενέδρες σε πολίτες και με την απειλή μαχαιριών τους πετάνε έξω από τα αυτοκίνητα τους και εξαφανίζονται με αυτά!
-Και ενώ η Κως και η Ρόδος έχουν μπει στο στόχαστρο της γείτονα, που μιλά για τουρκική μειονότητα στα νησιά, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αποδεικνύει έμπρακτα ότι στηρίζει το Ισλάμ δίνοντας άδεια λειτουργίας σε 3 τζαμιά, με απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ν. Κεραμέως!
-Δήμαρχος Σουφλίου: 《Ανεξέλεγκτη και μη διαχειρίσιμη η κατάσταση στον Έβρο με τους αλλοδαπούς, τι περιμένουν οι αρμόδιοι άλλο; Αν αδυνατούν, να μας το πουν, διαφορετικά ο Δήμος θα οργανώσει τους πολίτες του και θα προστατεύσει τη ζωή και την περιουσία τους》!
-Στην Σάμο, έξαλλοι οι κάτοικοι και ο δήμαρχος, καταγγέλλουν λεηλασίες ξενοδοχείων από λαθροεισβολείς και ζητούν άμεσα εισαγγελική παρέμβαση!
-Στην Λέρο, οι κάτοικοι και ο δήμαρχος, μαζί με ομάδα δημοτικών συμβούλων, εμπόδισαν την αποβίβαση και άλλων λαθρομεταναστών από πλοίο!
-Κ. Μητσοτάκης, στην εφημερίδα Financial Times, εξηγεί γιατί είναι υπέρ του σεβασμού της συμφωνίας των Πρεσπών και της έναρξης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων στην Ε.Ε, Σκοπίων/Τιράνων: «Η μεγάλη απειλή που βιώνουμε είναι η ρωσική διείσδυση στα Βαλκάνια». Και καθάρισε!
-Ενώ η Κυβέρνηση, μέσω του Άδωνι Γεωργιάδη, υποστηρίζει ότι τα σύνορα μας στον Έβρο έχουν σφραγιστεί, σοκ προκαλούν οι καταγγελίες των αστυνομικών οι οποίοι αναφέρουν ότι οι λαθροεισβολείς περνούν ανενόχλητοι τα σύνορα και είναι άγνωστος ο αριθμός αυτών που δεν έχουν καταγραφεί!
Η μεγάλη προδοσία συνεχίζεται με την μορφή της σκυταλοδρομίας…
Μιχαήλ Καϊκουνίδης, μέλος Κεντρικής Επιτροπής Παράταξης ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, τ. υποψήφιος Ευρωβουλευτής.

 triklopodia.gr