Τρίτη, Δεκεμβρίου 3

Η Μελάνια Τραμπ παρουσίασε την υπέρλαμπρη… πατριωτική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Ο Λευκός Οίκος ντύθηκε στα γιορτινά με την υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο Η Μελάνια Τραμπ παρουσίασε την υπέρλαμπρη… πατριωτική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση
Στο πνεύμα των Χριστουγέννων μπήκε και ο Λευκός Οίκος, που στολίστηκε γιορτινά. Μόνο που φέτος, ο χριστουγεννιάτικος στολισμός κρύβει τον συμβολισμό του, αφού πρόκειται για μία «πατριωτική διακόσμηση» που έχει ως στόχο να τιμήσει το «Πνεύμα της Αμερικής».

Η Μελάνια Τραμπ υπέρκομψη, όπως πάντα, με ένα εντυπωσιακό βίντεο που πόσταρε στο Twitter, έδειξε στον κόσμο την «πατριωτική διακόσμηση» του Λευκού Οίκου, ενώ φρόντισε και η ίδια να βάλει τις τελευταίες πινελιές σε αυτήν.

«Το Πνεύμα της Αμερικής φωτίζει τον Λευκό Οίκο», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ, εξηγώντας ότι μοιράζεται αυτήν την «πανέμορφη επίδειξη πατριωτισμού» με μεγάλη χαρά, ώστε να τη θαυμάσουν όλοι και να βιώσουν την ομορφιά της εποχής των Χριστουγέννων.
Φέτος η γιορτινή διακόσμηση του Λευκού Οίκου μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει ψεύτικο χιόνι, στολίδια που παραπέμπουν στην αστερόεσσα και την καμπάνια «Be Best» της Μελάνια αλλά και ένα τεράστιο «advent calendar» που μετρά αντίστροφα μέχρι τη μέρα των Χριστουγέννων.

Η Πρώτη Κυρία, όπως αναφέρει η Daily Mail σχεδίαζε με τους συνεργάτες της από το καλοκαίρι το πώς θα είναι η διακόσμηση, ενώ ήταν κι εκείνη που παρέλαβε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Λευκό Οίκο.

Μάλιστα, το Σάββατο ανέφερε στο Twitter:  «Οι εθελοντές εργάζονται σκληρά στον Λευκό Οίκο. Ευχαριστώ όσους ήρθαν από κάθε γωνιά της σπουδαίας μας χώρας για να διακοσμήσουν το σπίτι του έθνους. Ανυπομονώ να δω το τελικό αποτέλεσμα αύριο το απόγευμα! #ChristmasWhiteHouse».