ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ....--ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΓΥΦΤΟΙ, ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ,ΤΗ «ΜΑΝΑ» ΜΑΣ. ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ;; ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ; ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

1
Ανθρωποκτονία ΑΠΟ ΓΥΦΤΟΥΣ-ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΥΣ- ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ
Φρικιαστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το Σάββατο σημαίνοντας συναγερμό στην αστυνομία, καθώς οι Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας έρχονταν στην επικαιρότητα με τραγικό τρόπο.
Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτονται λεπτομέρειες του τραγικού θανάτου της 77χρονης, που επιχείρησε να εμποδίσει τους δύο ληστές ρομά να διαφύγουν.

Η ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν στην αυλή της, μαζί με τον γιο της, όταν άκουσαν κάποιες φωνές από το δρόμο, “κυρία, κυρία…”.
Πλησιάζοντας προς το σημείο η 77χρονη δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί τι θα ακολουθούσε.
Με αστραπιαίες κινήσεις οι ρομά άρπαξαν την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό η γυναίκα και επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους.
Κατευθύνθηκαν προς τα πάνω της οδού Ανθέων, όπου, όμως, βρέθηκαν σε αδιέξοδο.
Η 77χρονη είχε πέσει λιπόθυμη στο δρόμο, καθώς είχε χάσει τις αισθήσεις της.
Την ίδια  στιγμή, οι Τσιγγάνοι ληστές ,γύριζαν προς τα πίσω και με μεγάλη ταχύτητα πέρασαν με το αυτοκίνητό τους πάνω από το σώμα της άτυχης γυναίκας.
Μέχρι τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου τα ίχνη τους δεν είχαν βρεθεί, παρά την μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛΑΣ, στην οποία συμμετέχουν και ελικόπτερα.Φωτο απο το korinthostv.gr
Διαβάστε εδώ την προηγούμενη ενημέρωση

 makeleio.gr