Πέμπτη, Δεκεμβρίου 5

ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ JOLIE-PITT: Δεν τον αφήνει να βλέπει τα παιδιά του…

ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ JOLIE-PITT: Δεν τον αφήνει να βλέπει τα παιδιά του…
Η Angelina Jolie δεν τον θέλει με τίποτα κοντά στα παιδιά της, ενώ ο ηθοποιός θα κάνει τα πάντα για να μην χάσει την επιμέλεια της οικογενείας του.
Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt πρόκειται να φτάσουν στα άκρα όσον αφορά την επιμέλεια των παιδιών τους, αφού κανένας δεν θέλει να κάνει πίσω ή να τα παρατήσει.

«Η Angelina είναι πραγματικά αναστατωμένη, δεν πίστευε ότι ο Brad θα την πολεμήσει τόσο σκληρά για τα παιδιά – σκεφτόταν ότι θα περάσει και όλα θα πάρουν το δρόμο τους», δήλωσε μία πηγή στο HollywoodLife.com.
Και προσθέτει: «Αλλά ο Brad είπε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να κερδίσει την επιμέλεια των παιδιών. Δεν πρόκειται να κρυφτεί και να επιτρέψει στην Angie να παίξει τα παιχνίδια της».

Η «Angie», σύμφωνα με την ιστοσελίδα, όσον αφορά το θέμα των παιδιών ήταν από την πρώτη στιγμή… αδίστακτη.
«Για κάποιον λόγο η Angelina σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να αποκλείσει τον Μπραντ από τη ζωή των παιδιών, αλλά τώρα έμαθε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί», συνεχίζει η πηγή. «Αυτός είναι ο μπαμπάς τους, για όνομα του Θεού, είναι δικαίωμά του να τα βλέπει».
Οι όροι για να μπορεί ο 52χρονος ηθοποιός να βλέπει τα παιδιά του είναι να έχει μία συνάντηση με κάθε παιδί, αλλά η ηθοποιός και η δικηγόρος της, Λόρα Γουέσερ, δεν το δέχτηκαν.
«Προετοιμαστείτε, δεν έχετε δει τίποτα ακόμα, αυτό το διαζύγιο είναι έτοιμο να πάρει μία πολύ πιο άσχημη τροπή».