«ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ» – ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ MAXHTEΣ – ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΦΤΑΡ – ΕΛΑ ΣΟΥΛΤΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ ΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ! (ΦΩΤΟ)

gettyimages-1031218250
Δημοσιογράφοι που εκφράζουν την Κουρδική Ροτζάβα, με έδρα την Κωνσταντινούπολη, «χαιρετούν» στο Twitter τις προελαύνουσες δυνάμεις του Στρατάρχη Χαλιφά Χαφτάρ στη Λιβύη.
Στον επίσημο τους λογαριασμό δημοσιεύουν φωτογραφίες με Κούρδους που πανηγυρίζουν καθώς και χάρτες των ορίων των ΑΟΖ Ελλάδος, Λιβύης, Κύπρου, Αιγύπτου, Ισραήλ, Λιβάνου και Συρίας, με τρόπο που να ακυρώνουν το παράνομο μνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης.

Οι Κούρδοι γράφουν «στηρίζουμε τους μαχητές του ηρωικού Λιβυκού Εθνικού Στρατού που πολέμησε για την απελευθέρωση της Τρίπολης από τους Τούρκους τρομοκράτες» και «ρίξτε τους Τούρκους στην θάλασσα».
Επίσης, στα κουρδικά γράφουν «azadiye te!» και «τώρα έρχεται η λευτεριά!».


Rojbas !Good morning !! We support the heroic fighters who fought to liberate from the Turks terrorists! Turkey wants abolitition of the Treaty of .." throw the Turks into the sea..!! " Azadiye te! Comes freedom!Good morning !