Τρίτη, Δεκεμβρίου 10

Η Michelle Obama ξέρει πώς να κρατήσει το γάμο της ζωντανό

Ο γάμος της με τον Barack Obama μετρά 27 χρόνια.
O Barack και η Michelle Obama μιλούσαν πάντα ανοιχτά για τη σχέση τους ακόμα και κατά τη διάρκεια της θητείας της προεδρίας της Αμερικής. Για αυτό αποτελούν για πολλούς πρότυπο
ζευγαριού. Δεν διστάζουν να μοιραστούν τα συναισθήματά τους ακόμα και μέσα από τις αναρτήσεις τους στο instagram. Η πρώην πρώτη κυρία της Αμερικής στην 27η επέτειο του γάμου τους τόνισε πως ακόμα νιώθει τη μαγεία που τους έφερε κοντά μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια.
Μιλώντας στην παρουσιάστρια του CBS, Gayle King έδωσε  πρόσφατα την καλύτερη συμβουλή για τις σχέσεις. “Ο γάμος είναι μια επιλογή που κάνεις κάθε μέρα” είπε. “Δεν το κάνεις γιατί είναι εύκολο. Το κάνεις γιατί το πιστεύεις. Πιστεύεις στον άλλο άνθρωπο” συμπλήρωσε.


Και συνέχισε: “Κυρίες και κύριοι, για αυτό είναι τόσο σημαντικό να παντρεύεσαι έναν άνθρωπο που σέβεσαι. Είναι σημαντικό να παντρεύεσαι κάποιον που είναι ισότιμος και να παντρεύεσαι κάποιον που θέλει τόσο πολύ να κερδίζεις όσο θέλεις κι εσύ να κερδίζει εκείνος.”


Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο κόρες, την 21χρονη Malia  και την 18χρονη Sasha. Τα κορίτσια πλέον έχουν μεγαλώσει αρκετά κι έτσι οι δυο τους μπορούν να ζήσουν το νέο κεφάλαιο της σχέσης τους, όπως σημείωσε η Michelle στην ανάρτηση της επετείου τους, ανακαλύπτοντας τι τους περιμένει στο μέλλον.


Βέβαια δεν λείπουν οι οικογενειακές μαζώξεις με διάφορες αφορμές και πρόσφατα είδαμε όλη την οικογένεια να ποζάρει με αφορμή το Thanksgiving αλλά και να ενώνει τις δυνάμεις τις για καλό σκοπό.