ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΑΛΛΗ ΜΙΑ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» ΑΠΑΤΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥ Η1Ν1 ΤΟ 2009; Η ΠΑΝΕ ΓΙΑ .... «ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ»;;;;


Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες.

Με τα δημοσιεύματα που παρακολουθούμε την τελευταία εβδομάδαείναι φανερό ότι γίνεται μία προσπάθεια σε παγκόσμιο επίπεδονα τρομοκρατήσουν τον κόσμο με έναν άγνωστο όπως τον αναφέρουν «κορονοϊό».

Και φαίνεται αυτόδιότι είχαμε το πρώτο δημοσίευμα  πριν από έξι μέρες στις 17 Ιανουαρίου και ανέφερε για δύο  άτομα που πέθαναν στην Κίνα από μία ιογενή λοίμωξη  του αναπνευστικού,  και από τότε ξέσπασε μία εντελώς παράλογη και δυσανάλογη προς το γεγονός ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ τρομο-κατάσταση με  δύο δημοσιεύματα περίπου ανά ώρα να αναφέρονται 
στον «κορονοϊό», μέσα  στην ροή των  ειδήσεων που δίδεται από τα μεγάλα ειδησιογραφικά πρακτορεία.

Θα πρέπει να γνωρίζουμεότι οι καθημερινές ειδήσεις που δημοσιεύονται από όλα τα ΜΜΕέντυπατηλεοπτικάραδιοφωνικάηλεκτρονικά προέρχονται από δύο ή τρεις βασικές πηγές που κάνουν την διανομή των ειδήσεων.   Σε αυτή την ροή λοιπόν των ειδήσεωνδύο δημοσιεύματα ανά ώρα αναφέρονται στον ΤΡΟΜΟ του άγνωστου «κορονοϊού».  
·         Όλα ξεκίνησαν  πριν έξι ημέρες όταν το πρώτο δημοσίευμα που δόθηκε σε παγκόσμια είδηση από το “Royterστις 17 Ιανουαρίου έγραφε το εξήςπου είναι για γέλια  "Δεύτερο θάνατοαπό ιογενή πνευμονία στην πόλη Βουχάν της κεντρικής Κίναςπροκάλεσε η επιδημία ενός μέχρι τώρα άγνωστου κοροναϊούανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές υγειονομικές αρχές"
Ακούστε τώρα γιατί όλη η πρόταση είναι για γέλια και δείχνει τους ΔΟΛΙΟΥΣ τρομο-στόχους που έχoυν αυτοί που τα δημοσιεύουν. (με ιατρικά δεδομένα θα μιλήσουμε 

Αναφέρει καταρχήν δύο θανάτους από ιογενή πνευμονία την αναφέρει ως ΕΠΙΔΗΜΙΑ  και από ΑΓΝΩΣΤΟ  κορονοϊό 
Οι άνθρωποι που πεθαίνουν  από διάφορες ιογενής λοιμώξεις του αναπνευστικού (πνευμονίεςσε όλο τον κόσμο είναι περίπου 1500 άνθρωποι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.   Αυτό από επίσημα στατιστικά του Π.Ο.Υ. (παγκόσμιος οργανισμός υγείαςΑυτό συμβαίνει δεκαετίες και ποτέ κανείς δεν το είπε ούτε επιδημίαούτε πανδημία ανεξάρτητα από το αν προέρχονται από κοινούς ιούςΓια να αναφέρεις την λέξη ΕΠΙΔΗΜΙΑ πρέπει οι θάνατοι στην περιοχήνα γίνουν πολύ περισσότεροι από τους συνηθισμένους και τους αναμενόμενους. 
Αν δηλαδή σε ένα χωριό 100 κατοίκων πεθάνουν δύο άνθρωποι από μία ξαφνική πνευμονίατότε είναι προς διερεύνησηαλλά για να το πεις επιδημίαθα πρέπει να αρρωστήσουν από την ίδια ασθένεια  και άλλοι Όταν όμως μιλάμε για την πόλη Β(Γ)ουχάν-  της Κίναςπου είναι η πρωτεύουσα της επαρχίας Χουμπέι με διπλάσιο πληθυσμό από την Ελλάδα που πλησιάζει τα 20 εκατομμύρια,  με περισσότερα από εκατό τεράστια Νοσοκομειακά συγκροτήματα που σίγουρα πεθαίνουν καθημερινά από διάφορες ιογενής λοιμώξεις του αναπνευστικού περισσότεροι από 30 άνθρωποι βάση πληθυσμού το να αναφέρεις ΕΠΙΔΗΜΙΑ τους δύο θανάτους είναι «ηλίου φαεινότερον» ότι ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΟΛΟΣ υπάρχει από πίσω 
Εδώ στην Ελλάδα πεθαίνουν χίλιοι άνθρωποι τον χρόνο από λοιμώξεις του αναπνευστικούείτε ιογενήςείτε από γρίπη.  Όλοι οι άνθρωποι όμως που πεθαίνουν στον κόσμοέχουν ιστορικό με αναπνευστικά προβλήματα.
     
Για να αναφερθεί λοιπόν η λέξη «ΕΠΙΔΗΜΙΑ»  και να κινητοποιηθεί μία χώρα σε ρυθμό «ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ»,  πρέπει πρώτονοι θάνατοι να γίνουν περισσότεροι από τους συνήθεις και αναμενόμενουςΚαι σας τα γράφω ακριβώς  με τις ιατρικές ορολογίες Οπότε είναι σίγουροπως δεν υπάρχει «επιδημία» από δύο θανάτους.
Επίσης τον χαρακτήρισαν και «άγνωστο κορονοϊό»  γι’ αυτό και «τρελάθηκαν» οι γιατροί που το συζητάμε,  που πρόλαβε η Ρωσία ΜΈΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ να φτιάξει και «ΕΜΒΟΛΙΟ».  Παίζει και αυτό πολύ στις καθημερινές δημοσιεύσεις θα το δείτε.

Καταρχήν για τους ιούς δεν βγαίνουν εμβόλιααλλά και να πούμε ότι φτιάχνουν, ότι τον έχουν απομονώσειδεν έχει μεταλλαχτεί και έχουν κάνει επιτυχημένες εργαστηριακές μελέτες  και κλινικές δοκιμές και εμβόλια με «νεκρούς ιούς», σε περισσότερους από 1000 ανθρώπους για να βγάλουν τα ποσοστά ασφαλείας και παρενεργειών , χρειάζονται από 2-4 χρόνια.  Τώρα πως τα έκαναν όλα αυτά σε μία εβδομάδα ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.
Εν τέλει πρέπει οι νεοταξίτες  να μας περνάνε όλους για ηλίθιους Μάλλον επειδή «κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια». Δεν εξηγείται αλλιώς.

Για μένα είναι ξεκάθαροότι οδηγούν τον κόσμο προς έναν ταχύτατο ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ με το σενάριο του ΤΡΟΜΟΥ της «επιδημίας» που θα την πουν και «πανδημία».  Όπως έκαναν και το 2009 με το άλλο τότε καραγκιοζιλίκι της «πανδημίας» του Η1Ν1.
Θυμάστε τον τρόμο που σκόρπιζαν τα κανάλια και οι εφημερίδες  ;;
Θυμάστε ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είχε κηρύξει «ΠΑΝΔΗΜΙΑ»;;Θυμάστε ότι οι γιατροί τότε αντέδρασαν σε εκείνο  το  «ταχύτατα»  κατασκευασμένο εμβόλιο και αρνούνταν να το κάνουν;


     Θυμάστε τελικά τι ανακοίνωσε ο Π.Ο.Υγια την ..... «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» του Η1Ν1;;; 
«Στις 10 Αυγούστου του 2010, ο ΠΟΥ ανακοίνωσε πως ιός Η1Νολοκλήρωσε τον κύκλο του και η πανδημία έχει πλέον τελειώσειΣυνολικάαπό την εμφάνιση της ασθένειας στο Μεξικό τον Απρίλιο του 2009 έως τον Αύγουστο του 2010 είχαν επιβεβαιωθεί σχεδόν 18.500 θάνατοι από τον ιόσε 214 χώρες.[7].  
Αυτοί οι άνθρωποι είπε ο ΠΟΥ πως πέθαναν  εξ αιτίας του ιού Η1Ν1.   Οι άνθρωποι όμως που πέθαναν  στον ίδιο χρόνοαπό διαφορετικής μορφής και αιτίας λοιμώξεις του αναπνευστικούήταν περί τις 400.000.  Και 500.000 άνθρωποιπεθαίνουν τώρα κάθε  χρόνοαπό διάφορες λοιμώξεις του αναπνευστικού.   
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥΣ;
Τώρα να δείτε που θα τρελάνουν τον κόσμο με αυτό το παραμύθι που το ξεκίνησαν πριν έξι μέρες από ...... ΔΥΟ .... θανάτους και μπορεί να φορτώσουν σε αυτόν τον «κολοϊό» και τους 1500 ανθρώπους που πεθαίνουν κάθε μέρα από ΔΙΑΦΟΡΕΣ λοιμώξεις του αναπνευστικού. Ικανούς τους έχω να του φορτώσουν και τα ... "τροχαία".

Διαβάσαμε για καραντίνα στο αεροδρόμιο του Χίθροου Για μάσκες που φόρεσαν σε εργοστάσια στο Μακάο.  Για θερμικές κάμερες που έβαλε η Τουρκία στα αεροδρόμια. Για ετοιμότητα της Αμερικής μίλησε ο Τράμπ Δημοσίευμα ανέφερε: «ήρθε στην Ευρώπη ο θανατηφόρος κορονοϊός»Αρμόδιος στην Ρωσία είπε πως έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα για να προστατευθεί η χώρα από τον νέο κοροναϊό και ενισχύσαμε τους ελέγχους και στα 200 και πλέον σημεία εισόδου της χώρας.  Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) έκανε έκτακτη συνεδρίαση εχθές και προειδοποίησε εν μέσω φόβωνότι ο νέος ιός μπορεί να μετατραπεί σε πανδημία.  Η Δρ. Maria Van Kerkhove  του Παγκόσμιου Οργάνισμού Υγείαςδήλωσε σε συνέντευξη τύπου στη Γενεύη ότι έχουν δοθεί κατευθυντήριες γραμμές σε νοσοκομεία παγκοσμίως.  
Και ενώ η πρώτη είδηση δημοσιεύθηκε για τους δύο θανάτους πριν έξι μέρεςκοιτάξτε τι γράφουν και μέχρι που έφθασε αυτός ο διαπλανητικός «κορονοϊός» που όπως φαίνεται δεν πρέπει να τον πηγαίνει άνθρωποςπρέπει να πετάει και μόνος του «Ο ιός έχει εξαπλωθεί από την πόλη Γουχάνστην Χουμπέιστο Πεκίνοτη Σαγκάητο Μακάοτο Χονγκ Κονγκ αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείεςτην Ταϊλάνδητη Νότια Κορέατην Ιαπωνία και την Ταϊβάν».Μα και να τον "έβρεχε" τόσο γρήγορα δεν θα πήγαινε.  
.ΜΟΝΟ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.....!!!!!!

Όπως καταλαβαίνετε με αυτήν την ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ που σκορπάνείναι σίγουρο ότι ετοιμάζουν έναν ταχύτατο ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ Και τα σενάρια που ακούγονται για τον εμβολιασμό είναι δύο.

Το ένα είναι ότι αυτά γίνονται για να γεμίσουν τα ταμεία των φαρμακευτικών εταιρειώναναγκάζοντας τις Κυβερνήσεις να παραγγείλουν δισεκατομμύρια εμβόλιαπου τελικά θα είναι απλό νεράκι και τίποτα άλλο και έτσι με το τίποτα θα κερδίσουν δισεκατομμύρια οι εταιρείες.

Το άλλο σενάριο είναι πολύ τρομακτικό και λέει πως αυτό γίνεται για να εμβολιάσουν τον κόσμο με υδράργυροβαρέα μέταλλααλλά και νανοπομπούς που είναι στο μέγεθος μικροβίου και όλα αυτά σχετίζονται με το επίσης τρομακτικό σενάριο της μείωσης του πληθυσμού

     Εμείς εδώ δεν είμαστε για να σας πούμε τι θα κάνετεΤις αποφάσεις για το τί θα κάνετε θα τις πάρετε μόνοι σας.  Εμείς σας ενημερώσαμε με  στοιχεία και κάναμε μία ανάλυση αυτής της «επιδημίας» , όπως την βλέπουν και την αναλύουν οι ειδικοί.  Όχι αυτοί οι ηλίθιοι Νεοταξίτες "ειδικοί" αλλά οι Έλληνες.


Δεν μπορώ να γνωρίζω τι στάση θα κρατήσει ΣΗΜΕΡΑ απέναντι σε αυτήν την κατάσταση ο Ιατρικός σύλλογος και η Ιατρική επιστήμημε δεδομένο ότι οι γιατροί που εναντιώθηκαν το 2009 στον επιχειρούμενο και τότε γενικό εμβολιασμό της «πανδημίας» του Η1Ν1, σιγά σιγά παραγκωνίστηκαν και εκδιώχθηκαν από υψηλές θέσεις που είχανως ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ για τους επόμενους.  Γι’ αυτό δεν μπορώ να ξέρω τι θα πράξουν οι σημερινοί και υπό ποίο καθεστώς εργάζονται. 

     
Επίσης δεν πρόκειται σήμερα να υπάρξουν Κυβερνήσεις που θα εναντιωθούν σε επιχειρούμενο εμβολιασμόδιότι η προηγούμενη Κυβέρνηση της Πολωνίας που δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς των φαρμακοβιομηχανιών τον Δεκέμβρη του 2009 και ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ του Η1Ν1, κατά μία «περίεργη» συγκυρία ,  χάθηκε όλη μαζί  με τον πρόεδρο της Πολωνίας και την στρατιωτική ηγεσία της χώρας  όταν έπεσε το Προεδρικό αεροσκάφος  τον Απρίλιο του 2010 στο Σμολένσκ της Ρωσίας.

Οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν πρόκειται να σας πει κανένας αλήθεια και από την ταχύτατη εξάπλωση που παίρνει ένα τέτοιο γεγονός, που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν τρέχει έτσι, αυτό σημαίνει ότι:
 ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
 Ίσως για να μην προλάβει να αντιδράσει η Ιατρική κοινότητα, ή για να χρησιμοποιήσουν το δόγμα του "σοκ". 
         

 Ιωάννης Λαμπρόπουλος
          συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
          giannis_lampropoulos@yahoo.com