Κυριακή, Ιανουαρίου 26

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ! ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝ 11ΧΡΟΝΟ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ – ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΔΕ Η ΕΛ.ΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

1
Όλα έγιναν χθες το απόγευμα, λίγο πριν τις 16:00, στο Μενίδι. Στο video που τραβήχτηκε από κάμερα ασφαλείας, φαίνονται δυο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ να μπαίνουν σε ένα στενό. Εκεί βρίσκονται δυο ρομά. Ο 11χρονος Αλέξης (το παιδί με τη μπλε μπλούζα στο βίντεο) και το δεύτερο
αγόρι, φαίνονται να συζητούν με τους αστυνομικούς.
Σε κάποια στιγμή, ο ένας από τους τέσσερις της ομάδας ΔΙΑΣ χαστουκίζει το 11χρονο αγόρι.
Το περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας χάρη στην ανάρτηση ενός εργαζόμενου σε νοσοκομείο, όπου πήγε ο 11χρονος με τον πατέρα του.

Δείτε το video
Και την ανάρτηση με την οποία έγινε γνωστό το περιστατικό
Διατάχθηκε ΕΔΕ από την ΕΛ.ΑΣ
Η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε το μεσημέρι της Κυριακής πως θέτει σε διαθεσιμότητα και τους τέσσερις αστυνομικούς και διατάσσει ΕΔΕ
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ήδη από χθες την υπόθεση έχει αναλάβει η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.
Με απόφαση του αρχηγείου, οι αστυνομικοί τίθενται σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος τους Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
«Έχει ληφθεί μέριμνα ώστε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής να επικοινωνήσει με την οικογένεια του ανηλίκου και να διατεθεί υπηρεσιακός ψυχολόγος για την υποστήριξη του, εφόσον το επιθυμεί», καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.