Πέμπτη, Ιανουαρίου 30

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 30 Ιανουαρίου 2020


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

απο την Λίτσα Πετρίδη για το tlife.gr

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;


Κριός

Μπορεί να αισθάνεσαι άβολα με την αναποφασιστικότητά σου σήμερα, όμως δεν πρέπει να κάνεις πράγματα που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά σου. Είναι σημαντικό να ακούς τα συναισθήματά σου αλλά να μην τα παραβιάζεις. Τα κίνητρα που λαμβάνεις στα εργασιακά είναι αρκετά για να σε βοηθήσουν στην δημιουργία της στρατηγικής σου. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο ευνοεί τις οικογενειακές σχέσεις και βοηθά στην αποκατάσταση των σχέσεων. Εσύ που είσαι μόνη, οι νέες γνωριμίες που προκύπτουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου χρειάζονται προσοχή, γι’ αυτό μην ενθουσιάζεσαι.


Ταύρος
Με τη Σελήνη σήμερα στο δικό σου ζώδιο θα πρέπει να εμπιστευτείς το ένστικτό σου στις αποφάσεις σου και να κάνεις μια προσπάθεια να επιλύσεις οικονομικά θέματα που σε απασχολούν. Υποστήριξε τις απόψεις σου στα εργασιακά χωρίς όμως να γίνεσαι προκλητική στη συμπεριφορά και σκληρή στα λόγια σου. Προετοίμασε μια έκπληξη απόψε στον ερωτικό σύντροφό σου και δώσε μια ξεχωριστή νότα στην ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Απόλαυσέ το και ανέβασε την αυτοπεποίθησή σου.


Δίδυμοι
Η ανταλλαγή ιδεών, η απόλαυση κοινών δραστηριοτήτων με τους άλλους, η δικτύωση και η σωστή διαπραγμάτευση είναι το ευχάριστο κομμάτι της ημέρας. Νωρίς σήμερα πρόσεξε και απόφυγε τον πειρασμό μιας απόφασης μόνο και μόνο για να καλύψεις τον πόνο της αναποφασιστικότητάς σου. Επιδίωξε επαγγελματικές συναντήσεις και κοινωνικές επαφές, μιας και φαίνεται να ωφελείσαι από αυτές. Μην κινείσαι παρασκηνιακά στη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Κινδυνεύεις να αποκαλυφθείς και να εκτεθείς ανεπανόρθωτα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μη φέρεσαι επιπόλαια απέναντι σε νέες γνωριμίες και προκλήσεις.

Καρκίνος

Η αυτοπεποίθησή σου σήμερα είναι το ισχυρό σου ατού, μιας και έχεις καλύτερη σχέση με τους στόχους σου, ξέρεις τι θέλεις και το πως να το πετύχεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για την επίλυση ενός προβλήματος στα εργασιακά ή την εφαρμογή μιας έξυπνης ιδέας. Πρόσθεσε ψυχαγωγία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου προκειμένου να βγείτε από τη μονοτονία. Εσύ που είσαι μόνη, μια ίσως φιλική σου σχέση να αλλάζει μορφή. Μην πανικοβάλλεσαι και επίτρεψέ της να εξελιχθεί.


Λέων
Η Σελήνη σήμερα ευθυγραμμίζεται με τον Άρη σε απόλυτη αρμονία με το δικό σου ζώδιο. Αυτή η επιρροή χρησιμεύει και βοηθά στο να έρθεις σε επαφή με τα ένστικτά σου και να ενθαρρύνει την αυτοέκφρασή σου. Η επιτυχία στα εργασιακά είναι εξασφαλισμένη κι ό,τι επιδιώξεις σήμερα να είσαι σίγουρη πως θα πετύχει. Ο ερωτικός σύντροφός σου απόψε έχει στόχο να σε ευχαριστήσει με κάθε δυνατό και αδύνατο τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, ένα ειδύλλιο φαίνεται να ξεκινά μέσα από τον κοινωνικό σου περίγυρο.


Παρθένος
Η ενδυνάμωση των σχέσεων με τα αγαπημένα και οικογενειακά πρόσωπα μπορεί να σε βοηθήσει σε πολλούς άλλους τομείς για αυτό φρόντισε σήμερα να έχεις μια καλή επικοινωνία μαζί τους. Η συναισθηματική ικανοποίηση είναι πολύ σημαντική. Μπορείς να πετύχεις τους επαγγελματικούς στόχους σου, αρκεί να εμπιστευτείς τις ιδέες σου και να περάσεις στην εφαρμογή τους. Πρόσθεσε το αλατοπίπερο που λείπει από τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και αναζωπύρωσε το πάθος. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε νέες γνωριμίες, φλερτ και διασκέδαση με την ψυχή σου.


Ζυγός

Η μέρα υποστηρίζει σήμερα τη σύνδεση με τους άλλους και τις κοινές δραστηριότητες. Το κλειδί της επιτυχίας με τη Σελήνη στον τομέα των συνεργατών σου όλη την ημέρα είναι να προσαρμόζεσαι στις ανάγκες των άλλων, δίνοντας λιγότερη σημασία στις δικές σου, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει πως τις αγνοείς εντελώς. Εμπιστεύσου περισσότερο τον ερωτικό σύντροφό σου και μην προκαλείς εντάσεις μόνο και μόνο επειδή το μυαλό σου φτιάχνει σενάρια. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως σήμερα δεν μπορεί κανείς να σου αντισταθεί, γι’ αυτό κινήσου δυναμικά απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Σκορπιός
Βλέπεις ξεκάθαρα και σαφέστερα τι χρειάζεται να κάνεις προκειμένου να βελτιώσεις το επίπεδο της καθημερινότητάς σου και φαίνεται να περνάς στην εφαρμογή των ιδεών σου. Είσαι σε καλή κατάσταση για την επίτευξη των στόχων σου στα εργασιακά και για τη λήψη μέτρων σε ένα πρακτικό θέμα. Βάλε το συναίσθημα πάνω απ’ τις πρακτικές σου υποθέσεις και δώσε την πρέπουσα σημασία στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να ανταποκρίνεται στα καλέσματα και την προσφορά σου.


Τοξότης
Η μέρα είναι ιδανική για δημιουργικές και ρομαντικές αναζητήσεις. Ο ενθουσιασμός με τον οποίο εκφράζεσαι τείνει να εμπνεύσει τους άλλους να σε ακολουθήσουν, τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Το μυαλό συνεργάζεται και ακολουθεί την καρδιά, γι’ αυτό και η μέρα ειδικά στο δεύτερο μισό της εξελίσσεται ευχάριστα και δημιουργικά. Ο ερωτικός σύντροφός σου δεν φαίνεται να μπορεί να σου αντισταθεί και σε ακολουθεί σε ό,τι κι αν του προτείνεις. Εσύ που είσαι μόνη, πλησίασε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και δείξε του αυτά που αισθάνεσαι.

Αιγόκερως
Η ανάγκη σου για ασφάλεια και άνεση είναι έντονη, γι’ αυτό και πιθανότατα να αναζητήσεις τη συντροφιά οικείων και αγαπημένων σου προσώπων. Μπορεί να είναι μια υπέροχη στιγμή για συναισθηματική ανανέωση καθώς και για σημαντικές αναμνήσεις και αναπόληση. Κινήσου σε ασφαλή επίπεδα στα εργασιακά για καλύτερα αποτελέσματα. Βρες τρόπους να βγάλεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου από τη ρουτίνα και πρότεινε του νέες δραστηριότητες. Εσύ που είσαι μόνη, ο αριθμός των θαυμαστών σου αυξάνεται και με μια πιο προσεκτική ματιά θα εντοπίσεις κι αυτόν που τηρεί τις προϋποθέσεις σου.

Υδροχόος
Σήμερα μπορείς να συνδεθείς και να μοιραστείς πράγματα με φίλους που θα χρωματίσουν και θα δώσουν ενδιαφέρον στη μέρα σου. Καθώς η μέρα εξελίσσεται στα εργασιακά, το άγχος και η ανησυχία δίνουν τη θέση τους στη δημιουργικότητα και τις έξυπνες ιδέες. Μπορείς να επιλύσεις θέματα και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να χρωματίσεις και να δώσεις ενδιαφέρον στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση που ενδεχόμενως επιδιώκεις δεν φαίνεται να αξίζει και τον κόπο. Αν μπορείς προτίμησε να προχωρήσεις μπροστά.

Ιχθείς

Δίνεις περισσότερη προσοχή σήμερα σε εκείνα τα πράγματα που σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο άνετα. Είναι μια υπέροχη μέρα για να διαπιστώσεις και να ανακαλύψεις τις πραγματικές, βαθύτερες ανάγκες σου. Μια πρόοδος σημειώνεται στα εργασιακά η οποία τροφοδοτεί τη δίψα σου για επιτυχία και αναγνώριση. Ανακαλύπτεις τα ταλέντα σου και ψάχνεις τρόπους να τα εξελίξεις ακόμα περισσότερο. αΑπρόσμενες, ευχάριστες εξελίξεις προβλέπονται για την ερωτική σου ζωή. Τόσο για εσένα που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, όσο και για εσένα που είσαι μόνη.
epixirimatias.gr