Παρασκευή, Ιανουαρίου 31

Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020, ΩΡΑ 23.00, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ» ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.


Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΔΕΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ;

 Τα  12  άστρα  της  σημαίας  της  "Ευρωπαϊκής  Ένωσης"  (ουσιαστικά  της  Εβραϊκής  ένωσης  των  Σεφαρδίμ - Ασκεναζίμ),  που  συμβολίζουν  κατά  τον  ιουδαίο  σχεδιαστή  τους  τις  12  φυλές  του  Ισραήλ,  απομυζούν  και  απονεκρώνουν  την  ικμάδα  των  ευρωπαϊκών  λαών,  μέχρι  να  τους  σκοτώσουν
  και  να  τους  αντικαταστήσουν  οριστικά  με  αφρικανούς  και  ασιάτες 
ισλαμιστές.
 47  ΧΡΟΝΙΑ  ΚΡΑΤΗΣΕ  Η  ΣΚΛΑΒΙΑ  ΤΩΝ  ΒΡΕΤΑΝΩΝ  ΣΤΟΝ  ΣΟΡΟΣ  ΤΩΝ  ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ.

Το Ηνωμένο Βασίλειο αποχωρεί από την ΕΕ μια ώρα πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (ώρα Βρυξελλών) βαδίζοντας προς ένα λαμπρό μέλλον.




Σύμφωνα με τον βρετανό  εκπρόσωπο, από το βράδυ της Παρασκευής 31 Ιανουαρίου το υπουργείο για το Brexit δεν θα υπάρχει πλέον και συνεπώς ούτε η θέση του σημερινού υπουργού για το Brexit Στίβεν Μπάρκλεϊ και η Βρετανία δεν θα μετέχει πια στις συνόδους της ΕΕ.

Στο κρίσιμο θέμα της αλιείας στα βρετανικά χωρικά ύδατα, σχολιάζοντας τις θέσεις του Ιρλανδού πρωθυπουργού Λέο Βαράντκαρ ότι «Θα συνεχίσουν να ψαρεύουν όπως πριν», ο εκπρόσωπος του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον απάντησε ότι «η πρόσβαση των αλιευτικών σκαφών από τις χώρες της ΕΕ θα αποτελέσει ζητούμενο στις διαπραγματεύσεις για την μελλοντική εμπορική συμφωνία. Παίρνουμε πίσω τον έλεγχο των χωρικών μας υδάτων. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι αυτό που θα καθορίσει για το καλύτερο συμφέρον του ποιος θα ψαρεύει στα χωρικά του ύδατα».



ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ  ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 2018: 

Μία ομάδα ασχολείται με την καταμέτρηση των παιδιών που γεννήθηκαν στην πρωτεύουσα της Γερμανίας  την  χρονιά που πέρασε. Μέσα από τα στατιστικά, προκύπτει μία  διαπίστωση. 

Το πιο δημοφιλές όνομα των παιδιών του Βερολίνου  για το 2018 δεν ήταν Χάιντς,  ή   Άντολφ  ή κάτι... που έστω να πλησίαζε σε κάτι γερμανικό. Ήταν το... Μοχάμεντ!

Το 2018 στο Βερολίνο γεννήθηκαν πολλά παιδιά «μεταναστών» και δη μουσουλμάνων. Το Μοχάμεντ ήταν το πιο δημοφιλές όνομα στην πρωτεύουσα, ενώ ήταν μέσα στην πρώτη δεκάδα των δημοφιλών ονομάτων που δόθηκαν σε παιδιά, σε έξι από τις 16 πολιτείες. 
Εκτός από το Βερολίνο, το Μοχάμεντ ήταν στις κορυφαίες θέσεις στο Αμβούργο, τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, στο Σάαρλαντ και στο Hesse.

Από την άλλη πλευρά, τα ονόματα των κοριτσιών έμειναν σχεδόν  παραδοσιακά στην Γερμανία, καθώς το πρώτο σε προτιμήσεις ήταν το Χάνα και ακολούθησαν το Μία, Αιμιλία και Σοφία.

Το 2015 πάνω από ένα εκατομμύριο «μετανάστες» εντάχθηκαν στο «σχέδιο φιλοξενίας» της Μέρκελ.  
Η μετατροπή της Γερμανίας σε μια χώρα όπου οι Γερμανοί  κάτοικοι θα αποτελούν μειοψηφία φαίνεται ότι αποτελεί θέμα χρόνου, αν δεν αλλάξει κάτι, με την κατάσταση αυτή να μεταφέρεται και στην υπόλοιπη Ευρώπη.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ